המלצה לרכישת מקרן
הגיע הזמן להשתדרג במקרן, בניתי מסך הקרנה 100 אינצ', ליתר דיוק 97 אינצ' (216X121)
כדי שיתאים בדיוק לפי המזנון.
* הבד הוזמן מאמזון.
מתכנן למקם את המקרן בגובה 130-150 ס"מ מהרצפה מאחורי הספה האמצעית.
המרחק ממסך ההקרנה למקרן הוא בין 3.70-3.60 מ'.
הספה האחורית מופרדת מהקיר במרחק של 80 ס"מ, יהיה מקום למקרן על סטנד מאחורי הספה.
ראה:
התקציב(בינתיים)4000ש"ח, חנות - אמזון
אני לא מבין במקרנים, אך חשוב לי שהצבע שלו יהיה שחור, שיהיה לו 3D ,רזולוציה FHD ושיהיה שקט(כאמור הוא יהיה מעל ראשי).
הבנתי שה-HD26 נותן תמורה טובה למחיר אך אשמח לשמוע על דגמים נוספים.
- ניתן לחרוג מהתקציב ב-1000 שקל במידה וזה משתלם.
- יתחבר לרסיבר DENON X3000
כדי שיתאים בדיוק לפי המזנון.
* הבד הוזמן מאמזון.
מתכנן למקם את המקרן בגובה 130-150 ס"מ מהרצפה מאחורי הספה האמצעית.
המרחק ממסך ההקרנה למקרן הוא בין 3.70-3.60 מ'.
הספה האחורית מופרדת מהקיר במרחק של 80 ס"מ, יהיה מקום למקרן על סטנד מאחורי הספה.
ראה:
התקציב(בינתיים)4000ש"ח, חנות - אמזון
אני לא מבין במקרנים, אך חשוב לי שהצבע שלו יהיה שחור, שיהיה לו 3D ,רזולוציה FHD ושיהיה שקט(כאמור הוא יהיה מעל ראשי).
הבנתי שה-HD26 נותן תמורה טובה למחיר אך אשמח לשמוע על דגמים נוספים.
- ניתן לחרוג מהתקציב ב-1000 שקל במידה וזה משתלם.
- יתחבר לרסיבר DENON X3000
נערך לאחרונה על ידי (G) ב 13/07/2015 8:22, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לפי מה שאני זוכר מהחפירות שלי בפורום מקרנים לפני שרכשתי את ה HD26, המתחרה שלו ברמת מחיר ויכולות הוא ה BENQ W1070
אבל בגלל שאתה צריך צבע שחור אז לדעתי ה Optoma HD141X היחיד שמתאים לדרישות שלך (שוב, בהנחה ואתה מחפש מקרן ברמת כניסה)
מכיוון שאתה הולך למקם את המקרן ממש קרוב אליך אני הייתי קודם כל שם דגש על מקרן סופר שקט - שלי צמוד לתקרה ובהחלט שומעים אותו בסצינות שקטות אבל לא ברמה שהוא מפריע אבל אצלך הוא ישב די קרוב לאוזניים
אבל בגלל שאתה צריך צבע שחור אז לדעתי ה Optoma HD141X היחיד שמתאים לדרישות שלך (שוב, בהנחה ואתה מחפש מקרן ברמת כניסה)
מכיוון שאתה הולך למקם את המקרן ממש קרוב אליך אני הייתי קודם כל שם דגש על מקרן סופר שקט - שלי צמוד לתקרה ובהחלט שומעים אותו בסצינות שקטות אבל לא ברמה שהוא מפריע אבל אצלך הוא ישב די קרוב לאוזניים
- ArielWeiser
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- שם מלא: Ariel Weiser
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
גם אני מחפש BENQ 1070 אבל לא מצאתי חנות נורמלית באמזון.. אם מישהו מוצא אשמח ללינק..
אגב נראה מצויין המסך שבנית ! איזב בד קנית ?
אגב נראה מצויין המסך שבנית ! איזב בד קנית ?
- ArielWeiser
- חבר פעיל מאוד

ראיתי נראה החמד מאוד.. לא קצת יקר בד ב 350 שקל? ראיתי מסכים חשמליים ב 200 דולר...
G-force אתה יודע מאיפה כדאי להזמין את המקרן? אני רואה שכולם ממליצים עליו אבל אף אחד לא נתן כאן לינק לחנות באמזון עם מחיר טוב ומשלוח...
G-force אתה יודע מאיפה כדאי להזמין את המקרן? אני רואה שכולם ממליצים עליו אבל אף אחד לא נתן כאן לינק לחנות באמזון עם מחיר טוב ומשלוח...
- oris74
- חבר במועדון HT

אני מעדיף להשקיע בבד 350 שקל מאשר במסך הקרנה עם מתיחה שיעלה 4000 שקל, אני גם לא רוצה לכער את הסלון
שלי עם מסך חשמלי, לכן אני מעדיף ליצור משהו בעצמי.
אני עדיין לא יודע איזה מקרן לרכוש, בינתיים אני בודק ברשת ומחכה שימליצו לי על מקרנים נוספים.
שלי עם מסך חשמלי, לכן אני מעדיף ליצור משהו בעצמי.
אני עדיין לא יודע איזה מקרן לרכוש, בינתיים אני בודק ברשת ומחכה שימליצו לי על מקרנים נוספים.
- ArielWeiser
- חבר פעיל מאוד

דווקא המליצו לי על ה BENQ 1070W ( הבנתי שהוא יותר טוב )
ראיתי שכמה אנשים קנו אותו ב2600 כולל הכל, שאני חפשתי מצאתי אותו מעל 3000 כך שזה קצת מוזר
ראיתי שכמה אנשים קנו אותו ב2600 כולל הכל, שאני חפשתי מצאתי אותו מעל 3000 כך שזה קצת מוזר
- oris74
- חבר במועדון HT

המחיר שלו עלה בחודשיים האחרונים..
G-FORCE - לא הבנתי, המסך יהיה קבוע על הקיר במקום הטלויזיה או שאתה פשוט תתלה אותו בכל פעם שתרצה לצפות?
G-FORCE - לא הבנתי, המסך יהיה קבוע על הקיר במקום הטלויזיה או שאתה פשוט תתלה אותו בכל פעם שתרצה לצפות?
בדיוק, עשיתי וווים, אני תולה את המסך על הטלויזיה.
בדקתי במחשבון המרחק וה-Optoma HD141X יכול לפתוח תמונה של 97 אינצ עד 3.50 מטר.
חסר לי לפחות 10-20 ס"מ.
האם זה קריטי?
אולי טעיתי בחישוב...
המקרן שאני צריך אמור לפתוח תמונה של 97 אינצ ממרחק של 3.70-3.60 מ.
בדקתי במחשבון המרחק וה-Optoma HD141X יכול לפתוח תמונה של 97 אינצ עד 3.50 מטר.
חסר לי לפחות 10-20 ס"מ.
האם זה קריטי?
אולי טעיתי בחישוב...
המקרן שאני צריך אמור לפתוח תמונה של 97 אינצ ממרחק של 3.70-3.60 מ.
צריך את עזרתכם
מצאתי את ה-OPTOMA 141X באמזון מחיר הכל כולל הכל לארץ 2700 שקל.
מבירור שעשיתי ושאלות שנשאלו שם, חלק אומרים 220 וחלק 110.
http://www.amazon.com/Optoma-HD141X-The ... oma+HD141X
מבירור שעשיתי ושאלות שנשאלו שם, חלק אומרים 220 וחלק 110.
http://www.amazon.com/Optoma-HD141X-The ... oma+HD141X
נערך לאחרונה על ידי (G) ב 29/06/2015 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ArielWeiser
- חבר פעיל מאוד

איך המקרן ? ( בהשוואה ל BENQ 1070 )
אריאל, ה 141X מקרן טוב גם כמקרן ראשון וגם בכלל, ונותן תמורה יפה מאוד למחיר. הוא טיפה פחות טוב מה BENQ אבל לא באיכות או בפונקציות שאתה כמשתמש חדש כנראה תרגיש בהבדל בהן. אם אתה מוצא אותו במחיר טוב - לך על זה. כנ'ל לגבי HD26.
ביקורת
ביקורת
קיבלתי מייל מ-OPTOMAsatih כתב:@G-FORCE
·110-220V
תסתכל בנתונים
Power Requirements AC Adapter: 100 to 250 V, 50 to 60 Hz
וגם כאן...
Thank you for your email,
I can confirm that all Optoma products including the HD141x will work out of the box with any 110v or 220v power outlet.
לא צריך AC POWER CONVERTER
- gremlinx
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אני מתעלק מעט על השירשור, אני בדיוק רוצה לבנות מסך 92 אינטש 16:9 והדבר שמרתיע אותי זה איך למתוח את הבד, יש לך המלצות/לינקים? זה פשוט או שזה תהליך מסובך? ושאלה נוספת זה הבד, מהיכן הזמנת ואיזה בד?
בנוגע למקרן, אני עם HD25E שהוא האח של ה HD26 ואין הבדלים מהותיים בינהם - אצלי הוא פשוט מחובר לחשמל ישירות. מהבדיקה שעשיתי בזמנו אין ממש מקרנים ברמת מחיר מעט יותר יקרה מה HD26 או ה W1070 אלא אם מוסיפים כמה אלפי שקלים ומשדרגים לאפסון, יש את המקרנים של עד אלף דולר ואז הרמה הבאה היא בסביבות 2,000 דולר ובאמצע אין ממש מבחר.
בנוגע למקרן, אני עם HD25E שהוא האח של ה HD26 ואין הבדלים מהותיים בינהם - אצלי הוא פשוט מחובר לחשמל ישירות. מהבדיקה שעשיתי בזמנו אין ממש מקרנים ברמת מחיר מעט יותר יקרה מה HD26 או ה W1070 אלא אם מוסיפים כמה אלפי שקלים ומשדרגים לאפסון, יש את המקרנים של עד אלף דולר ואז הרמה הבאה היא בסביבות 2,000 דולר ובאמצע אין ממש מבחר.
·עשיתי קופיפייסט מ-b&h, הכוונה שם שלא צריך ממיר, הוא 110-220v, וכיוון שיש כניסת כבל קומקום אפילו לא צריך להשתמש במתאם, אפשר לקנות כבל עם תקע ישראליG-FORCE כתב:קיבלתי מייל מ-OPTOMA......
Thank you for your email,
I can confirm that all Optoma products including the HD141x will work out of the box with any 110v or 220v power outlet.
לא צריך AC POWER CONVERTER...