מוסיקה קלאסית בבלו ריי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
IGAL4d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566

שליחה

רציתי לקבל מידע בקשר למוסיקה קלאסית בבלו ריי. האם ישנן ספקים/אתרים שמתמחים בכך בישראל? איזה אתרים מומלצים במיוחד בחו"ל ? האם ישנם בלו ריי מומלצים במיוחד מבחינת הסאונד/הביצוע?
בגדול נראה לי שהנושא הזה לא נדון במיוחד וחבל, כי פורמט בלו ריי המיוחד מבחינת אכויות האודיו המתקדמות, יכול להציע הרבה מאד לחובבי התחום- מעבר לdvd או cd.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אתה מדבר על בלוריי עם וידיאו או רק אודיו?
העם דורש..... כל מיני דברים

IGAL4d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני מדבר על בלו ריי עם וידאו (לשבת בסלון, מול המקרן ולחשוב שאתה בקונצרט..), אם יש בלי- גם טוב. כי העיקר זה הסאונד ההיקפי האיכותי.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

גם אם יש בארץ, יש לי תחושה שיותר זול להזמין מחו"ל וההיצע רחב הרבה יותר.
גם יש מסלול מובנה למשלוח דיסקים (מחירון אמזון די נמוך) וגם יש זיכוי מע"מ (חוסך שישית מחיר).
אומנם הזמנתי CD אבל זה אמור להיות זהה לחלוטין גם ל-BD

IGAL4d פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני מבין וגם ראיתי (הודות לגוגל) שיש אתרים בחו"ל. הבעיה היא שזה לקנות חתול בשק- לא ידועה האיכות וכו', אפילו שמצויין בפרטי הבלו-ריי פורמט האודיו- dts-hd, truehd,pcm....לעיתים כידוע, האיכות בפועל לא מי יודע מה. מוזר שהעניין הזה לא תופס תאוצה בארץ...אולי מדובר בסוג אוכלוסיה לא מספיק גדול כדי שזה יהיה רווחי..

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4218

שליחה

ישנם קבצים של הופעות דמו ובכל אחד מהם יש קובץ או שתיים של מוסיקה קלאסית איכותית אז תוכל להתרשם.קבצי בלו ראי של מה שאתה מחפש יש בשפע

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601

שליחה

מצרף 2 קישורים. ב AMAZON כל הקטגוריות מעורבות אבל בצד שמאל אפשר לבחור
רק קלאסית ובנוסף איזו תקופה. אם הקניה היא מ AMAZON והאיכות לא מספקת ניתן להחזיר.

http://www.musicweb-international.com/c ... dio_DM.htm

http://www.amazon.com/gp/search/ref=sr_ ... 2944662011

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150

שליחה

לא רואה איך זה תופס תאוצה בארץ. מעניין כמה אנשים יש בארץ שהם גם חובבי מוזיקה קלאסית, גם מעוניינים בהקלטת וידאו, גם בעלי נגן בלו ריי וגם מוכנים לשלם את המחיר.
לגבי איכות, במוזיקה קלאסית יש דווקא חברות רציניות שמתעסקות בזה. אתה יכול להתמקד בדיסקים של חברות שאתה סומך עליהן.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אני הזמנתי כמה מאמזון UK
באמת תענוג
העם דורש..... כל מיני דברים

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”