שם את זה כאן
אם כל אחד יחכה שהאחר ישתף לא יהיה לנו מידע.yayu2120 כתב:·......
בעייתי להיות נחמד ולשתף מהניסיון?
כנראה שכן....
זה לא עולה כסף להיות נחמד.............
ולכן הורדתי את זה (25 שניות על השעון) ובדקתי, בנתיים התוסף נראה לא מוכן וממש לא מתחרה בתוספים האחרים.
·
·צודק.ilancoll כתב:@ichrist עצלנות זה לחלשים
במקום ש @yayu2120 יגיד תודה הוא בוכה.. אז אף אחד לא חייב לך כלום.
וגם אני לא חקרתי לעומק . לא היה לי זמן . שיתפתי משהו שמצעתי בקהילה ישראלית
תתקין ותבדוק...
תודה על השיתוף, עוד ב2013~2014 הייתי משתמש בBBTS במקום ישראלייב.
·ilancoll כתב:@ichrist עצלנות זה לחלשים
במקום ש @yayu2120 יגיד תודה הוא בוכה.. אז אף אחד לא חייב לך כלום.
וגם אני לא חקרתי לעומק . לא היה לי זמן . שיתפתי משהו שמצעתי בקהילה ישראלית
תתקין ותבדוק...
דבר ראשון עברית זה דבר חשוב... ("שיתפתי משהו שמצעתי בקהילה ישראלית")
אם הוא כבר התקין אז למה לא לתת חוות דעת ראשונה וכל אחד ייתן את התוספת שלו?
·קודם כל אין סיבה להקניט אף אחד, מה השיגאת כתיב שלו קשורה לאשכול?yayu2120 כתב:·......
דבר ראשון עברית זה דבר חשוב... ("שיתפתי משהו שמצעתי בקהילה ישראלית")
אם הוא כבר התקין אז למה לא לתת חוות דעת ראשונה וכל אחד ייתן את התוספת שלו?...
דבר שני הוא שיתף, למרות שבכלל לא היה לו זמן. אין מה לבוא בטענות למישהו שמרפסם משהו.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
iChrist ואתה מוזמן להמשיך להשתמש בתוסף הבדיחה שלהם שלוקח את הלינקים מהתוסף של אביגדור ואל תשכח גם לתרום להם שימשיכו בעבודה הטובה.
נ.ב. אתם גם מזמן לא מעודכנים רמי א. הידוע בשם רמי האשכנזי הידוע בשם רמקולים הטרול המזמר כרגע פעיל בפורום אחר בשם אבנרי...
נ.ב. אתם גם מזמן לא מעודכנים רמי א. הידוע בשם רמי האשכנזי הידוע בשם רמקולים הטרול המזמר כרגע פעיל בפורום אחר בשם אבנרי...
·אני מבין שיש לך משהו נגדי.benny123 כתב:iChrist ואתה מוזמן להמשיך להשתמש בתוסף הבדיחה שלהם שלוקח את הלינקים מהתוסף של אביגדור ואל תשכח גם לתרום להם שימשיכו בעבודה הטובה.
נ.ב. אתם גם מזמן לא מעודכנים רמי א. הידוע בשם רמי האשכנזי הידוע בשם רמקולים הטרול המזמר כרגע פעיל בפורום אחר בשם אבנרי......
קודם כל אני לא פרסמתי את זה, אני כמו כל השאר פה נכנסתי לאשכול ובדקתי במה מדובר. למה אתה מדבר רק אלי? אני בדקתי, הבנתי שזה תוסף נוראי ומחקתי.
חוץ מזה כל תגובה שלי בפורום אתה חייב לצטט אותי ולכתוב משהו רע, עם כל העבודה הטובה שלך מבחינת התוספים, האופי שלך נוראי.
אני רציני, תנסה להבין שאני כמו רוב האנשים פה חוקרים.benny123 כתב:iChrist אני אקח את דברייך כמחמאה, תודה!...
אני יכול לבדוק ביום 20 תוספים, אני אוהב לראות דברים חדשים.
וכל פעם שאני או מישהו פותח אשכול על תוסף שהוא לא שלך, לא משנה מאיפה.
או שאתה יורד על היוצר או התוסף, או ישירות יורד עליי.
זה לא הופך את התוספים שלך למוצלחים יותר.
- benny123
- חבר מכור קשה

iChrist
כמה דגשים
1. גם דורה חקרה ולאן זה הביא אותה?
2. שמח לשמוע
3. ממש לא מעניין אותי מי פותח מה, מעניין אותי שקרנים שעושים כסף על גבי עבודה שלי ושל אחרים.
4. יש לי דברים יותר חשובים לעשות בחיי מלבד לנהל דו שיח עם ילדים לפני בר המצווה
5. אני לא יוצר תוספים
6. יום טוב
כמה דגשים
2. שמח לשמוע
3. ממש לא מעניין אותי מי פותח מה, מעניין אותי שקרנים שעושים כסף על גבי עבודה שלי ושל אחרים.
5. אני לא יוצר תוספים
6. יום טוב
·בנתיים איך שאתה מדבר מרגיש כאילו לא עברת את גיל 13.benny123 כתב:iChrist
כמה דגשים
2. שמח לשמוע
5. אני לא יוצר תוספים
6. יום טוב...
דבר שאני אני בן 18 עוד כמה חודשים, ואני לא מבין איך הגעת להערכה הזו.
אני לא עושה שקל, אני פשוט מוצא תוספים יותר טובים משלך, ואם באמת כל התוכן שלך. אז למה הוא לא בתוספים שלך?
למשל בדיון על IPTV Stalker, יש שם תוכן הרבה יותר טוב משלך, ערוצים מארה"ב בHD ואתה אומר שהתוכן שם לא טוב, מה זה אומר?
שיש לך ערוצי Filmon שבחיים לא יורדים בתוסף שלך וכמה ערוצי עידן פלוס שגם לא יורדים הופך את התוסף שלך להכי טוב?
הגישה שלך ממש נוראית, אתה חושב שבגלל שפיתחת תוסף (שאני משתמש בו מידי פעם, אבל בכל זאת לא הכי טוב) יכול להפוך אותך לאחד שלועג על כל מי שלא מדבר על התוספים שלך אלה על תוספים פי כמה יותר טובים?
תתפוצץ על אנשים שגונבים ממך תוכן (לא שאתה יוצר אותו, אתה פשוט מחפש ברשת לינקים) ולא ממני, שסך הכל מוצא תוספים טובים ודן עליהם פה בפורום.
יום טוב גם לך.
- benny123
- חבר מכור קשה

iChrist מבט חטוף בפרופיל שלך בפייסבוק מציג ילד בבריכה... אז שיערתי שאני מדבר עם ילד.. האמת אתה עדיין ילד לעומתי סורי
בקשר לתוסף ישראלייב אז בוא נעשה לך שיעור היסטוריה כי אתה לא וותיק פה.
אני התחלתי את רעיון הטלוויזיה דרך האינטרנט פה בארץ ב-XBMC דרך ה-NAVIX, הייתי משתף על רקע יומיומי ערוצים בלעדיים בתצורת PLX ולאט לאט החבילה גדלה עם השנים והתעצמה ונוספו עוד פיצ'רים ומ-PLX בעזרת אורי ואביגדור עברנו לתוסף בשם israelive שכיום הוא התוסף מספר 1 שרץ ברשת הישראלית ובעולם, לראייה לכך יש המון המון חנויות בחו"ל שמוכרות את הקופסאות שלהן יחד עם התוסף של אביגדור.
אנחנו לא מקבלים כסף על העבודה, לא מבקשים תרומות וגם לא מחפשים את זה, אנו עושים את זה כי זה כיף לתרום לאנשים אחרים (זרים) וללמוד אחד מהשני.
אני שמח שאתה חושב שהתוסף של אביגדור זה לא התוסף "הכי טוב" - אתה מוזמן כפי שציינתי לא להשתמש בו, אני לא ארגיש בחוסר, נהפוך הוא השרתי אכסון ירגישו נחת ממשתמש עודף שלא יודע מה זה עבודה.
האם החבילה שלי מכילה רק ערוצי פילמאון? (וכן תמשיך לכתוב באנגלית זה לא מזיז כל כך, פילמאון בתור תוסף קיים עוד לפני שהמצאנו את הגלגל), אז זהו שלא, יש לך כמעט 1000 תחנות אחרי סינונים שאני כל פעם עושה, אלף ערוצים שעובדים מרביתם כל הזמן, מדריכי ערוצים מתוחזקים, לוגואים, פיצ'רים שקיימים בלעדית אצלנו והכל בחינם.
אז נמאס לי לדבר איתך ואודה לך אם תפסיק להספים בכל פוסט כמה התוספים שמצאת בגוגל יותר טובים (אנשים פה לא נופלים מהכיסא עדיין תנסה שוב)
כל אחד עושה את הבחירה שלו - הנתונים שאנו יודעים מאחורי הקלעים נשארים עמנו ומי שלא טוב לו בהצלחה עם החלופות יש מספיק חבר'ה שיודעים להעריך עבודה טובה וימשיכו להנות ולהעביר הלאה את ההנאה שהם מקבלים כי בשביל אנשים כאלה אני עובד מזה כמה שנים טובות ואמשיך כל עוד אני יכול.
יום טוב ולהתראות
אני התחלתי את רעיון הטלוויזיה דרך האינטרנט פה בארץ ב-XBMC דרך ה-NAVIX, הייתי משתף על רקע יומיומי ערוצים בלעדיים בתצורת PLX ולאט לאט החבילה גדלה עם השנים והתעצמה ונוספו עוד פיצ'רים ומ-PLX בעזרת אורי ואביגדור עברנו לתוסף בשם israelive שכיום הוא התוסף מספר 1 שרץ ברשת הישראלית ובעולם, לראייה לכך יש המון המון חנויות בחו"ל שמוכרות את הקופסאות שלהן יחד עם התוסף של אביגדור.
אנחנו לא מקבלים כסף על העבודה, לא מבקשים תרומות וגם לא מחפשים את זה, אנו עושים את זה כי זה כיף לתרום לאנשים אחרים (זרים) וללמוד אחד מהשני.
אני שמח שאתה חושב שהתוסף של אביגדור זה לא התוסף "הכי טוב" - אתה מוזמן כפי שציינתי לא להשתמש בו, אני לא ארגיש בחוסר, נהפוך הוא השרתי אכסון ירגישו נחת ממשתמש עודף שלא יודע מה זה עבודה.
האם החבילה שלי מכילה רק ערוצי פילמאון? (וכן תמשיך לכתוב באנגלית זה לא מזיז כל כך, פילמאון בתור תוסף קיים עוד לפני שהמצאנו את הגלגל), אז זהו שלא, יש לך כמעט 1000 תחנות אחרי סינונים שאני כל פעם עושה, אלף ערוצים שעובדים מרביתם כל הזמן, מדריכי ערוצים מתוחזקים, לוגואים, פיצ'רים שקיימים בלעדית אצלנו והכל בחינם.
אז נמאס לי לדבר איתך ואודה לך אם תפסיק להספים בכל פוסט כמה התוספים שמצאת בגוגל יותר טובים (אנשים פה לא נופלים מהכיסא עדיין תנסה שוב)
כל אחד עושה את הבחירה שלו - הנתונים שאנו יודעים מאחורי הקלעים נשארים עמנו ומי שלא טוב לו בהצלחה עם החלופות יש מספיק חבר'ה שיודעים להעריך עבודה טובה וימשיכו להנות ולהעביר הלאה את ההנאה שהם מקבלים כי בשביל אנשים כאלה אני עובד מזה כמה שנים טובות ואמשיך כל עוד אני יכול.
יום טוב ולהתראות
קודם כל לא אכפת לי בן כמה אתה, או כמה קטן אני נראה. הגיל בכלל לא קשור לנושא.benny123 כתב:iChrist מבט חטוף בפרופיל שלך בפייסבוק מציג ילד בבריכה... אז שיערתי שאני מדבר עם ילד.. האמת אתה עדיין ילד לעומתי סורי
יום טוב ולהתראות...
כמו שאמרתי, התוסף שלך טוב ואני משתמש בו מידי פעם, אתה עדיין לא קולט שאין לי שום בעייה איתך או עם התוספים.
הבעייה בשנאה ספציפית שלך אלי, אני פתחתי רק שרשור אחד בנושא IPTV Stalker, השרשור הזה שאנחנו דנים בו כעט לא שלי ואני דנתי בנושא השרשור עד שהגעת והרסת את החגיגה עם המרירות היומיומית שלך.
אני כן מעריך את העבודה שאתה עושה, אבל כמו שאמרתי את כל הערוצים שיש אצלך אפשר למצוא במקומות אחרים ועוד הרבה תוכן אחר, זה לא אומר שהסידור והיעילות של התוסף שלך הם לא ברמה טובה, אבל כפי שאני רואה זה לא פורום "Israelive" ומותר לדבר על כל התוספים באשר הם.
אני לא חושב שלדבר על תוספים אחרים הם "ספאם" ואני חושב שהבארתי את הנקודה.
·