שלום. ברשותי מערכת Logitech Z906 ואין לה כניסת HDMI. אני מעוניין לנצל את יכולות קידוד Dolby Digital ו-DTS שלה באמצעות כבל אופטי. במכשיר שברשותי אין יציאה אופטית אלא רק HDMI.
הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/191461513595?_t ... EBIDX%3AIT והוא אכן יודע להעביר Dolby ו-DTS, אבל הוא עושה בעיות (לא מומלץ למי שמתלבט), בכל פעם שאני מדליק את הטלוויזיה מחדש אני צריך לנתק את הכבלים מהמכשיר הזה ולחבר מחדש עד שרואים תמונה שוב.
לקנות ריסיבר מתקדם זו לא ממש אופציה למרות שהדבר יקדם אותי לפורמטים החדשים, הדבר לא אפשרי מבחינה כספית.
מה עוד ניתן לעשות? כרטיס קול USB עם יציאה אופטית?
חוסר ביציאת TOSLINK
-
Apagoini
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- avilavi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1019
- yuvalg85
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
האמת שיש לי את אותה בעיה לגבי האופטי... ועד לפני 3 חודשים השתמשתי בכרטיס קול creativ x-fi 5.1 שמתחבר עם USB, הוא עובד מעולה ולא עושה בעיות, אבל דרש ממני לחבר גם כבל USB וחשבתי לשדרג לRPI שהוא לא תומך בכרטיס, אז הזמנתי בדיוק את מה שהזמנת אתה מאיביי, והאמת שזה עובד מעולה אצלי כבר 3 חודשים, לא נתקלתי בבעיות שאתה נתקלת בהם...
בעיקרון אני יכול למכור לך את הכרטיס קול אם אתה רוצה, אבל תכלס, אין סיבה שהמתאם שקנית לא יעבוד, שמת לו שנאי? ואם כן, כמה אמפר?
אולי זאת הבעיה...
בעיקרון אני יכול למכור לך את הכרטיס קול אם אתה רוצה, אבל תכלס, אין סיבה שהמתאם שקנית לא יעבוד, שמת לו שנאי? ואם כן, כמה אמפר?
אולי זאת הבעיה...