שלום,
הזמנתי מהאתר ProDirect נעליים שעלו לי 91 דולר ,קיבלתי את החבילה ושילמתי עליה 63 ש"ח בסניף הדואר ,הנעליים קטנות עלי ואני מעונין להחזיר אותם ולקבל החזר כספי , האם אוכל לקבל החזר גם על המע"מ ששילמתי בסניף הדואר?
שאלה מעניינת בנושא מכס ומע"מ
-
AsafHarari
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- shuali
-
- טרול

- תגובות: 5010
לא
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
מיותר, מכור אותם לחבר דוד אח שכן.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
אם תשלח חזרה להחלפת מידה ותתעד לפני בדואר יש מצב שלא תצטרך לשלם מע"ם שוב
- Borderline1
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
רק אם תשלח אותם ותעבור לפני המשלוח במכס בסניף בדואר המרכזי ברחוב ההגנה נדמה ליעם התיעוד על התשלום של המיסים ביבוא.
תתכונן לתור ארוך ומסכת של טפסים הוכחות ומסמכים.
אני לפחות עשיתי את זה, לא על מנת לקבל חזרה מע״מ אלא במשלוח סלולארי לתיקון כדי שלא אתחייב במיסים ביבוא שלו בחזרה לארץ- היה קשה גזל זמן גם במשלוח וגם בקבלת החבילה אבל הצליח
תתכונן לתור ארוך ומסכת של טפסים הוכחות ומסמכים.
אני לפחות עשיתי את זה, לא על מנת לקבל חזרה מע״מ אלא במשלוח סלולארי לתיקון כדי שלא אתחייב במיסים ביבוא שלו בחזרה לארץ- היה קשה גזל זמן גם במשלוח וגם בקבלת החבילה אבל הצליח
- satih
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
^ אי אפשר למלא הצהרה בסניף דואר שלך?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
למיטב ידיעתי, לא רק שאין החזר על המע"מ ששילמת, אתה גם תחוייב שוב במיסים כשיגיע המוצר החלופי/חדש.
רק במקרה כמו של @Borderline1 שהמכשיר המקורי נשלח לתיקון בחו"ל יש הליך בירוקרטי לפטור ממיסיםכאשר מייבאים את אותו המכשיר מחדש אחרי התיקון.
רק במקרה כמו של @Borderline1 שהמכשיר המקורי נשלח לתיקון בחו"ל יש הליך בירוקרטי לפטור ממיסיםכאשר מייבאים את אותו המכשיר מחדש אחרי התיקון.