שאלה - קיר סרטים אלטרנטיבי
-
tstrul
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
שלום לכולם,
תמיד לא רציתי להתקין שום קיר סרטים בגלל שאני אוהב להפריד בין התוכן המקומי שלי לבין התוכן שמגיע ממקורות Online (אני יודע שאפשר להשתמש ב smart playlists אבל לא רציתי להכנס לזה)
בלי קשר אני לא אוהב את כל העומס של הורדת התכנים החדשים והסריקה שלהם...
חשבתי על פתרון פשוט, הוספת קטגוריית ה Most pupular של הסרטים והסדרות ב pulsar ל favorites ופשוט לשים את פריטי ה favorites האלה במסך הראשי.
כמו ששמתי את ה most popular יכלתי לשים מן הסתם כל קטגוריה שקיימת ב pulsar.
בעצם יצרתי לעצמי קירות של סרטים וסדרות, נפרדים לחלוטין במסך הראשי בלי העמסות, סריקות וטעינות.
מאחר וכל כך הרבה אנשים מנסים לפתח תוספים של subscription ויצירת קבצי strm ל pulsar אני דואג שלא פספסתי משהו הרי זהו פתרון כל כך פשוט שלא נראה לי שלא חשבו עליו לפניי..
מלבד העניין של מציאת סרטים שיש להם תרגום בלבד האם יש יתרון נוסף לשימוש בתוספי הקירות על פני הפתרון הנ"ל?
תודה רבה
תמיד לא רציתי להתקין שום קיר סרטים בגלל שאני אוהב להפריד בין התוכן המקומי שלי לבין התוכן שמגיע ממקורות Online (אני יודע שאפשר להשתמש ב smart playlists אבל לא רציתי להכנס לזה)
בלי קשר אני לא אוהב את כל העומס של הורדת התכנים החדשים והסריקה שלהם...
חשבתי על פתרון פשוט, הוספת קטגוריית ה Most pupular של הסרטים והסדרות ב pulsar ל favorites ופשוט לשים את פריטי ה favorites האלה במסך הראשי.
כמו ששמתי את ה most popular יכלתי לשים מן הסתם כל קטגוריה שקיימת ב pulsar.
בעצם יצרתי לעצמי קירות של סרטים וסדרות, נפרדים לחלוטין במסך הראשי בלי העמסות, סריקות וטעינות.
מאחר וכל כך הרבה אנשים מנסים לפתח תוספים של subscription ויצירת קבצי strm ל pulsar אני דואג שלא פספסתי משהו הרי זהו פתרון כל כך פשוט שלא נראה לי שלא חשבו עליו לפניי..
מלבד העניין של מציאת סרטים שיש להם תרגום בלבד האם יש יתרון נוסף לשימוש בתוספי הקירות על פני הפתרון הנ"ל?
תודה רבה
- b2k
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4709
זה לא קיר סרטים.
זה קיצור דרך למועדפים.
אין לך שום אפשרות להשתמש בפונקציות הרבות של kodi על הרשימה.
סינון, חיפוש, שחקנים, שנים, ניגון רנדולמלי, סימון ועוד הרבה.
אין לך אפשרות להתשמש בתוספים אחרים על הקיר כגון lazttv פסודו טיוי וכו'
ואתה צריך גם לעבוד ולקטלג כל הזמן את המועדפים שלך ידנית.
אם זה מספק ואתה נהנה מהתוכן המוגבל והתלות בפולסר .... אז תהנה.
רק לידיעה - גם כשאתה משתמש בפלאגאין אתה מוריד את התמונות והמידע וזה בעצם סריקה... אותו דבר.
זה קיצור דרך למועדפים.
אין לך שום אפשרות להשתמש בפונקציות הרבות של kodi על הרשימה.
סינון, חיפוש, שחקנים, שנים, ניגון רנדולמלי, סימון ועוד הרבה.
אין לך אפשרות להתשמש בתוספים אחרים על הקיר כגון lazttv פסודו טיוי וכו'
ואתה צריך גם לעבוד ולקטלג כל הזמן את המועדפים שלך ידנית.
אם זה מספק ואתה נהנה מהתוכן המוגבל והתלות בפולסר .... אז תהנה.
רק לידיעה - גם כשאתה משתמש בפלאגאין אתה מוריד את התמונות והמידע וזה בעצם סריקה... אותו דבר.
-
tstrul
-
- חבר פעיל מאוד

אממ הבנתי...
ברוב האפשרויות שציינת אני לא מעוניין להשתמש..
חיפוש לפי שחקנים שנים וכו לא ממש מעניין אותי...
חיפוש אפשר לעשות באמצעות Filter
והקיר הוא בעיקר לסרטים ככה שלא מעניין אותי להשתמש ב LazyTV ודומיהם, סדרה שאני אוהב אני מוריד כדי שתשאר איתי קדימה
נראה לי שאני אשאר עם הפתרון שלי בינתיים.. אולי באמת אתקין Nimbora רק בשביל מס מצומצם של סדרות שאני באמת עוכב אחריהן אבל לא משתלם לי להוריד...
רק הערה קטנה: אני לא עובד ומקטלג את המועדפים בצורה ידנית מאחר ואני בוחר בקטגוריה של Most popular כמועדף ולכן תמיד כשאבחר בסרטים או הסדרות אראה את הפופולריים ביותר.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה והתשובה המהירה.
ובלי קשר עשית אחלה עבודה עם התוסף שלך!
ברוב האפשרויות שציינת אני לא מעוניין להשתמש..
חיפוש לפי שחקנים שנים וכו לא ממש מעניין אותי...
חיפוש אפשר לעשות באמצעות Filter
והקיר הוא בעיקר לסרטים ככה שלא מעניין אותי להשתמש ב LazyTV ודומיהם, סדרה שאני אוהב אני מוריד כדי שתשאר איתי קדימה
נראה לי שאני אשאר עם הפתרון שלי בינתיים.. אולי באמת אתקין Nimbora רק בשביל מס מצומצם של סדרות שאני באמת עוכב אחריהן אבל לא משתלם לי להוריד...
רק הערה קטנה: אני לא עובד ומקטלג את המועדפים בצורה ידנית מאחר ואני בוחר בקטגוריה של Most popular כמועדף ולכן תמיד כשאבחר בסרטים או הסדרות אראה את הפופולריים ביותר.
בכל מקרה תודה רבה על העזרה והתשובה המהירה.
ובלי קשר עשית אחלה עבודה עם התוסף שלך!
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
שלום,tstrul כתב:ופשוט לשים את פריטי ה favorites האלה במסך הראשי....
איך אתה מעביר פריטי favorites למסך הראשי ?
אתה מתכוון להוספת קיצורי דרך לתוספים לפי קטגוריה מהגדרות Apperance ?
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
@tstrul
·בסדרות השימוש בתוספים lazytv וגם next aired מבחינתי הוא מאסט !! רק שתבין שאני היום רואה סדרות רק דרך ה-lazytv זה פשוט ההרחבה הכי גאונית שיש בקודי ! בייחוד אם אתה צופה במספר סדרות במקביל.
אבל בסרטים גם אני נקטתי בגישה דומה - שמתי קיצור לפופולרים של פולסר במסך הבית
·בסדרות השימוש בתוספים lazytv וגם next aired מבחינתי הוא מאסט !! רק שתבין שאני היום רואה סדרות רק דרך ה-lazytv זה פשוט ההרחבה הכי גאונית שיש בקודי ! בייחוד אם אתה צופה במספר סדרות במקביל.
אבל בסרטים גם אני נקטתי בגישה דומה - שמתי קיצור לפופולרים של פולסר במסך הבית
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
ב lazytv איך אני גורם לו לעבור לפרק הבא אחרי שאני צופה?
הוא מתעקש לא להתקדם, רק כשאני משנה ידנית פרק ל'נצפה'
הוא מתעקש לא להתקדם, רק כשאני משנה ידנית פרק ל'נצפה'
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@arnold
·אני משתמש בספריה המובנית בג׳נסיס (לא זאת של thewiz !) והפרק מסומן אוטומטית אחרי הצפייה,
בסוף הצפיה אני יוצא מלייזי וחוזר אליו והכל מעודכן.
·אני משתמש בספריה המובנית בג׳נסיס (לא זאת של thewiz !) והפרק מסומן אוטומטית אחרי הצפייה,
בסוף הצפיה אני יוצא מלייזי וחוזר אליו והכל מעודכן.
-
tstrul
-
- חבר פעיל מאוד

אני איתך לגמרי בקשר ל lazyTV. פשוט סדרות שממש אכפת לי מהן אני מוריד כי אני אוהב לשמור אוסף במחשב שלי. אוסף שאני אוכל לראות תמיד ולא אהיה תלוי בכלום.RafalovitchTom כתב:@tstrul
אבל בסרטים גם אני נקטתי בגישה דומה - שמתי קיצור לפופולרים של פולסר במסך הבית...
דווקא קיר הסרטים מבחינתי הוא זה שעושה בלגאן עם ה LazyTV מכיוון שמתווספים למשל כל הסדרות הפופולריות ואז ה lazytv מציג לי כאופציה את עונה 1 פרק 1 של ימבה סדרות. סדרה שאני לא רוצה להוריד ובכל זאת עוקב אחריה אני מוסיף עם genessis.
מטרת הקיר בשבילי היא נטו ספונטניות כשאני מחפש מה לראות בלי כוון מיוחד - דווקא מה שאני לא אוהב זה שסדרות שאני לא בהכרח צופה או אוהב מתערבבות בפלייליסטים ובפלאגינים שונים ועושים לי בלגאן במה שאני עוקב אחריו בפועל.
@gilg7
·
אני משתמש בסקין Transparency!
בהגדרות שלו ניתן להגדיר את פריטי התפריט הראשי ולקסטם אותם. בין היתר ניתן להוסיף favorite מסויים לתפריט הראשי
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@tstrul
·בגלל זה אני משתמש בקיר סדרות אישי המובנה בג׳נסיס (ולא בזה של thewiz(
ובכל מקרה ניתן להגדיר ללייזי להציג רק סדרות שיש להם לפחות פרק אחד שנצפה
ולעקוב אחרי 6-8 סדרות מתי יוצא הפרק ולהוריד אותו נשמע לי קצת התעסקות, אבל מה שעושה לך טוב
·בגלל זה אני משתמש בקיר סדרות אישי המובנה בג׳נסיס (ולא בזה של thewiz(
ובכל מקרה ניתן להגדיר ללייזי להציג רק סדרות שיש להם לפחות פרק אחד שנצפה
ולעקוב אחרי 6-8 סדרות מתי יוצא הפרק ולהוריד אותו נשמע לי קצת התעסקות, אבל מה שעושה לך טוב
-
tstrul
-
- חבר פעיל מאוד

@RafalovitchTom
·
rss + torrent ואין בעיות
אבל כמו שאמרתי גם אני משתמש ב"קיר" של ג'נסיס אם כבר אני בוחר לא להוריד.
נחכה שיוסיפו ל pulsar סוף סוף library integration
·
rss + torrent ואין בעיות
נחכה שיוסיפו ל pulsar סוף סוף library integration
- ladani79
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Roee Ledani
כבר יש library integration לפולסר: יש תוסף EZTVapi2KD שעושה עבודה לא רעה בכלל. ניתן לבחור בין אינטגרציה מפולסר,קמדיה או טורנטר. ולסרטים יש את yts2kd
- b2k
-
- חבר מביא חבר

חכו... יש הפתעות בדרך...
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

בשבועות האחרונים חזרתי לשחק עם הקודי, ואחרי ההתלהבות הראשונית אני די מאוכזב, יכול להיות שמחסר ידע, אבל חפרתי לא מעט ועדיין לא הגעתי למשהו שאני מרוצה.
יש לי שלוש בעיות:
1. הממשק פשוט לא נוח ובנוי לא טוב
2. אין אפשרות נוחה לבנות ממשקים שונים ופשוטים ליוזרים שונים,
3. ועיקר הבעייה, קיר סדרות נורמאלי, מה כבר ביקשתי?
- אפשרות נוחה להגיע אליו במסך ראשי, לא בקיצור מתחת לוידאו ולא למשל וידאו->הרחבות->ג'נסיס ->גנסיס שלי ->סדרות, אני רוצה (ודורש ועומד על זה
) ) שזה יהיה במקום הסדרות הלא רלונטיות שיש לי ב'סדרות'. בקיצור זה המסך הכי חשוב (לי) רוצה אותו בחזית.
- אפשרות לסמן את הסדרות שמעניינות אותי בלבד (לא רוצה לראות 300 סדרות ולחפש את מה שאני רוצה)
- בסדרות האלו, שיזכור באיזה פרק הייתי ובאיזה דקה הפסקתי ושיפתח לי בפעם הבאה במקום המתאים.
- שתיהיה אפשרות שסדרה מועדפת, המערכת תדע להוריד לי מראש את כל העונה (טורנט / פולסר RSS...). גם אם ראיתי בג'נסיס שתיהיה אפשרות אחרי פרק ראשון להוריד אופ-ללין
- שכמובן יוריד מראש תרגומים לכל הפרקים, גם אם רואים בסטרימינג או בטורנט, לא רוצה לחכות כל תחילת פרק ולערוך הימורים אם יהיה תרגום ובאיכות סבירה.
- אם כבר, שיתן התראות שיש פרק חדש בסדרות.
- שידע להכין קפה (הפוך בבקשה, חצי כפית סוכר)
יש לי שלוש בעיות:
1. הממשק פשוט לא נוח ובנוי לא טוב
2. אין אפשרות נוחה לבנות ממשקים שונים ופשוטים ליוזרים שונים,
3. ועיקר הבעייה, קיר סדרות נורמאלי, מה כבר ביקשתי?
- אפשרות נוחה להגיע אליו במסך ראשי, לא בקיצור מתחת לוידאו ולא למשל וידאו->הרחבות->ג'נסיס ->גנסיס שלי ->סדרות, אני רוצה (ודורש ועומד על זה
- אפשרות לסמן את הסדרות שמעניינות אותי בלבד (לא רוצה לראות 300 סדרות ולחפש את מה שאני רוצה)
- בסדרות האלו, שיזכור באיזה פרק הייתי ובאיזה דקה הפסקתי ושיפתח לי בפעם הבאה במקום המתאים.
- שתיהיה אפשרות שסדרה מועדפת, המערכת תדע להוריד לי מראש את כל העונה (טורנט / פולסר RSS...). גם אם ראיתי בג'נסיס שתיהיה אפשרות אחרי פרק ראשון להוריד אופ-ללין
- שכמובן יוריד מראש תרגומים לכל הפרקים, גם אם רואים בסטרימינג או בטורנט, לא רוצה לחכות כל תחילת פרק ולערוך הימורים אם יהיה תרגום ובאיכות סבירה.
- אם כבר, שיתן התראות שיש פרק חדש בסדרות.
- שידע להכין קפה (הפוך בבקשה, חצי כפית סוכר)
- b2k
-
- חבר מביא חבר

-
tstrul
-
- חבר פעיל מאוד

@RafalovitchTom
·
איך אתה מגדיר ב LazyTV שלא יציג ברשימה הראשונית פרקים של סדרות שלא התחלתי לראות?
חפרתי בכל ההגדרות ולא הצלחתי להגדיר את זה...
בקשר ל library integration - נתקלתי ב favourites subscription list מאותו מפתח של EZTVapi2KD - עובד נהדר.
כל סדרה שאני רוצה ב pulsar אני פשוט מכניס ל favorites והתוסף יוצר לה קבצי STRM..
·
איך אתה מגדיר ב LazyTV שלא יציג ברשימה הראשונית פרקים של סדרות שלא התחלתי לראות?
חפרתי בכל ההגדרות ולא הצלחתי להגדיר את זה...
בקשר ל library integration - נתקלתי ב favourites subscription list מאותו מפתח של EZTVapi2KD - עובד נהדר.
כל סדרה שאני רוצה ב pulsar אני פשוט מכניס ל favorites והתוסף יוצר לה קבצי STRM..
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

·נימבורה בהחלט טובה מאוד והכי קרובה למה שאני רוצה ומשתמש בה, אבל:...
- לא רוצה 300 סדרות שלא מעניינות אותי, אני רואה בזמן נתון לא יותר מ 4, אם נדחוף שם גם את הילדים אז עוד כמה (וכאמור, היתי רוצה הפרדה - כל אחד עם הסדרות שלו)
- שיוריד מראש את הפרקים והתרגומים ויודיע לי מה זמין, כשאני לבד אין לי בעיה לחכות, לא ירד פרק מסויים, אני אראה משהוא אחר... אבל עם האשה ובעיקר הילדים, אין סבלנות, אם יושבים לראות פרק, רוצה להיות בטוח שיש לי אותו באיכות טובה, בלי buffering ועם תרגום.
- התראה על פרק חדש שירד.
- האספרסו טוב, ההקצפה של החלב לקפוצ'ינו קצת אורירית מידי
- b2k
-
- חבר מביא חבר

יש לך אפשרות לעשות את זה אישי ולהכניס 4 קודים של הסדרות ורק הן יהיו בקיר.
אתה לא חייב 300, 500 או 1000 סדרות
שאלה 31
http://www.ninbora.com/addon/Series-Feeder/faq/3
אתה לא חייב 300, 500 או 1000 סדרות
שאלה 31
http://www.ninbora.com/addon/Series-Feeder/faq/3