בר מים עם סודה - תמי 4 באבל בר או מי עדן?
מדובר על מכשיר למשרד קטן יחסית. ניסיתי את הבאבל בר פעם אחת די מזמן, וההגזה בכוס היתה מאוד מאוד חלשה, אך איני יודע אם זה פשוט ככה או שזו הגדרה שאפשר לשנות.
אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם הבאבל בר ועם בר המים עם הסודה של מי עדן.
אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון עם הבאבל בר ועם בר המים עם הסודה של מי עדן.
- DanielBenTzvi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
- שם מלא: Daniel Ben Tzvi
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מי עדן
חד משמעית. יש לי את המתקן של העדן פיור סודה, קודם כל אפשר לשלוט ברמת ההגזה, יש כאלה שאוהבים יותר ואוהבים פחות אז זה לפי הטעם. חוץ מזה, המכשיר מעולה, נוח (עם מסך טאצ') ויש להם שירות לקוחות מעולה, מה שחברות רבות לוקות בו בחסר. אל תתלבטו.
- RevitalShemesh
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי חברה עם תמי 4-הבאבל בר והיא גילתה לאחרונה שיש 3 רמות הגזה לבאבל בר, והיא מבסוטה מרמת ההגזה הכי גבוהה.
בסוף אחרי קריאת כמה ביקורות הלכתי על התמי 4.
אהבתי:
עיצוב, איכות הגזה ברמת הגזה גבוהה, אפשרות לכוס ולקנקן סודה, שקט.
לא אהבתי:
כפתורי המגע (הם צריכים ללמוד מאלקטרה איך עושים את זה), אין אפשרות לקבוע גודל כוס בסודה (זה מגיע מתוכנת לכמות של כוס גבוהה סטנדרטית).
שורה תחתונה אני סה"כ מרוצה. לא ראיתי את המי עדן בפעולה, אז אין לי למה להשוות.
אהבתי:
עיצוב, איכות הגזה ברמת הגזה גבוהה, אפשרות לכוס ולקנקן סודה, שקט.
לא אהבתי:
כפתורי המגע (הם צריכים ללמוד מאלקטרה איך עושים את זה), אין אפשרות לקבוע גודל כוס בסודה (זה מגיע מתוכנת לכמות של כוס גבוהה סטנדרטית).
שורה תחתונה אני סה"כ מרוצה. לא ראיתי את המי עדן בפעולה, אז אין לי למה להשוות.
עוד שאלה, האם הבלונים של סודה סטרים של 60 ליטר שיש בכל סופר מתאימים למתקן בבל בר או שזה משהו מיוחד שחייב להזמין רק מהם?
כזה: http://www.sodastream.co.il/catalog/26
אני אוהב את הסודה חזקה ומגיז ממש הרבה בסודה סטרים שלי, האם הרמה החזקה היא באמת עם הרבה גזים? ברמה של משקה מוגז קנוי או מעבר?
תודה
כזה: http://www.sodastream.co.il/catalog/26
אני אוהב את הסודה חזקה ומגיז ממש הרבה בסודה סטרים שלי, האם הרמה החזקה היא באמת עם הרבה גזים? ברמה של משקה מוגז קנוי או מעבר?
תודה