בוקר טוב
יש לי טלפון LG L70 שקיבלתי מהעבודה והיה עליו חשבון whatsapp.
לאחרונה קניתי לעצמי טלפון חדש (סיני - Doogee Leo 280 - מאוד מומלץ אבל לא בזה עסקינן).
על מנת להעביר את כל המידע מ טלפון אחד למשנהו הסרתי את התוכנה הזו. העתקתי את כל הספרייה \\whatapp \ לכרטיס הזיכרון והעברתי את הסים והכרטיס זיכרון לטלפון החדש.
בתחילה לצרכי ניסוי השארתי את הספרייה בכרטיס הזיכרון והתקנתי את האפליקציה. התוכנה מיד זיהתה את הגיבוי על כרטיס הזיכרון ושחזרה את השיחות אבל לינקים לתמונות לא קיימים (כאשר אני לוחץ על תמונה הוא אומר לי שהלינק לא קיים).
הסרתי את התוכנה ניסיתי את אותו דבר בזיכרון הטלפון (העברתי את כל הספריה לזיכרון הטלפון, והתקנתי את התוכנה). פה כלל לא זוהה הגיבוי והתוכנה התחילה מאפס
כאשר שוב העברתי את הגיבוי לכרטיס זיכרון והתקנתי את התוכנה, בוצע זיהוי אבל את התמונות לא ניתן לראות בצטים אלא רק דרך הגלרייה של הטלפון
האם ישנה דרך להעביר את המידע כולל תמונות כך שהלינקים ישמרו?
ניוד חשבון Whatsapp מטלפון אחד למשנהו תחת אותו מספר
-
erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
לדעתי תמונות לא יהיה ניתן רק שיחות.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
צריך להעביר את כל הספריה לטלפון החדש לזכרון הפנימי ואז להתקין את whatapp בטלפון החדש ואז אמור לזהות ולשחזר את הגיבוי, גם התמונות צריכות להופיע באופן תקין - אני מבין שזו הדרך השנייה שניסית ולא הצליח ? אצלי זה עבד ללא בעיה
רצוי להפעיל את ביצוע הגיבוי בטלפון הישן לפני ההעתקה כדי לא לאבד את השיחות מהגיבוי האחרון (בדרך כלל ב04:00 אם הטלפון דולק) ועד לסגירה
אם אתה מגיע למצב שהגיבוי משוחזר ללא התמונות תנסה להעביר את ספרית whatapp\Media כולל תת הספריות מהגיבוי להתקנה החדשה
ירון
רצוי להפעיל את ביצוע הגיבוי בטלפון הישן לפני ההעתקה כדי לא לאבד את השיחות מהגיבוי האחרון (בדרך כלל ב04:00 אם הטלפון דולק) ועד לסגירה
אם אתה מגיע למצב שהגיבוי משוחזר ללא התמונות תנסה להעביר את ספרית whatapp\Media כולל תת הספריות מהגיבוי להתקנה החדשה
ירון
-
erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

הי ירון
כפי שכתבתי - ניסיתי גם מזכרון הטלפון וגם מהכרטיס זיכרון וגורנישט
שים לב - אני מעתיק את כל ספריית whatsapp ולא רק תתי ספריות
אני אנסה לבצע שוב גיבוי מהטלפון הישן ואני אבדוק את הנושא
כפי שכתבתי - ניסיתי גם מזכרון הטלפון וגם מהכרטיס זיכרון וגורנישט
שים לב - אני מעתיק את כל ספריית whatsapp ולא רק תתי ספריות
אני אנסה לבצע שוב גיבוי מהטלפון הישן ואני אבדוק את הנושא
- a_yaron
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2045
כתבת שכאשר בוצע שיחזור מהSD החיצוני השיחות שוחזרו והתמונות לא לכן הצעתי להעביר את המדיה באופן ידני למקום
ירון
ירון
-
erlich01
-
- חבר פעיל במיוחד

כל המדייה כבר בספריית SD card\WhatsApp\media\Whatsapp images - אני מעתיק את כל הספרייה