הי
למישהו יש ניסיון עם FOOBAR2000 המחובר ל דיסק מרוחק שנמצא על הנתב?
לאחרונה שיניתי סטאפ, והעברתי את הדיסק שהיה מחובר לאחד המחשבים לחיבור ישיר לנתב. כך שיהיה ניתן לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים / ניידים בבית.
אני מקבל ביצועי רשת איומים למרות שאין כמעט כל שימוש אחר ברשת.
כל פעולה מול הדיסק כמו: מעבר מפולדר לפולדר לוקחת דקות ארוכות...
חומרה:
נתב רשת של בזק בינלאומי ל 100 מגה VTEC
מחשב ניד HP POWERBOK PRO, מריץ W7, מרוחק קיר אחד ו 5 מר בקו אוירי. (בחיבור אלחוטי, החיבור מצוין)
דיסק ע"ג הנתב: WD MYBOOK 1230 בחיבור USB של WD
FOOBAR 1.38 (האחרונה היציבה)
תודות ושבת שלום!
FOOBAR2000 <>"NAS" combination => Poor performance
-
harel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
שקע USB בנתבים זו פיקציה, הוא לא באמת יכול להתמודד עם תעבורה בקצבים של USB או LAN לאורך זמן (מעבר לכמה שניות).
צוואר הבקבוק תמיד יהיה המעבד, לכן אני עד היום לא מבין למה זה טוב (אולי לחיבור מדפסת, בכדי לחסוך שקע LAN).
צוואר הבקבוק תמיד יהיה המעבד, לכן אני עד היום לא מבין למה זה טוב (אולי לחיבור מדפסת, בכדי לחסוך שקע LAN).
-
harel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
תודה ufffnick !
אני מסכים שזה עשוי להיות צוואר הבקבוק...
האם לדעתך יעזור לחבר את הדיסק דרך ADAPTER של "USB TO LAN" ובעצם לחבר אותו לפורט LAN ע"ג הנתב?
האם זה יכול לשפר את הביצועים?
תודות
אני מסכים שזה עשוי להיות צוואר הבקבוק...
האם לדעתך יעזור לחבר את הדיסק דרך ADAPTER של "USB TO LAN" ובעצם לחבר אותו לפורט LAN ע"ג הנתב?
האם זה יכול לשפר את הביצועים?
תודות
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
@harel
·
בגדול התשובה היא כן.
אבל...
אז השאלה היא לגבי הביצועים של הadapter, ובזה אני פחות מתמצא.
אופציה נוספת היא בניית "שרת קבצים" עם RPi, כך שהכונן יחובר אליו דרך USB, והוא יהיה כאילו "מחשב/שרת" המחובר לרשת. כשלמעשה הRPi ישמש כמעין adapter שיודע לבצע עוד כמה דברים, כמו שרת DLNA, FTP או סתם שיתוף ספריות ברשת (קח בחשבון שהתקשורת שלו מגיעה עד 100 מגה ביט, שהם 12.5 מגה בייט, כעיקרון מספיק כדי להזרים סרטי בלוריי מלאים ברשת לצרכן יחיד).
·
בגדול התשובה היא כן.
אבל...
אז השאלה היא לגבי הביצועים של הadapter, ובזה אני פחות מתמצא.
אופציה נוספת היא בניית "שרת קבצים" עם RPi, כך שהכונן יחובר אליו דרך USB, והוא יהיה כאילו "מחשב/שרת" המחובר לרשת. כשלמעשה הRPi ישמש כמעין adapter שיודע לבצע עוד כמה דברים, כמו שרת DLNA, FTP או סתם שיתוף ספריות ברשת (קח בחשבון שהתקשורת שלו מגיעה עד 100 מגה ביט, שהם 12.5 מגה בייט, כעיקרון מספיק כדי להזרים סרטי בלוריי מלאים ברשת לצרכן יחיד).