אחרי 3 שנים עם ה FAMILY, מכרו לי עכשיו את ה PRIMO. הנציג בטלפון היה משכנע מאוד ואני לא מצטער שעשיתי את זה אבל כשניכנסתי לאתר שלהם, עברתי על ה SPEC של ה FAMILY לעומת ה SPEC של ה PRIMO וחוץ ממראה חדשני יותר, לא מצאתי שום יתרון של ה PRIMO על ה FAMILY. האם מישהו יכול להאיר את עיני?
תודה
מה ההבדל בין תמי 4 FAMILY ל PRIMO?
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
גם לי יש את הפמלי... לא התפתתי להחליף ולקחתי רק את המסלול שירות שלהם...
לא אהבתי שאין למכשיר צג (PRIMO) - הבנתי שרק הזרם מים קצת יותר מהיר....
לא אהבתי שאין למכשיר צג (PRIMO) - הבנתי שרק הזרם מים קצת יותר מהיר....
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
היה לי פרימו למשך שבועיים והחלפתי אותו לפמילי בגלל רעש המאוורר בזמן עבודת המדחס.
הוא בכמה דציבלים יותר רועש מהפמילי.
לעומת זאת זרימת המים בפרימו הרבה יותר מהירה והוא נראה מודרני.
הוא בכמה דציבלים יותר רועש מהפמילי.
לעומת זאת זרימת המים בפרימו הרבה יותר מהירה והוא נראה מודרני.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא חושב שנדפקתי. אולי טיפה התפתתי יותר מידי. לפעמים אני מרתיח סיר לתפו"א או איטריות ומוסיף אח"כ מהתמי ארבע. אם גם בחמים אקבל זרם יותר חזק זה אולי שווה את זה.
לגבי הרעש, לא ממש לקחתי את זה בחשבון למרות שאני שומע אותו רק אחת לכמה שעות שהמקרר מים שלו מתחיל לפעול לדקה או שתיים ואז שוב נרגע.
אני מקווה שהרעש לא יהיה משמעותי לטעמי.
לגבי הרעש, לא ממש לקחתי את זה בחשבון למרות שאני שומע אותו רק אחת לכמה שעות שהמקרר מים שלו מתחיל לפעול לדקה או שתיים ואז שוב נרגע.
אני מקווה שהרעש לא יהיה משמעותי לטעמי.
-
kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב אז הגיע היום הפרימו. בבוקר התקינו ורק עכשיו בערב יצא לי קצת להתרשם.
אין ספק שהוא יותר יפה מהפמילי אבל בגלל זה לשים עוד 16 ש"ח לחודש לשלוש שנים לא נראה לי שווה. אני משלם 4 ש"ח יותר ועדיין אני לא חושב שזה מצדיק את המראה החיצוני של המכשיר.
הזרם של המים הקרים חזק יותר ובכפתור שממלא ליטר אף חזק יותר אבל זה לא ממש מה שהייתי צריך. כשאני מבשל אני בדרך כלל צריך תוספת מהירה של כמות גדולה של מים רותחים ואת זה לא ניתן לקבל בזרם חזק.
בפמילי, כשהייתי ממלא כוס במים רותחים היו ניתזות טיפות לכל הכיוונים ולפעמים פוגעות לי ביד שמחזיקה את הכפתור וזה לא נעים. מפאת צורתו ועיצובו של הפרימו, זה לא קורה בו למרות שגם בו הטיפות ניתזות לכל עבר וזה מבחינתי יתרון.
נכון לכרגע, לא התרשמתי שהוא יותר או פחות רועש מהפמילי.
אין ספק שהוא יותר יפה מהפמילי אבל בגלל זה לשים עוד 16 ש"ח לחודש לשלוש שנים לא נראה לי שווה. אני משלם 4 ש"ח יותר ועדיין אני לא חושב שזה מצדיק את המראה החיצוני של המכשיר.
הזרם של המים הקרים חזק יותר ובכפתור שממלא ליטר אף חזק יותר אבל זה לא ממש מה שהייתי צריך. כשאני מבשל אני בדרך כלל צריך תוספת מהירה של כמות גדולה של מים רותחים ואת זה לא ניתן לקבל בזרם חזק.
בפמילי, כשהייתי ממלא כוס במים רותחים היו ניתזות טיפות לכל הכיוונים ולפעמים פוגעות לי ביד שמחזיקה את הכפתור וזה לא נעים. מפאת צורתו ועיצובו של הפרימו, זה לא קורה בו למרות שגם בו הטיפות ניתזות לכל עבר וזה מבחינתי יתרון.
נכון לכרגע, לא התרשמתי שהוא יותר או פחות רועש מהפמילי.