שמועה בנוגע ל VISTA MCE בעברית ו EPG בעברית

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
droren פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני חייב להדגיש שמדובר בשמועה ולא במשהו מאומת
הגיע לאוזניי מידע כי הגירסה העברית של מערכת ההפעלה VISTA MCE שתושק בחודש הקרוב לא תעבוד בשלב הראשוני מול EPG בעברית אלא דבר זה יפתח ויעבוד רק לקראת סוף הרבעון הראשון של 2007.
הסיבה (ושוב מדובר בשמועה) היא שנושא ה EPG טרם עובד בצורה מלאה ותקינה וישנם עניינים לא טכנים שמונעים את עבודתו.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

לא פלא. תמיד אמרתי שבחיים לא ראיתי מידע כ"כ לא מדוייק וחלקי כמו EPG של HOT/YES. לא יודע האם זה נובע מהמונופול של tv2day או מכלל גישה "ים תיכונית" , אבל העובדה היא ש-MS חייבת לשנות משהו אירגונית ולא טכנית.

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #3 

משום מה לא נראה לי שזה העניין, הרי מיקורופסט לא אחראית לתוכן ה- EPG סתם הסכימה להיות מתווך ולחסוך לנו את תוכנות ההמרה.
HiFiMusic IL

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

aloni,

אני חושב שלמיקרוסופט כן יש עניין. פורמלית היא לא אחראית, אבל מעשית היא כן. למשתמש רגיל אין מושג מי נותן לו מדריך השידורים. הוא רק יודע במה הוא משתמש: במערכת של מיקרוסופט. כל פשלה של EPG תהיינה פלשה של mediacenter של חברת מיקרוסופט. הרי רק אנשים בפורם זה יוכלו לומר מי אשם בבעיה כלשהיא, האם זה decoder של Cyberlink (דוגמא) או EPG של tv2day. רוב המשתמשים יאשימו את מיקרוסופט! במיוחד כשהחלק של EPG הוא חשוב מאוד לפעילות נכונה של המערכת כולה.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

הגיג אישי :D
אני מאד מקווה שהתוכן יגיע ישירות מחברות הכבלים/לווין ויהיה התוכן המשודר לממירים ולא יהיה התוכן המופיע באתרי האינטרנט השונים - מנסיון, אי אפשר להשוות את האמינות של ה-EPG מהממיר לנתונים מאתרי האינטרנט השונים.

ימים יגידו...

אורן.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אורן, התוכן של ערוצי סרטים וערוצים ישראלים עדיין מגיעים מHOT וYES :)

aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

digest כתב:aloni,

אני חושב שלמיקרוסופט כן יש עניין. פורמלית היא לא אחראית, אבל מעשית היא כן. למשתמש רגיל אין מושג מי נותן לו מדריך השידורים. הוא רק יודע במה הוא משתמש: במערכת של מיקרוסופט. כל פשלה של EPG תהיינה פלשה של mediacenter של חברת מיקרוסופט. הרי רק אנשים בפורם זה יוכלו לומר מי אשם בבעיה כלשהיא, האם זה decoder של Cyberlink (דוגמא) או EPG של tv2day. רוב המשתמשים יאשימו את מיקרוסופט! במיוחד כשהחלק של EPG הוא חשוב מאוד לפעילות נכונה של המערכת כולה.
...
לדעתי זה מאוד אופטימי.
כמו שאני לא מאשים את מיקרוסופט כאשר שרת הדואר שלי לא עובד למרות שאני משתמש ב- outlook.
נתת גם דוגמה מצויינת בעצמך, הם הרי לא יכולים לפתור לך את בעית ה- decoders.

בכל מקרה כך או כך המצב יהיה יותר טוב מהיום.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

aloni,

אתה יודע שמיליוני משתמשים כן מאשמים את ה-Outlook כאשר הדואר שלהם לא מגיע ומתקשרים לתמיכה טכנית של MS? אם הם לא יכולים לפתור בעיות עם משהו, הם פשוט לא נותנים את זה כחלק אינטגרלי של המערכת. הם לא נתנו MPEG2 בMCE אז הם לא אחראים על decoders. הם הולכים לתת את ה-EPG כי חלק של ה-Media Center? אז הדבר הזה כן צריך לעמוד בקריטריונים של איכות שלהם. היום האיכות היא נוראית ואני מסכים שהמצב רק ישתפר :)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46384
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #9 

תמונה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”