מאיפה עדיף לקנות משחקים לxbox one?
קניתי אתמול xbox one במסגרת המבצע שיש בבאג.
1900 שקל (אחרי הנחה) לxbox + the witcher 3.
ועכשיו אני צריך לקנות כמה משחקים.
איפה עדיף לקנות משחקים - איביי או אמזון?
או שאולי יש חנות בארץ שמוכרת משחקים במחיר סביר?
אשמח לעזרה כי אני רוצה לשמח את הבן שלי עם כמה משחקים שיהיה לו בחופש הגדול.
1900 שקל (אחרי הנחה) לxbox + the witcher 3.
ועכשיו אני צריך לקנות כמה משחקים.
איפה עדיף לקנות משחקים - איביי או אמזון?
או שאולי יש חנות בארץ שמוכרת משחקים במחיר סביר?
אשמח לעזרה כי אני רוצה לשמח את הבן שלי עם כמה משחקים שיהיה לו בחופש הגדול.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
יש חנות בראשון בשם Games & Mobile - קניתי בה כמה פעמים והם לרוב ב40-50 ש"ח יותר זולים מאייבורי/KSP.
אין לי שום קשר לחנות - ויש עוד הרבה חנויות שמוכרות במחירים דומים, פשוט הם קרובים ואני יכול לסוע ולקחת, לא להתעסק בדואר ישראל ולקבל סיפוק מיידי (הרי אף אחד לא רוצה לחכות למשחק
).
אין לי שום קשר לחנות - ויש עוד הרבה חנויות שמוכרות במחירים דומים, פשוט הם קרובים ואני יכול לסוע ולקחת, לא להתעסק בדואר ישראל ולקבל סיפוק מיידי (הרי אף אחד לא רוצה לחכות למשחק
@kisin
·
ממליץ לך בחום לבדוק רכישה של ea access. מנוי שנתי בעלות של 104 שקלים, שנותן גישה חופשית לכל המשחקים של ea (בהשהייה של כמה חודשים מההשקה) בגרסאות מלאות. יש שם כרגע כעשרה משחקים גדולים, ובערך פעם בחודש-חודשיים מתווסף עוד אחד.
http://www.ea.com/eaaccess/en_IL.html
אפשר גם רק לחופש הגדול, בעלות של 18 שקלים לחודש. (כשמפסיקים לשלם על המנוי הגישה למשחקים נסגרת, אם מחדשים אפשר להמשיך מאותה נקודה שהפסקנו)
בנוסף, אל תשכח שלבעלי גולד יש שני משחקים חינם כל חודש - ביולי זה אססין קריד 4, ומשחק פאזלים ששכחתי כרגע את שמו. אפשר למצוא בבערך 160 שקלים לשנה ב cdkeys.com. לדעתי גם שווה בדיקה.
משחקים שלא במנוי עדיף לחפש ב cdkeys.com וכל יום שלישי בבוקר יש מבצעים שבועיים מתחלפים לבעלי גולד ברכישה מהחנות הרשמית.
·
ממליץ לך בחום לבדוק רכישה של ea access. מנוי שנתי בעלות של 104 שקלים, שנותן גישה חופשית לכל המשחקים של ea (בהשהייה של כמה חודשים מההשקה) בגרסאות מלאות. יש שם כרגע כעשרה משחקים גדולים, ובערך פעם בחודש-חודשיים מתווסף עוד אחד.
http://www.ea.com/eaaccess/en_IL.html
אפשר גם רק לחופש הגדול, בעלות של 18 שקלים לחודש. (כשמפסיקים לשלם על המנוי הגישה למשחקים נסגרת, אם מחדשים אפשר להמשיך מאותה נקודה שהפסקנו)
בנוסף, אל תשכח שלבעלי גולד יש שני משחקים חינם כל חודש - ביולי זה אססין קריד 4, ומשחק פאזלים ששכחתי כרגע את שמו. אפשר למצוא בבערך 160 שקלים לשנה ב cdkeys.com. לדעתי גם שווה בדיקה.
משחקים שלא במנוי עדיף לחפש ב cdkeys.com וכל יום שלישי בבוקר יש מבצעים שבועיים מתחלפים לבעלי גולד ברכישה מהחנות הרשמית.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני קונה משחקים (ל PS) מאמזון UK - בדרך כלל חצי מחיר מהארץ. לצורך הענין אפשר גם מכל אמזון אחר באירופה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש עלות משלוח אבל בדרך כלל גם עם משלוח זה יוצא יותר זול. כמובן שצריך לבדוק כל מקרה לגופו