אחריות על סלולר בארץ

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
hrox פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

כשאני קונה סלולרי בארץ, לא משנה מאיזו חנות, אני לוקח כהנחת מוצא שאני קונה טלפון ללא אחריות. ברור לי שכל בעיה שתהיה לי תיוחס לנפילה/קורוזיה. ברוב המקרים זה אפילו מגובה טוב טוב בכתב האחריות עצמו. האם מישהו כאן יכול לספר על חווית מימוש אחריות *טובה* מחנות כלשהי בארץ? יש חיה כזאת? אנא, רק חוויות טובות, יש בפורום כבר אין ספור דיונים על שירות רע.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

האחריות של היבואן הרשמי של סוני מובייל (ברס אלקטרוניקה) מצויינת והוגנת.
חבל שכולם כאן מקובעים על סמסונג ו-LG.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

giladk123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 448

שליחה

@pixies
לפני 8 חודשים בערך, כשקניתי את הG3 שלי, דווקא שקלתי מאוד ברצינות אם לקנות סוני במקום. העניין הקטן הוא שהמחיר היה ה200$ יותר(קניתי מאמזון ארה"ב), דבר שהיה נראה לי לא שווה את המחיר. גם עכשיו, מבדיקה קצרה בזאפ, קיים פער משמעותי שאני לא בטוח אם הוא משתלם כלכך(גם אם נחשיב את האחריות).

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960

שליחה

תקלה קטנה יחסית - s4 סוללה התנפחה לאחר חצי שנה בערך והוחלפה במקום בסניף סמסונג. עדיין המכשיר מתחמם יותר מדי אבל כל עוד עובד לא רוצה שיתעסקו בו.

גם אני מחשיב את הקנייה בארץ כ-"אין אחריות", חוץ אולי ממכשיר שלא נדלק ישר מהקופסא.

hrox פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 816

שליחה

וגם זה בתנאי שהמכשיר נפתח בחנות... לזכותם יש לציין שהם לפחות דואגים בעצמם לוודא את זה יחד איתך במעמד הקנייה. למישהו יש סיפור סטייל אמאזון מבחינת רמת האחריות, או שאני הוזה?

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”