המלצה לרמקולים אחוריים
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: א.פ
היי,
אני כרגע בתהליכי בניה ואני צריך המלצה לרמקולים אחוריים מובנים בגבס.
הבעיה היא שהמיקום יהיה די גבוהה ולא בתקרה אלא על ההנמכת גבס כמו בתמונה. (הרמקולים לא חייבים להיות עגולים כמו בתמונה זה רק המיקום)
הבנתי שאני צריך למצוא רמקולים שאפשר לתת להם זווית ופה אני צריך את הניסיון שלכם.....
הספה ממוקמת כ1 מטר מהרמקולים האחוריים.
תודה.
אני כרגע בתהליכי בניה ואני צריך המלצה לרמקולים אחוריים מובנים בגבס.
הבעיה היא שהמיקום יהיה די גבוהה ולא בתקרה אלא על ההנמכת גבס כמו בתמונה. (הרמקולים לא חייבים להיות עגולים כמו בתמונה זה רק המיקום)
הבנתי שאני צריך למצוא רמקולים שאפשר לתת להם זווית ופה אני צריך את הניסיון שלכם.....
הספה ממוקמת כ1 מטר מהרמקולים האחוריים.
תודה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
יש לך אפשרות להתקין את הרמקולים בחלק התחתון של ההנמכה, מתחת לתריס של המזגן, במקום לידו..?
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

לצערי לא......
- epony
-
- חבר במועדון 10K

מה הגובה של ההנמכה מהרצפה?
מה לגבי רמקול קומפקטי צמוד קיר כמו הפולק אודיו OWM-3? ניתן להתקין אותו בהטיה כלפי מטה...

מה לגבי רמקול קומפקטי צמוד קיר כמו הפולק אודיו OWM-3? ניתן להתקין אותו בהטיה כלפי מטה...

-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

המטרה היא לנסות כמה שיותר לשמור על קו ישר כלומר שהרמקולים ישבו בתוך הגבס.
אם לא תהיה ברירה אז אני יתקין זוג רמקולים קטנים.
כרגע אני מחפש....אם יש משהו שיכול לענות על המגבלות שלי.
אם לא תהיה ברירה אז אני יתקין זוג רמקולים קטנים.
כרגע אני מחפש....אם יש משהו שיכול לענות על המגבלות שלי.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

טוב, אז שקועים מתכווננים... 
אפשר להביא בזול (90-150 דולר לזוג לפני שילוח ומיסים) את הפולק אודיו MC-60, RC-60i או ה-RC-80i מאמזון ארה"ב - בכולם יש טוויטר שניתן לצידוד של עד 15 מעלות בכל כיוון.
בארץ אני אישית חפרתי על זה לא מעט לפני שנה וחצי בערך ובסוף הלכתי על שוקים של מוניטור אודיו. לצרכים שלך אני חושב שה-CWT 140/160/180 הכי מתאימים, אלא שהם עולים יותר מהפולק אודיו הנ"ל (2,000-3,000 ש"ח).
אפשר להביא בזול (90-150 דולר לזוג לפני שילוח ומיסים) את הפולק אודיו MC-60, RC-60i או ה-RC-80i מאמזון ארה"ב - בכולם יש טוויטר שניתן לצידוד של עד 15 מעלות בכל כיוון.
בארץ אני אישית חפרתי על זה לא מעט לפני שנה וחצי בערך ובסוף הלכתי על שוקים של מוניטור אודיו. לצרכים שלך אני חושב שה-CWT 140/160/180 הכי מתאימים, אלא שהם עולים יותר מהפולק אודיו הנ"ל (2,000-3,000 ש"ח).
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

או קי תודה אני יחפש את המוניטור אודיו ביבוא מארה"ב (דרך BUY2USA או משהו דומה) נראה אם זה יוצא יותר זול
תודה
תודה
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

- epony
-
- חבר במועדון 10K

לא מכיר את השקועים של קאנטון... לא תמצא יבוא אישי זול של מוניטור אודיו כי זו חברה בריטית אז המחירים בארה"ב כבר כוללים בתוכם עלויות יבוא לא קטנות.
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

מצאתי את הרמקולים אצל היבואן ב1400 שקל לרמקול שזה סביר מבחינתי. למרות שעדיין לא פסלתי את האופציה של הPOLK (הם שליש מחיר כולל מיסים ומשלוח).
עכשיו אני צריך לשלב אותם עם סט קדמיים - רמקול מדף וסנטר, לא ריצפתיים
המלצות?
תודה
עכשיו אני צריך לשלב אותם עם סט קדמיים - רמקול מדף וסנטר, לא ריצפתיים
המלצות?
תודה
נערך לאחרונה על ידי bammba ב 28/06/2015 15:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

תקציב?
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

5000 - 6000
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

עוד שאלה - מישהו יכול לומר לי למה הMONITOR עולים פי 3 מהPOLK הסתכלתי על הנתונים של שני הרמקולים וזה נראה שהPOLK אפילו קצת יותר טובים אז אני מנסה להבין מה ההבדל המהותי שמקפיץ את המחיר.
-
bammba
-
- חבר שרק התחיל

המלצות? מישהו?
- epony
-
- חבר במועדון 10K

נתונים טכניים וביצועים בפועל הם שונים מאוד אחד מהשני, ולכן מומלץ ללכת ולשמוע רמקולים כדי להבין מה בפועל יותר טוב עבורך, ולא רק על הנייר... באיזור המרכז יש שתי חנויות שאני מכיר אישית שמחזיקות הרבה דגמים של שקועים לבחינה ואלה פיוז בגבעתיים וסטריאוסקופ בת"א.
לגבי מדפיים + סנטר באיזור ה-6,000 ש"ח, הייתי הולך על שלישיית רמקולים מאותה סדרת דגמים של אותו יצרן. בתקציב הנ"ל יש כמה אופציות ששוות בדיקה:
לגבי מדפיים + סנטר באיזור ה-6,000 ש"ח, הייתי הולך על שלישיית רמקולים מאותה סדרת דגמים של אותו יצרן. בתקציב הנ"ל יש כמה אופציות ששוות בדיקה:
- מוניטור אודיו APEX או סילבר
- B&W 600 S2
- פוקאל 700
- ELAC 60