ניוד חשבון Whatsapp מטלפון אחד למשנהו תחת אותו מספר

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
erlich01 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825

שליחה

בוקר טוב
יש לי טלפון LG L70 שקיבלתי מהעבודה והיה עליו חשבון whatsapp.
לאחרונה קניתי לעצמי טלפון חדש (סיני - Doogee Leo 280 - מאוד מומלץ אבל לא בזה עסקינן).
על מנת להעביר את כל המידע מ טלפון אחד למשנהו הסרתי את התוכנה הזו. העתקתי את כל הספרייה \\whatapp \ לכרטיס הזיכרון והעברתי את הסים והכרטיס זיכרון לטלפון החדש.
בתחילה לצרכי ניסוי השארתי את הספרייה בכרטיס הזיכרון והתקנתי את האפליקציה. התוכנה מיד זיהתה את הגיבוי על כרטיס הזיכרון ושחזרה את השיחות אבל לינקים לתמונות לא קיימים (כאשר אני לוחץ על תמונה הוא אומר לי שהלינק לא קיים).
הסרתי את התוכנה ניסיתי את אותו דבר בזיכרון הטלפון (העברתי את כל הספריה לזיכרון הטלפון, והתקנתי את התוכנה). פה כלל לא זוהה הגיבוי והתוכנה התחילה מאפס
כאשר שוב העברתי את הגיבוי לכרטיס זיכרון והתקנתי את התוכנה, בוצע זיהוי אבל את התמונות לא ניתן לראות בצטים אלא רק דרך הגלרייה של הטלפון
האם ישנה דרך להעביר את המידע כולל תמונות כך שהלינקים ישמרו?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

לדעתי תמונות לא יהיה ניתן רק שיחות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045

שליחה

צריך להעביר את כל הספריה לטלפון החדש לזכרון הפנימי ואז להתקין את whatapp בטלפון החדש ואז אמור לזהות ולשחזר את הגיבוי, גם התמונות צריכות להופיע באופן תקין - אני מבין שזו הדרך השנייה שניסית ולא הצליח ? אצלי זה עבד ללא בעיה
רצוי להפעיל את ביצוע הגיבוי בטלפון הישן לפני ההעתקה כדי לא לאבד את השיחות מהגיבוי האחרון (בדרך כלל ב04:00 אם הטלפון דולק) ועד לסגירה

אם אתה מגיע למצב שהגיבוי משוחזר ללא התמונות תנסה להעביר את ספרית whatapp\Media כולל תת הספריות מהגיבוי להתקנה החדשה

ירון

erlich01 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

הי ירון
כפי שכתבתי - ניסיתי גם מזכרון הטלפון וגם מהכרטיס זיכרון וגורנישט
שים לב - אני מעתיק את כל ספריית whatsapp ולא רק תתי ספריות
אני אנסה לבצע שוב גיבוי מהטלפון הישן ואני אבדוק את הנושא

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045

שליחה

כתבת שכאשר בוצע שיחזור מהSD החיצוני השיחות שוחזרו והתמונות לא לכן הצעתי להעביר את המדיה באופן ידני למקום

ירון

erlich01 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

כל המדייה כבר בספריית SD card\WhatsApp\media\Whatsapp images - אני מעתיק את כל הספרייה

חזור אל “Android - אנדרויד”