מחפש ממיר פרטי כתחליף לייס מקס טוטל
-
avioren
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
היי חברים,
כלקוח ייס אני משלם כ 290 ש"ח בחודש, כאשר מבחינת תכנים ,רב הצפיה שלנו היא ערוצים 2 ו 10
ומידי פעם קצת סדרות ו VOD (שגם כך אני יכול להשיג מהרשת).
הסיבה ששעדין לא התנתקתי הינה הנוחות הרבה שיש לי בשימוש בממיר המקליט של ייס, המאפשר הן תכנות הקלטות לפי תכנים (ולא לפי זמנים), והן ההקלטה הקבועה המאפשרת חזרה לאחור בכל תוכן נצפה.
השימוש בצפיה מאוחרת משמש אותי על בסיס יומי כל לילה לאחר סיום הכנות לשינה של הבנות.
אשמח להמלצה לממיר פרטי (עם תכני עידן) אשר ייתן לי פתרון דומה לשימוש הנוכחי שלי.
אני לא מוציא מכלל אפשרות גם את החברות המספקות ממירים דוגמת סלקום, אך כפי שציינתי, אני בעיקר צריך פתרון של הקלטות של לפחות שני ממירים ושבשורה התחתונה יהיה זול כתחליף לייס.
כלקוח ייס אני משלם כ 290 ש"ח בחודש, כאשר מבחינת תכנים ,רב הצפיה שלנו היא ערוצים 2 ו 10
ומידי פעם קצת סדרות ו VOD (שגם כך אני יכול להשיג מהרשת).
הסיבה ששעדין לא התנתקתי הינה הנוחות הרבה שיש לי בשימוש בממיר המקליט של ייס, המאפשר הן תכנות הקלטות לפי תכנים (ולא לפי זמנים), והן ההקלטה הקבועה המאפשרת חזרה לאחור בכל תוכן נצפה.
השימוש בצפיה מאוחרת משמש אותי על בסיס יומי כל לילה לאחר סיום הכנות לשינה של הבנות.
אשמח להמלצה לממיר פרטי (עם תכני עידן) אשר ייתן לי פתרון דומה לשימוש הנוכחי שלי.
אני לא מוציא מכלל אפשרות גם את החברות המספקות ממירים דוגמת סלקום, אך כפי שציינתי, אני בעיקר צריך פתרון של הקלטות של לפחות שני ממירים ושבשורה התחתונה יהיה זול כתחליף לייס.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- mg1913
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
השאלה היא אם אתה דובר אנגלית פיקס
בערוצי לווין אין תרגום...
בערוצי לווין אין תרגום...
- matan417
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 340
כביכול לדעתי הכי מומלץ מחשב htpc עם דונגל עידן פלוס.
תוכל להשתמש בהקלטות ובתוכן במדיה פורטל (שמאוד דומה לדעתי למקס טוטאל בחוויה או בקודי (שתוכל לבחור בה עיצוב שהכי נוח לך).
לדעתי, גם מבחינת תמורה למחיר זה הכי משתלם ונוח.
תוכל להשתמש בהקלטות ובתוכן במדיה פורטל (שמאוד דומה לדעתי למקס טוטאל בחוויה או בקודי (שתוכל לבחור בה עיצוב שהכי נוח לך).
לדעתי, גם מבחינת תמורה למחיר זה הכי משתלם ונוח.
-
avioren
-
- חבר ותיק

1. אני מבין מספיק טוב אנגלית (ועובד באנגלית על בסיס יומי..) , אבל עדין לא כשפת אם ומעדיף את התכנים שלי מתורגמים
בעיקר מגלל אשתי והבנות בהמשך.
2. לגבי פתרון של מחשב, זה היה יכול להיות רלוונטי לסלון ,אבל עדין אני צריך פתרון דומה בשלוש טלויזיות, ומבחינת הקלטות לפחות סלון וחדר שינה.
מה עוד שאשתי לא בדיוק טיפוס טכנולוגי ,כך ש htpc אינו פתרון טוב בשבילה.
2. לגבי פתרון של מחשב, זה היה יכול להיות רלוונטי לסלון ,אבל עדין אני צריך פתרון דומה בשלוש טלויזיות, ומבחינת הקלטות לפחות סלון וחדר שינה.
מה עוד שאשתי לא בדיוק טיפוס טכנולוגי ,כך ש htpc אינו פתרון טוב בשבילה.
- mg1913
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
אז אין לך ברירה להישאר בהוט/יס
- koby50
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 483
·אני גם בדילמה הזאת ,הפתרון הוא צלחת לוווין עם מגון ערוצים. כמובן לאחר הגדרות ניתן לראות תכנים עם תרגום.avioren כתב:1. אני מבין מספיק טוב אנגלית (ועובד באנגלית על בסיס יומי..) , אבל עדין לא כשפת אם ומעדיף את התכנים שלי מתורגמים
מה עוד שאשתי לא בדיוק טיפוס טכנולוגי ,כך ש htpc אינו פתרון טוב בשבילה....
תחפש במקומות נוספים אחר ממיר DREAMBOX ולא תרגיש בהבדל.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אהבתי את "לאחר הגדרות" 
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
avioren
-
- חבר ותיק

תודה koby50 , ה DREAMBOX אכן נראה כפתרון טוב ,אם כי לא זול בדגמים החדשים שלו.
ורק למנוע אי הבנה, נושא תכנים זרים (סרטים וסדרות), לא רלוונטי מבחינתי למכשיר שאני מחפש אם כי אין לי התנגדות לכך, בשביל תכנים שאינם בערוצי הבסיס יש לי סטרימר מצויין, שרת ביתי ותחנת עבודה שאתה אני יכול לדאוג לתכנים מתורגמים.
מה שחשוב לי ובעיקר לאשה זאת נוחות משתמש בצפיה מאוחרת של תכנים בערוצי הבסיס (10,2), בצפיה בדיליי והן בהקלטות מאוחרות.
ורק למנוע אי הבנה, נושא תכנים זרים (סרטים וסדרות), לא רלוונטי מבחינתי למכשיר שאני מחפש אם כי אין לי התנגדות לכך, בשביל תכנים שאינם בערוצי הבסיס יש לי סטרימר מצויין, שרת ביתי ותחנת עבודה שאתה אני יכול לדאוג לתכנים מתורגמים.
מה שחשוב לי ובעיקר לאשה זאת נוחות משתמש בצפיה מאוחרת של תכנים בערוצי הבסיס (10,2), בצפיה בדיליי והן בהקלטות מאוחרות.
- koby50
-
- חבר פעיל מאוד

·סגור לך על הממיר הכי טוב שיש vu solo 2 ממיר מהסרטיםavioren כתב:תודה koby50 , ה DREAMBOX אכן נראה כפתרון טוב ,אם כי לא זול בדגמים החדשים שלו.
מה שחשוב לי ובעיקר לאשה זאת נוחות משתמש בצפיה מאוחרת של תכנים בערוצי הבסיס (10,2), בצפיה בדיליי והן בהקלטות מאוחרות....
יכול להקליט ולעשות את מה שאתה צריך .
תתחדש
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
בשביל ערוצים 2 ו -10 ממש לא צריך ממירים יקרים ולא צלחת לוויין.
יש פה שרשור על המלצות של ממירים חדשים והתכונות של כל אחד מהם וגם אנטנה חיצונית לעידן פלוס במקרה שהקליטה בתוך הבית חלשה לא מתחילה אפילו להתקרב לעלות של צלחת לוויין.
יש פה שרשור על המלצות של ממירים חדשים והתכונות של כל אחד מהם וגם אנטנה חיצונית לעידן פלוס במקרה שהקליטה בתוך הבית חלשה לא מתחילה אפילו להתקרב לעלות של צלחת לוויין.
- koby50
-
- חבר פעיל מאוד

עידן פלוס זה גרוע .. תשקיע בצלחת לווין לא תתאכזב
- גיל37
-
- חבר ותיק

·אתה זורק משפטים חסרי משמעות בלי לתת שום הסבר ואי אפשר להבין אותך.koby50 כתב:עידן פלוס זה גרוע .. תשקיע בצלחת לווין לא תתאכזב...
תסביר מה גרוע בעידן פלוס ששווה הוצאה גדולה על צלחת פרטית (רק התקנה עולה 500-800 שקל).
הבעיה היחידה בעידן פלוס קיימת באיזור גבעתיים-רמת גן בגלל השבתה של אתר שידור אבל את זה תושבי האיזור הביאו על עצמם. התקנה של אנטנה חיצונית לכיוון איתנים או נתניה פותרת את הבעיה.
- koby50
-
- חבר פעיל מאוד

·עידן + כנראה כשהוא יתקין אותו הוא יקבל קליטה נמוכה או לא יקלוט בכלל ואז בלאגן ..גיל37 כתב:·אתה זורק משפטים חסרי משמעות בלי לתת שום הסבר ואי אפשר להבין אותך.......
תסביר מה גרוע בעידן פלוס ששווה הוצאה גדולה על צלחת פרטית (רק התקנה עולה 500-800 שקל).
הבעיה היחידה בעידן פלוס קיימת באיזור גבעתיים-רמת גן בגלל השבתה של אתר שידור אבל את זה תושבי האיזור הביאו על עצמם. התקנה של אנטנה חיצונית לכיוון איתנים או נתניה פותרת את הבעיה....
מה שגם מספר הערוצים שיש לו שם זה בתכלס 10 ו 2
בצלחת פרטית זה שונה, מי שמבין קצת בזה יודע שאפשר לראות לא מעט ערוצים.
- גיל37
-
- חבר ותיק

אפשר לקבל הרבה יותר ערוצים בקלות דרך KODI עם סטרימר שהעלות שלו הרבה יותר נמוכה מכל ממיר לווייני.
וזה ממש לא "מי שמבין בזה קצת".
צריך לדעת לאיזה לוויינים להתחבר, כמה LNB לקנות, האם לקנות LNB שתומכים בכמה ממירים ואז זה יותר יקר וצריך להעביר כבילה בנפרד מכל LNB לממיר. צריך לחבר כל ממיר לחיבור אינטרנט יציב ועדיף לא אלחוטי (והממירים הטובים באמת יקרים גם בעליאקספרס ואם זה נתפס במכס אז כן, משלמים גם מיסים).
ואז צריך להעיף לכל הרוחות אלפי, אם לא עשרות אלפי ערוצים לא מעניינים/בערבית/פרומואים/שפות שאף אחד לא מבין , ואחרי שמסדרים את כל הבלגאן הזה, להתחיל לחפש שיתופים וחבילות שפותחות את הערוצים השווים באמת וזה לרוב כבר עולה עוד כסף ואף אחד לא מבטיח שזה יעבוד יציב.
עד כאן בלי לדבר בכלל על זה שאין תרגום בעברית (שלא לדבר על פס קול בעברית).
ככה שלפותח השרשור הזה, הפתרון הזה ממש לא מתאים כי הוא רוצה עברית.
אולי במקרה הפרטי שלך עידן פלוס לא עובד, אני לא יודע עם איזה ציוד ניסית וכמה התאמצת אם בכלל לכוון את האנטנה.
אצלי, כשהשתמשתי בזה, הצלחתי לקלוט יפה מאד גם את השידורים הרגילים וגם את שידורי הניסיון וכל זה בעלות מזערית לעומת צלחת לוויין.
וזה ממש לא "מי שמבין בזה קצת".
צריך לדעת לאיזה לוויינים להתחבר, כמה LNB לקנות, האם לקנות LNB שתומכים בכמה ממירים ואז זה יותר יקר וצריך להעביר כבילה בנפרד מכל LNB לממיר. צריך לחבר כל ממיר לחיבור אינטרנט יציב ועדיף לא אלחוטי (והממירים הטובים באמת יקרים גם בעליאקספרס ואם זה נתפס במכס אז כן, משלמים גם מיסים).
ואז צריך להעיף לכל הרוחות אלפי, אם לא עשרות אלפי ערוצים לא מעניינים/בערבית/פרומואים/שפות שאף אחד לא מבין , ואחרי שמסדרים את כל הבלגאן הזה, להתחיל לחפש שיתופים וחבילות שפותחות את הערוצים השווים באמת וזה לרוב כבר עולה עוד כסף ואף אחד לא מבטיח שזה יעבוד יציב.
עד כאן בלי לדבר בכלל על זה שאין תרגום בעברית (שלא לדבר על פס קול בעברית).
ככה שלפותח השרשור הזה, הפתרון הזה ממש לא מתאים כי הוא רוצה עברית.
אולי במקרה הפרטי שלך עידן פלוס לא עובד, אני לא יודע עם איזה ציוד ניסית וכמה התאמצת אם בכלל לכוון את האנטנה.
אצלי, כשהשתמשתי בזה, הצלחתי לקלוט יפה מאד גם את השידורים הרגילים וגם את שידורי הניסיון וכל זה בעלות מזערית לעומת צלחת לוויין.
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894