לא מצליח להתקין OpenELEC על Raspberry Pi
-
LaDjA
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- שם מלא: Tal Orbach
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אהלן.
אני מנסה להתקין OpenELEC על MicroSD (של LD - רכיב פלאש של סמסונג, 16GB), להרצה על RPi2.
רוב הזמן מה שקורה זה שאחרי השלב של Resizing Storage Partition, כשהמכשיר עושה ריסטרט, הוא נתקע במסך הפתיחה של אופןאלק - קודי לא עולה.
פעמיים הוא הצליח לעלות לי, אבל אחרי ריסטרט - הוא שוב נתקע במצב הזה.
אחרי זה, לא הצלחתי להחזיר אותו לתפקוד בלי לפרמט אותו ולהתקין מחדש.
יש לי כרטיס אחר. גרוע (גנרי) וקטן יחסית (4GB) שדווקא עובד (כנראה. לא בדקתי אותו לאורך זמן), אבל אני מעדיף לעבוד עם כרטיס שאמור להיות מהיא יותר וטוב יותר.
הצעות?
אני מנסה להתקין OpenELEC על MicroSD (של LD - רכיב פלאש של סמסונג, 16GB), להרצה על RPi2.
רוב הזמן מה שקורה זה שאחרי השלב של Resizing Storage Partition, כשהמכשיר עושה ריסטרט, הוא נתקע במסך הפתיחה של אופןאלק - קודי לא עולה.
פעמיים הוא הצליח לעלות לי, אבל אחרי ריסטרט - הוא שוב נתקע במצב הזה.
אחרי זה, לא הצלחתי להחזיר אותו לתפקוד בלי לפרמט אותו ולהתקין מחדש.
יש לי כרטיס אחר. גרוע (גנרי) וקטן יחסית (4GB) שדווקא עובד (כנראה. לא בדקתי אותו לאורך זמן), אבל אני מעדיף לעבוד עם כרטיס שאמור להיות מהיא יותר וטוב יותר.
הצעות?
היה לי כרטיס micro sd חדש של קינגסטון 8 ג'יגה ואיתו היו לי המון בעיות עם הפאי, תקיעות וקבצים שפתאום נדפקו והאמת כבר התחלתי ממש להתאכזב מהפאי.
החלפתי בסופו של דבר כרטיס אחר ( במקרה שה היה של סנדיסק ...אם כי אני מניח שזו לא החברה שמשנה) ומאז אין לי בעיות והכל רץ ועובד יפה
להערכתי אפילו אם זה מה ניילון ייתכן והוא לא תקין
החלפתי בסופו של דבר כרטיס אחר ( במקרה שה היה של סנדיסק ...אם כי אני מניח שזו לא החברה שמשנה) ומאז אין לי בעיות והכל רץ ועובד יפה
להערכתי אפילו אם זה מה ניילון ייתכן והוא לא תקין
-
LaDjA
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- שם מלא: Tal Orbach
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה לא רק זה שהוא מהניילון, זה בעיקר זה שכשאני מריץ עליו את 5.0.95 (גרסתת בטא), זה עובד (לא חלק, אבל עובד), והעובדה שיש לי שני כרטיסים שמתנהגים בדיוק באותה צורה, ואת שניהם פתחתי שלשום.
נדמה לי שזה איזה משהו בחיבור בין OpenELEC 5.0.8 ורכיב פלאש של סמסונג. אבל אני באמת לא בטוח.
נדמה לי שזה איזה משהו בחיבור בין OpenELEC 5.0.8 ורכיב פלאש של סמסונג. אבל אני באמת לא בטוח.