WiFi מפסיק לעבוד לסירוגין בשימוש בDlink 6740U כברידג' ו2760U כמודם+ראוטר

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
danz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,
חיפשתי בפורום פתרונות לזה שה2760U שבארון חשמל לא סיפק כיסוי מספיק בתוך הבית.
היה לי אקסטרה 6740U לעשות בו שימוש, אז חיברתי אותו קווית לראוטר והגדרתי אותו כברידג', עם אותם הגדרות Wifi כדי שמכשירים יוכלו לעשות Roaming בין 2 הראוטרים.

עכשיו הכיסוי יחסית סבבה, אבל כל כמה דקות אני מעבד קישוריות לאינטרנט רק דרך הWifi. החיבורים הקוויים עובדים, אבל כל מי שמחובר דרך הWifi לא מצליח לגלוש למשך כמה עשרות שניות עד שזה חוזר לרגיל.
לא מצליח להבין למה.
ביטלתי גם את הFree Wifi הרגע כי ראיתי בעבר שזה עזר למישהו באיזשהי בעיה לא בהכרח קשורה.

מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?
אולי משהו בהגדרות?

וכן, אני מודע להמלצות לקנות ראוטר ולהשתמש בראוטרים של בזק כמודם. בואו נתעלם מזה שנייה :)

תודה!

danz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אגב,
זה 6740U H1 עם קושחה 1.23

וכשאני מנותק אני יכול לגשת רק להגדרות שלו (ב10.0.0.139 שהגדרתי לו) אבל לא של ה2670 אז זה נראה כאילו נוצרת איזשהי בעיית קישוריות בין שניהם

rom10
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #3 

וודא שכיבית שרת DHCP בראוטר השני.

עריכה: עכשיו שמתי לב שכתבת שבחיבור קווי זה לא קורה, אז כנראה הפתרון לא יעזור. לא יזיק לוודא בכל זאת.

danz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

DHCP כבוי.
כשכתבתי "הוגדר כברידג'" הכוונה היא שכיביתי DHCP, נתתי לו כתובת שונה (10.0.0.139), הגדרתי ב Other WAN סרביס חדש כBridging, ומחקתי את הסרביס מPPPoE WAN שלא ינסה לחייג.

בגרסא 1.23 יש עוד 2 סרביסים בOther WAN שמוגדרים כברירת מחדל. כשניסיתי למחוק אותם דברים לא עבדו.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”