כמה יעלה NVIDIA SHIELD להזמין מאמזון?
-
moranab
-
- חבר פעיל

- תגובות: 79
אין עדיין חשבון באמזון.
יש אפשרות להזמין מbuy2 ב1200 + 100 הנחת קופון
כלומר 1100.
מה אומרים?
תודה על העזרה.
יש אפשרות להזמין מbuy2 ב1200 + 100 הנחת קופון
כלומר 1100.
מה אומרים?
תודה על העזרה.
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 384
תקנה ישירות מאמזון
יצא לי 1300 שקל כולל שלט וכולל הכל....
בהצלחה
יצא לי 1300 שקל כולל שלט וכולל הכל....
בהצלחה
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
מוצר יקר מאוד רק בשביל להריץ עליו KODI.
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

מי אמר שזה רק בשביל להריץ קודי?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אז בשביל מה הוא כן מיועד?
- גבימימון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
מיועד למשחקים
נערך לאחרונה על ידי גבימימון ב 24/06/2015 11:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גבימימון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
בהנחה שמזמינים מאמזון. כמה יעלה עם מיסים?
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

קודי (כמו שכבר אמרנו)
YOUTUBE ב1080P או אפילו ב4K (מה שאין בקודי)
ANDROID TV על כל חסרונותיו ויתרונותיו
משחקי אנדרואיד - מהאלו הפשוטים ועד האלו שדורשים ביצועים גדולים יותר... (אומרים שהמכשיר חזק פי 2 מהדור הקודם של הקונסולות)
NETFLIX ב4K ו HULU PLUS (מה שאין בקודי ובשום מקום אחר שהוא עם ניווט נוח ומותאם לטלויזיות מלבד AMAZON FIRE TV שלאחרונה הסירו את קודי מהחנות שלהם) ובקרוב גם HBO NOW ובטח גם amazon instant video באיזשהו שלב....
NVIDIA GRID הזרמת משחקים בענן....בדקתי את זה ולמרות שהשרת באירופה זה עובד מדהים... עריכה: ועוד משהו ששכחתי - ב30 ביוני השירות כבר לא חינמי ויעלה כסף... כל שבוע הם מוסיפים משחק (כרגע יש כ40 משחקים זמינים או אפילו יותר) ואם קונים משחק דרך הGRID מקבלים קופון להורדה של המשחק בSTEAM ככה שיהיה אפשר גם לשחק בו במחשב הביתי מבלי לשלם פעמיים על אותו משחק.
ועוד שירות של NVIDIA שמאפשר להזרים משחקים על גבי הרשת הביתית (משחקי STEAM וכו') שכחתי את שם הפרוייקט....בגדול צריך מחשב גיימינג וכרטיס מסך תומך של NVIDIA ...
PLEX כמו בכל מכשיר.... (רק שפה יש לו כמה חסרונות ולכן אני משתמש בקודי בשביל PLEX)
נראה לי מספיק..... כפי שאני רואה את זה - זה המכשיר הכי טוב בשוק למי שמעוניין באופציות הנ"ל....
כמובן שיש כל מני מכשירים אחרים בשוק כמו הminix neo x8, שהאיכות שלהם מוטלת בספק ויש הרבה ביקורות מעורבות (לא היה לי את המכשיר) .... נראה שהמכשיר של NVIDIA יהיה ספינת הדגל של ANDROID TV והוא יקבל תמיכה רחבה ועדכונים (כבר יצאו לו איזה 3 עדכונים)...
בנתיים אני נהנה ממנו מאוד ומלבד כמה באגים קטנים הוא עושה עבודה מעולה והוא תמורה מעולה למחיר (למרות המחיר הגבוה)
YOUTUBE ב1080P או אפילו ב4K (מה שאין בקודי)
ANDROID TV על כל חסרונותיו ויתרונותיו
משחקי אנדרואיד - מהאלו הפשוטים ועד האלו שדורשים ביצועים גדולים יותר... (אומרים שהמכשיר חזק פי 2 מהדור הקודם של הקונסולות)
NETFLIX ב4K ו HULU PLUS (מה שאין בקודי ובשום מקום אחר שהוא עם ניווט נוח ומותאם לטלויזיות מלבד AMAZON FIRE TV שלאחרונה הסירו את קודי מהחנות שלהם) ובקרוב גם HBO NOW ובטח גם amazon instant video באיזשהו שלב....
NVIDIA GRID הזרמת משחקים בענן....בדקתי את זה ולמרות שהשרת באירופה זה עובד מדהים... עריכה: ועוד משהו ששכחתי - ב30 ביוני השירות כבר לא חינמי ויעלה כסף... כל שבוע הם מוסיפים משחק (כרגע יש כ40 משחקים זמינים או אפילו יותר) ואם קונים משחק דרך הGRID מקבלים קופון להורדה של המשחק בSTEAM ככה שיהיה אפשר גם לשחק בו במחשב הביתי מבלי לשלם פעמיים על אותו משחק.
ועוד שירות של NVIDIA שמאפשר להזרים משחקים על גבי הרשת הביתית (משחקי STEAM וכו') שכחתי את שם הפרוייקט....בגדול צריך מחשב גיימינג וכרטיס מסך תומך של NVIDIA ...
PLEX כמו בכל מכשיר.... (רק שפה יש לו כמה חסרונות ולכן אני משתמש בקודי בשביל PLEX)
נראה לי מספיק..... כפי שאני רואה את זה - זה המכשיר הכי טוב בשוק למי שמעוניין באופציות הנ"ל....
כמובן שיש כל מני מכשירים אחרים בשוק כמו הminix neo x8, שהאיכות שלהם מוטלת בספק ויש הרבה ביקורות מעורבות (לא היה לי את המכשיר) .... נראה שהמכשיר של NVIDIA יהיה ספינת הדגל של ANDROID TV והוא יקבל תמיכה רחבה ועדכונים (כבר יצאו לו איזה 3 עדכונים)...
בנתיים אני נהנה ממנו מאוד ומלבד כמה באגים קטנים הוא עושה עבודה מעולה והוא תמורה מעולה למחיר (למרות המחיר הגבוה)
כבר עניתי. 1300 עם שלט (עד הבית) ובערך 1000 בלי שלט....גבימימון כתב:בהנחה שמזמינים מאמזון. כמה יעלה עם מיסים?...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

בקיצור כל מה שכל MINI PC יכול לעשות.
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

משחקים בענן? לאtoxin כתב:בקיצור כל מה שכל MINI PC יכול לעשות....
משחקים ברשת הביתית? לא מכיר
משחקי אנדרואיד? לא
NETFLIX עם ממשק שמתאים לטלויזיה? לא (והאפליקציה של ווינדוס לא מתאימה לשלט)
ואני יכול עוד להמשיך....
בקיצור, לא קראת את מה שכתבתי בכלל....
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

קראתי, רק שלא מובן לי למה להשקיע במכשיר אנדרואיד כל כך הרבה כסף כשיש אלטרנטיבות יותר זולות.
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
אחלה שילד יש לי את הראשון.
עלה במבצע 250$ עם קייס חולצה מטען+2 משחקים.
לקחו לי רק מעמ שהגיע לישראל וקניתי ישירות מNVIDIA. -בלק פרידיי 2013
היום הוא http://shield.nvidia.com/store/portable
200$
ויצא מאז טבלט שילד .
ועכשיו שילד TV
וNVIDIA GRID לא פועל בארץ ממש טוב שבדקתי . כבר לא ממש ניסיתי הרבה זמן אבל השרתים בארצות הברית.
אם יש לך כרטיס של NVIDIA זה ממש נח להסטרים משחקים מהסטים. חשוב גם ראוטר בתדר 5GHZ תקן AC.
עלה במבצע 250$ עם קייס חולצה מטען+2 משחקים.
לקחו לי רק מעמ שהגיע לישראל וקניתי ישירות מNVIDIA. -בלק פרידיי 2013
היום הוא http://shield.nvidia.com/store/portable
200$
ויצא מאז טבלט שילד .
ועכשיו שילד TV
וNVIDIA GRID לא פועל בארץ ממש טוב שבדקתי . כבר לא ממש ניסיתי הרבה זמן אבל השרתים בארצות הברית.
אם יש לך כרטיס של NVIDIA זה ממש נח להסטרים משחקים מהסטים. חשוב גם ראוטר בתדר 5GHZ תקן AC.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- cRaZy-BoY
-
- חבר פעיל מאוד

תנסה עכשיו, הם הקימו גם שרת באירופה.... אצלי זה עבד טוב. (זה גם תלוי החיבור שלך מן הסתם)stompy כתב:וNVIDIA GRID לא פועל בארץ ממש טוב שבדקתי . כבר לא ממש ניסיתי הרבה זמן אבל השרתים בארצות הברית....
- MatanelSitbon
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
מישהו יכול לעזור אני מעוניין לרכוש את הnvidia shield tv
אם אתם מעוניינים לעזור תשלחו לי בפרטי
אם אתם מעוניינים לעזור תשלחו לי בפרטי
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
יש recall של המוצר הזה. יש סכנת התחממות עד כדי שריפה. אני הייתי חושב פעמיים ומוודא טוב טוב לאיזה דגם או סדרת ייצור ה- recall מתייחס:
http://www.pcworld.com/article/2955182/ ... -risk.html
http://www.pcworld.com/article/2955182/ ... -risk.html
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- SagiAbuksis
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
Nvidia shild
מישהו שיש לו את הnvidia shildיכול לתת קצת פרטים אחרי שהשתמש בו אם הוא שווה תמחיר מאיפה אפשר להזמין האם משלמים עליו מס כשמזמינים מחול והאם הסטרימר טוב כמן שאומרים כי הרבה האפליקציות המיועדות שלו לא מתאימות לארץ
- stompy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
אני עם הראשון הכל פועל יופי הוא נגן סטרימר שלי היום. לקחו לי רק מעמ.
אני בטוח שהשילד TV יותר טוב מבחינת ביצועים
אני בטוח שהשילד TV יותר טוב מבחינת ביצועים
welcome to the blockchain
open up the gates
systems get replaced
open up the gates
systems get replaced
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
·cRaZy-BoY כתב:תנסה עכשיו, הם הקימו גם שרת באירופה.... אצלי זה עבד טוב. (זה גם תלוי החיבור שלך מן הסתם).........
אני שוקל להזמין בעיקר בשביל GRID. זה עדיין עובד היטב? צריך VPN כדי להשתמש?
- kintush
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
@Nemesis
·
מקפיץ הודעה ישנה - אני גם מעוניין לרכוש את הshiled ואחת הסיבות היא ה-GRID שהיום מכונה כבר Geforce NOW.
אשמח לשמוע מניסיון של אנשים - פועל ישר? יש צורך ב-VPN או משהו בסגנון? משחקים כבדים פועלים ללא בעיה?
תודה
·
מקפיץ הודעה ישנה - אני גם מעוניין לרכוש את הshiled ואחת הסיבות היא ה-GRID שהיום מכונה כבר Geforce NOW.
אשמח לשמוע מניסיון של אנשים - פועל ישר? יש צורך ב-VPN או משהו בסגנון? משחקים כבדים פועלים ללא בעיה?
תודה
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4592
@kintush
פועל ישירות, אין צורך ב- VPN.
שים לב, יש משחקים שכלולים במנוי (מתעדכן לעיתים) ויש משחקים שיש לרכוש במחיר מלא כדי שתוכל לשחק.
עובד סביר, קח בחשבון שיש Latency של בערך 70 מילישניות עד לשרתי המשחק - זה מגדיר את ה- Input Lag שלך. משחקי פעולה מהירים קצת יותר קשה.
פועל ישירות, אין צורך ב- VPN.
שים לב, יש משחקים שכלולים במנוי (מתעדכן לעיתים) ויש משחקים שיש לרכוש במחיר מלא כדי שתוכל לשחק.
עובד סביר, קח בחשבון שיש Latency של בערך 70 מילישניות עד לשרתי המשחק - זה מגדיר את ה- Input Lag שלך. משחקי פעולה מהירים קצת יותר קשה.