בקשר לרמקולים וסראונד לסלון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ItayPaz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז שלום לכולם, אנחנו בונים בגבס מקום 3 רמקולים, 2 לצדדים ואחד מלמטה כמו שרואים בהרבה תמונות

איפה הכי כדאי לקנות? ואני צריך רמקולים ששקועים בגבס, רוחב עד 18-19 ככה

עומק עד 10

תודה רבה, אולי בהמשך גם איזה מגבר או משהו אבל כרגע זה לא רלוונטי

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

קודם כל חשוב לי לחדד שלא תוכל להשתמש ברמקולים כאלה מבלי לחבר אותם למגבר כלשהו..! (i)

לגבי הרמקולים, הבחירה הסופית תלוייה מן הסתם גם בהעדפה האישית שלך וגם באילוצי התקציב, אבל באיזור המרכז אני מכיר 2 חנויות מתמחות עם מגוון גדול של רמקולים שקועים: פיוז וסטריאוסקופ... קח את עצמך לאחת מהן (או אפילו לשתיהן) לשעה-שעתיים עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותתחיל להשוות בין רמקולים שונים עד שתמצא את אלה שנותנים לך הכי הרבה תמורה למחיר. (Y)

ItayPaz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

epony כתב:קודם כל חשוב לי לחדד שלא תוכל להשתמש ברמקולים כאלה מבלי לחבר אותם למגבר כלשהו..! (i)

לגבי הרמקולים, הבחירה הסופית תלוייה מן הסתם גם בהעדפה האישית שלך וגם באילוצי התקציב, אבל באיזור המרכז אני מכיר 2 חנויות מתמחות עם מגוון גדול של רמקולים שקועים: פיוז וסטריאוסקופ... קח את עצמך לאחת מהן (או אפילו לשתיהן) לשעה-שעתיים עם כמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב ותתחיל להשוות בין רמקולים שונים עד שתמצא את אלה שנותנים לך הכי הרבה תמורה למחיר. (Y)
...
תודה אז למדתי כמה דברים היום, ביקרתי בחנות סיריוס אלקטורניקה, מסכים, מולטימדיה, תצוגה ענקית של רמקולים

קיבלתי מהמוכר הסבר מעניין, עכשיו באמת הבנתי שזה לא עובד בלי רסיבר, קיבלתי הצעה 3 רמקולים שקועים בקיר די פשוטים אבל אני באמת לא צריך יותר 450 שקל כל אחד של PURE-ACOUSTICS אם אני לא טועה, פלוס רסיבר ממוצע שאמר שמספיק טוב לי 1600 בערך וסאבוופר 1200 שקל , דעתכם? באמת שלא צריך משהו מקצועי ואולפנ=י

morgan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 480
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #4 

גש לסלון חללית בתל אביב
יעזרו לך שם 👍
בהצלחה !
צריך פיס בחיים :)

wshiff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

רמקולים מחו"ל

שליחה #5 

@ItayPaz

אפשר לשקול אופציה של הזמנה רמקולים שקועים מאמזון. הזמנתי מאמזון ארה"ב בזמנו 2 רמקולים שקועים קדמיים, סנטר שקוע ושני רמקולים קטנים לסראונד, כולם מתוצרת POLK AUDIO עלה לי שליש (כולל משלוח ומסים) מעלות כוללת של הסט לפי הצעות המחיר שקיבלתי בארץ על אותם דגמים. הסאונד שהם מפיקים יחסית לשקועים הוא פנטסטי.
את הסאב רכשתי לאחר מכן בארץ בגלל החיבור לחשמל (לא הייתי מודע לאפשרויות הגלומות באמזון גרמניה...).

ItayPaz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: רמקולים מחו"ל

שליחה #6 

wshiff כתב:@ItayPaz

אפשר לשקול אופציה של הזמנה רמקולים שקועים מאמזון. הזמנתי מאמזון ארה"ב בזמנו 2 רמקולים שקועים קדמיים, סנטר שקוע ושני רמקולים קטנים לסראונד, כולם מתוצרת POLK AUDIO עלה לי שליש (כולל משלוח ומסים) מעלות כוללת של הסט לפי הצעות המחיר שקיבלתי בארץ על אותם דגמים. הסאונד שהם מפיקים יחסית לשקועים הוא פנטסטי.
את הסאב רכשתי לאחר מכן בארץ בגלל החיבור לחשמל (לא הייתי מודע לאפשרויות הגלומות באמזון גרמניה...).
...
·אה וואלה, אשמח לקבל את הקישורים שלך סתם לראות
ואני אחפש אחר כך, לא נתקע במכס או משהו?

wshiff
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

Re: רמקולים מחו"ל

שליחה #7 

@ItayPaz

בזמנו אמזון לא שלחו לארץ ישירות, אז הקמתי כתובת בארה"ב דרך מסטופ, הזמנתי לשם את הרמקולים וזה הגיע עם שליח עד הבית. מסטופ גם שילמו עבורי את המסים וחייבו אותי אח"כ.
לינק:
זה האח הגדול של מה שהזמנתי לקדמיים. תתחיל משם ותראה מה מתאים לך.

רמקול סנטר:
http://www.amazon.com/Polk-Audio-255C-R ... l+speakers

אחוריים (אני הזמנתי בצבע לבן):
http://www.amazon.com/Polk-Audio-TL-Sat ... NAZ2MD84DV

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”