מעמד לרכב עבור גלקסי S6
קראתי כאן כמה כתבות בנושא ואת ההמלצות הרבות עבור המעמד של חברת "iOttie" דגם 2
האם יש כאן מישהו\י שיכולים להעיד בעניין הסרה של המעמד מחלון המכונית או מלוח המכוונים?
קראתי בכמה פורומים שהיניקה של המעמד כל כך חזקה שיש משתמשים שסדקו את חלון המכונית בעת שניסו להסיר את המתקן ואילו לאחרים נשארה הטבעה (עיוות המשטח שבמגע עם מנגנון היניקה) על לוח המכוונים.
אשמח לתשובה
האם יש כאן מישהו\י שיכולים להעיד בעניין הסרה של המעמד מחלון המכונית או מלוח המכוונים?
קראתי בכמה פורומים שהיניקה של המעמד כל כך חזקה שיש משתמשים שסדקו את חלון המכונית בעת שניסו להסיר את המתקן ואילו לאחרים נשארה הטבעה (עיוות המשטח שבמגע עם מנגנון היניקה) על לוח המכוונים.
אשמח לתשובה
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
קניתי לאבא שלי את ה One Touch 2 עם הטענה wireless
מודבק על חתיכה בדשבורד שהיא פלסטיק חלק לכן ההידוק מצוין (כמובן שעל חלון יידבק מעולה). לא ניסינו על הדשבורד המחוספס שם יש סיכון שיישאר סימן (ראיתי את התמונות באמזון)
שמשה סדוקה? ההסרה מאוד פשוטה, מרימים את הלחצן המהדק, ומושכים בעדינות בלשון של הגומי.
כנראה איזה טמבל ניסה למשוך את ההתקן בלי לשחרר לחץ.
לגבי יכולות ההטענה האלחוטיות בנקסוס 5 - באמת עובד וטוען.
על waze קשה להתגבר ואחוזי הסוללה יעלו באיטיות. אבל לפעמים גם המיקום של הטלפון מול הסלילים במטען קריטי.
מודבק על חתיכה בדשבורד שהיא פלסטיק חלק לכן ההידוק מצוין (כמובן שעל חלון יידבק מעולה). לא ניסינו על הדשבורד המחוספס שם יש סיכון שיישאר סימן (ראיתי את התמונות באמזון)
שמשה סדוקה? ההסרה מאוד פשוטה, מרימים את הלחצן המהדק, ומושכים בעדינות בלשון של הגומי.
על waze קשה להתגבר ואחוזי הסוללה יעלו באיטיות. אבל לפעמים גם המיקום של הטלפון מול הסלילים במטען קריטי.
·wallalon כתב:קניתי לאבא שלי את ה One Touch 2 עם הטענה wireless
על waze קשה להתגבר ואחוזי הסוללה יעלו באיטיות. אבל לפעמים גם המיקום של הטלפון מול הסלילים במטען קריטי....
תודה.
לא ידעתי שיש דגם עם טעינה אלחוטית. אבדוק את הנושא עבור הגלקסי 6 שתומך בטעינה כזו.
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
·נקנה באמזוןBrendan כתב:·......
תודה.
לא ידעתי שיש דגם עם טעינה אלחוטית. אבדוק את הנושא עבור הגלקסי 6 שתומך בטעינה כזו....
http://www.amazon.com/gp/product/B00UXS ... ge_o00_s00
לא זול בכלל...אבל למי שכל היום על הרכב זה מאוד נוח
·wallalon כתב:·נקנה באמזון......
http://www.amazon.com/gp/product/B00UXS ... ge_o00_s00
לא זול בכלל...אבל למי שכל היום על הרכב זה מאוד נוח...
זה בערך אותו מחיר כמו באיביי אבל יחד עם דמי המשלוח זה כבר חוצה את 75 הדולר ומכאן שיש להוסיף עוד 18 אחוזים למחיר הסופי. היות ואני לא כל היום הרכב, הדגם ללא הטעינה נראה לי בהחלט סביר.
תודה על הקישור.