אחריות על סלולר בארץ
-
hrox
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
כשאני קונה סלולרי בארץ, לא משנה מאיזו חנות, אני לוקח כהנחת מוצא שאני קונה טלפון ללא אחריות. ברור לי שכל בעיה שתהיה לי תיוחס לנפילה/קורוזיה. ברוב המקרים זה אפילו מגובה טוב טוב בכתב האחריות עצמו. האם מישהו כאן יכול לספר על חווית מימוש אחריות *טובה* מחנות כלשהי בארץ? יש חיה כזאת? אנא, רק חוויות טובות, יש בפורום כבר אין ספור דיונים על שירות רע.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
האחריות של היבואן הרשמי של סוני מובייל (ברס אלקטרוניקה) מצויינת והוגנת.
חבל שכולם כאן מקובעים על סמסונג ו-LG.
חבל שכולם כאן מקובעים על סמסונג ו-LG.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- giladk123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 448
@pixies
לפני 8 חודשים בערך, כשקניתי את הG3 שלי, דווקא שקלתי מאוד ברצינות אם לקנות סוני במקום. העניין הקטן הוא שהמחיר היה ה200$ יותר(קניתי מאמזון ארה"ב), דבר שהיה נראה לי לא שווה את המחיר. גם עכשיו, מבדיקה קצרה בזאפ, קיים פער משמעותי שאני לא בטוח אם הוא משתלם כלכך(גם אם נחשיב את האחריות).
לפני 8 חודשים בערך, כשקניתי את הG3 שלי, דווקא שקלתי מאוד ברצינות אם לקנות סוני במקום. העניין הקטן הוא שהמחיר היה ה200$ יותר(קניתי מאמזון ארה"ב), דבר שהיה נראה לי לא שווה את המחיר. גם עכשיו, מבדיקה קצרה בזאפ, קיים פער משמעותי שאני לא בטוח אם הוא משתלם כלכך(גם אם נחשיב את האחריות).
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
תקלה קטנה יחסית - s4 סוללה התנפחה לאחר חצי שנה בערך והוחלפה במקום בסניף סמסונג. עדיין המכשיר מתחמם יותר מדי אבל כל עוד עובד לא רוצה שיתעסקו בו.
גם אני מחשיב את הקנייה בארץ כ-"אין אחריות", חוץ אולי ממכשיר שלא נדלק ישר מהקופסא.
גם אני מחשיב את הקנייה בארץ כ-"אין אחריות", חוץ אולי ממכשיר שלא נדלק ישר מהקופסא.
-
hrox
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
וגם זה בתנאי שהמכשיר נפתח בחנות... לזכותם יש לציין שהם לפחות דואגים בעצמם לוודא את זה יחד איתך במעמד הקנייה. למישהו יש סיפור סטייל אמאזון מבחינת רמת האחריות, או שאני הוזה?