מחפש זוג רמקולים בסביבות ה3000 ומגבר באיזור ה2000 שקל
מחפש זוג רמקולים
שמעתי את הL830 של JBL עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו יותר אייכותי בתקציב שלי שכדאי לקחת במקום.
מגבר חשבתי הזמנתי את הHARMAN KARDON 135 אבל מסתבר שאין מאיפה שאני מזמין אותו יותר בסטוק ואני צריך לחכות או ללכת למקום אחר.
על איזה מגבר אתם ממליצים ללכת בטווח ה2000+-?
נ.ב התלהבתי מהכתבה של כרמי על הרמקולים ואם האיכות שלהם באמת כל כך טובה אני כנראה אקח אותם.
שמעתי את הL830 של JBL עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו יותר אייכותי בתקציב שלי שכדאי לקחת במקום.
מגבר חשבתי הזמנתי את הHARMAN KARDON 135 אבל מסתבר שאין מאיפה שאני מזמין אותו יותר בסטוק ואני צריך לחכות או ללכת למקום אחר.
על איזה מגבר אתם ממליצים ללכת בטווח ה2000+-?
נ.ב התלהבתי מהכתבה של כרמי על הרמקולים ואם האיכות שלהם באמת כל כך טובה אני כנראה אקח אותם.
נערך לאחרונה על ידי RealG ב 08/01/2007 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה סוגי מוזיקה אתה שמוע - מה אתה מחפש ברמקול
יש את הרמקולים שכתבתי עליהם בעמוד הבית ב 3000 ש"ח - צליל מאוד מדויק (ו... בעצם אתה יכול לקרוא את הסיקור)
הם איכותיים השאלה האם זה הסגנון המתאים לך?
יש את הרמקולים שכתבתי עליהם בעמוד הבית ב 3000 ש"ח - צליל מאוד מדויק (ו... בעצם אתה יכול לקרוא את הסיקור)
הם איכותיים השאלה האם זה הסגנון המתאים לך?
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
יש קישור בסוף הכתבהefib כתב:איפה לשמוע, כרמי יוכל לענות לך![]()
החלטה סופית שלך בלבד !...
http://www.maestroaudio.co.il/
החיים זה מה שקורה לנו,
האמת שנמר צודק (למרות שלדעתי הרמקולים שיש לו- לא מתאמים לחדר שבו הם נמצאים
)
קודם צריך לדבר על החלל שיש לך ועל סיגנון המוזיקה שאתה שומע ומה האתה מצפה מקבל מהרמקול.
קודם צריך לדבר על החלל שיש לך ועל סיגנון המוזיקה שאתה שומע ומה האתה מצפה מקבל מהרמקול.
החיים זה מה שקורה לנו,
אם אתה שומע בעיקר רוק ישראלי - אני חושש שברמקולים המדוברים יהיה חסר לך הבאס נמוך.
נכון יש להם צליל מאוד מפורט והם מספקים במה ורחבה ועמוקה, אבל כמיני מוניטורים - באס נמוך הוא דבר שלא בדיוק ניתן למצוא בהם.
השאלה מה אתה מחפש ברמקולים? מה אתה מצפה לקבל מהם? איזה גוון של צליל? מה חשוב לך בצליל?
בקשר למגבר - אז חיפוש רמקולים לטעם שלך זה דבר לא קל (כמו לכל אחד אחר) - להתאים רמקולים למגבר זה עוד יותר קשה.
כך שמלצה שלי קודם תמצא רמקולים שמתאימים לאוזן שלך ורק לאחר מכן תתאים להם מגבר (אני נמצא כעת באותו תהליך - אומנם עם תקציב קצת שונה)
נכון יש להם צליל מאוד מפורט והם מספקים במה ורחבה ועמוקה, אבל כמיני מוניטורים - באס נמוך הוא דבר שלא בדיוק ניתן למצוא בהם.
השאלה מה אתה מחפש ברמקולים? מה אתה מצפה לקבל מהם? איזה גוון של צליל? מה חשוב לך בצליל?
בקשר למגבר - אז חיפוש רמקולים לטעם שלך זה דבר לא קל (כמו לכל אחד אחר) - להתאים רמקולים למגבר זה עוד יותר קשה.
כך שמלצה שלי קודם תמצא רמקולים שמתאימים לאוזן שלך ורק לאחר מכן תתאים להם מגבר (אני נמצא כעת באותו תהליך - אומנם עם תקציב קצת שונה)
החיים זה מה שקורה לנו,
לא רוק ישראלי... רוק ומוסיקה ישראלית אני לא שומע כמעט רוק ישראלי.כרמי כתב:אם אתה שומע בעיקר רוק ישראלי - אני חושש שברמקולים המדוברים יהיה חסר לך הבאס נמוך.
כך שמלצה שלי קודם תמצא רמקולים שמתאימים לאוזן שלך ורק לאחר מכן תתאים להם מגבר (אני נמצא כעת באותו תהליך - אומנם עם תקציב קצת שונה)...