קניית טלוויזיה FHD LCD לסלון..
אני חושב לרכוש את הטלוויזיה החדשה של טושיבה מסדרת REGZA בגודל 47 אינץ'.
הטלוויזיה הינה Full HD אך שאלתי היא האם ממרחק צפייה של 3 מטרים משתלם לרכוש כזו טלוויזיה? או שלא אבחין בהבדל...
או האם לקנות HD Ready של 720P בפחות הרבה כסף ואת ההפרש להשקיע במשהו אחר?
בנוסף יום חמישי הקרוב אני טס לאירופה ועלתה בראשי מחשבה לרכוש מכשיר HD DVD של טושיבה מדגם HD A2, האם משתלם לקנות שם, ועוד לפני שקניתי את הטלוויזיה? זה לא קצת טיפשי? אך ממחשבה שנייה אני מתגייס בקרוב ולא ייצא לי לסוע לחו"ל המון זמן, ומהשערה פרועה אני מאמין לכשיגעיו מכשירי ה HD DVD לארץ המחירים יהיו בשמיים!
האם לחכות עוד חצי שנה עד לרכישה? או אפילו יותר עד שדור חדש ייצא?
והדבר האחרון-אם אני כבר קונה HD DVD האם לקנות את המכשיר של טושיבה שעולה באירופה יותר מבארה"ב או לקנות את ה X box360 +הכונן HD DVD, אך הדבר שמפחיד אותי הינו שאין יציאת HDMI אלא רק קומפוננט מה שמוריד מהאיכות לפי חלק מהחומרים שקראתי...
תודה!
הטלוויזיה הינה Full HD אך שאלתי היא האם ממרחק צפייה של 3 מטרים משתלם לרכוש כזו טלוויזיה? או שלא אבחין בהבדל...
או האם לקנות HD Ready של 720P בפחות הרבה כסף ואת ההפרש להשקיע במשהו אחר?
בנוסף יום חמישי הקרוב אני טס לאירופה ועלתה בראשי מחשבה לרכוש מכשיר HD DVD של טושיבה מדגם HD A2, האם משתלם לקנות שם, ועוד לפני שקניתי את הטלוויזיה? זה לא קצת טיפשי? אך ממחשבה שנייה אני מתגייס בקרוב ולא ייצא לי לסוע לחו"ל המון זמן, ומהשערה פרועה אני מאמין לכשיגעיו מכשירי ה HD DVD לארץ המחירים יהיו בשמיים!
האם לחכות עוד חצי שנה עד לרכישה? או אפילו יותר עד שדור חדש ייצא?
והדבר האחרון-אם אני כבר קונה HD DVD האם לקנות את המכשיר של טושיבה שעולה באירופה יותר מבארה"ב או לקנות את ה X box360 +הכונן HD DVD, אך הדבר שמפחיד אותי הינו שאין יציאת HDMI אלא רק קומפוננט מה שמוריד מהאיכות לפי חלק מהחומרים שקראתי...
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אם המקור שלך הוא HDTV כמו מנגן HD DVD, אז בהחלט שווה מסך FHD לסלון.
במרחק 3מ' ניתן בפירוש להבחין בהבדלים ע"ג מסך 47".
לגבי A2, זה בכלל יצא רשמית באירופה? עד כמה שאני יודע, התשובה היא לא...
לגבי האופציות של נגני HD DVD ו- BD, אין ממש המלצות גורפות כי התחום עדיין חדש ביותר. האתר עצמו עדיין לא בדק רשמית אף נגן כי הם פשוט לא הושקו רשמית בארץ או באירופה עדיין.
במרחק 3מ' ניתן בפירוש להבחין בהבדלים ע"ג מסך 47".
לגבי A2, זה בכלל יצא רשמית באירופה? עד כמה שאני יודע, התשובה היא לא...
לגבי האופציות של נגני HD DVD ו- BD, אין ממש המלצות גורפות כי התחום עדיין חדש ביותר. האתר עצמו עדיין לא בדק רשמית אף נגן כי הם פשוט לא הושקו רשמית בארץ או באירופה עדיין.
תודה על התגובה המהירה!!!
עוד לא הספקתי לעשות סיבוב ב YNET וכבר הייתה תשובה (:
...כמובן שלפני אלך לראות בחנות הכיצד השידור נראה על גבי הטלוויזיה..
וכן כבר מוכרים בכל רשת כולבו באנגליה את ה HD DVD של טושיבה, לא יודע אם הדבר אומר שהמכשיר הושק רשמית, אך אם תעשה חיפוש באינטרנט בחנויות אלקטרוניקה מלונדון לפחות תוכל לראות שכבר יש במלאי במחיר של 397 פאונד...(הרבה יותר יקר מארה"ב)
...כמובן שלפני אלך לראות בחנות הכיצד השידור נראה על גבי הטלוויזיה..
וכן כבר מוכרים בכל רשת כולבו באנגליה את ה HD DVD של טושיבה, לא יודע אם הדבר אומר שהמכשיר הושק רשמית, אך אם תעשה חיפוש באינטרנט בחנויות אלקטרוניקה מלונדון לפחות תוכל לראות שכבר יש במלאי במחיר של 397 פאונד...(הרבה יותר יקר מארה"ב)
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
לXbox 360 V2 כבר יהיה חיבור HDMI לפי הלינק הזה.oshri121 כתב: והדבר האחרון-אם אני כבר קונה HD DVD האם לקנות את המכשיר של טושיבה שעולה באירופה יותר מבארה"ב או לקנות את ה X box360 +הכונן HD DVD, אך הדבר שמפחיד אותי הינו שאין יציאת HDMI אלא רק קומפוננט מה שמוריד מהאיכות לפי חלק מהחומרים שקראתי...
תודה!...
אני חושב שכשתשתחרר זה בטח יגיע.
תחכה?
צודק, ה TOSHIBA היא FHD אך ללא תמיכה ב 1080p
ממש רעיון חכם היה לשווק טלוויזיה שכזו...
ולגבי הסוני היא לגמרי מעבר לתקציב שלי..
נראה לי שארכוש טלוויזית LCD 42 אינץ' בפחות כסף, יותר איכותית ואת ההפרש אשקיע במשהו אחר...
אבל כל הרעיון של FHD כל כך מושך אותי...אוףף זאת מחלה איומה לאהוב גאדג'טים חדשים..
ולגבי הסוני היא לגמרי מעבר לתקציב שלי..
נראה לי שארכוש טלוויזית LCD 42 אינץ' בפחות כסף, יותר איכותית ואת ההפרש אשקיע במשהו אחר...
אבל כל הרעיון של FHD כל כך מושך אותי...אוףף זאת מחלה איומה לאהוב גאדג'טים חדשים..
כן שמעתי שהיא ממש טובה
ורואים פצצה ,אבל רק שנתיים אחריות זה קצת מפחיד אותי.mikyt12 כתב:אתה יכול גם לבדוק את LCD BenQ DV3750
http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB ... 989=189997...
אני יושב במרחק של 3-4 מ' זה גבולי לא?
אני יושב במרחק של 3-4 מ' זה גבולי לא?israeli2k כתב:לפי הטבלה הזו רוב האנשים לא יבחינו בין מסך HD-READY ל- FHD בגודל/מרחק שאתה מדבר עליו....