מחפש המלצה למכונת תספורת

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
apex88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה

שלום חברים,
אני מחפש המלצה למכונת תספורת, כרגע אני משתמש ב Panasonic er131, די מרוצה ממנו, הבעיה שמבחינת מתח החשמל מתאים רק לארץ ואני מחפש דגם שמתאים גם לארץ וגם לארה"ב.

הדרישות: קומפקטי, גובה 0.3mm (לפחות), ננטען וניתן להשתמש גם כאשר מחובר לחשמל, מחיר עד 100$ לכל היותר.
אני משתמש במכונה גם לתספורת וגם לקיצוץ הזקן.
אין בעיה לקנות בארה"ב, אשמח להמלצות.

תודה!

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4976

שליחה

לא עדיף לקנות שנאי בלבד שיתאים? ז"א מתח כניסה 110-240 ומתח יציאה 1.2 וולט עם 1 אמפר?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

http://www.amazon.com/gp/product/B00ARF44P0 - קניתית אותה לפני בערך 4 חודשים ואני מאוד מרוצה. (Y)

מגיעה עם תקע אמריקאי אבל השנאי תואם 110-240 וולט אז אני רק מחבר אותו למתאם פשוט והוא נטען. עובדת גם בחיבור ישיר לחשמל.

אה, ומסתבר שיצא דגם יותר חדש בכמה דולרים יותר: http://www.amazon.com/dp/B00ARF44N2 (i)

apex88 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38

שליחה

Shtirlitz
חשבתי על זה ורציתי להשתדרג למשהו טוב יותר על הדרך? כמה עולה שנאי כזה נורמלי?

epony
זה נראה בדיוק מה שחיפשתי, משיטוטים ברשת לא מצאתי אותו, אני מתלבט גם לגבי Philips Norelco Multigroom 5100, אבל מה שאתה הבאת נראה לי יותר מתאים, אופציית הסיבוב נוחה לשימוש? נוח להחזיק לתספורת עצמית? כמה זמן מחזיק טעינה מלאה ותוך כמה זמן נטען? איך הניקוי שלו? צריך למשן מדי פעם? אשמח לפרטים נוספים, תודה!

עריכה: קראתי קצת וטעינה מלאה לוקחת שעה ומספיקה לשעה שימוש, ולהבים לא דורשים שימון, נראה לי שאני אלך על גירסת הפרו .

raanan_beker
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44

שליחה

אם בכל זאת החלטת על מכונה חדשה, אני הייתי הולך על בייביליס - כן כן, זאת של הסלסולי שיער, יש לה גם מכונות גילוח ותספורת די טובות. חפש באינטרנט ותמצא, ממליץ מאוד.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”