אני קצת ב- ולא בטוח שזו לא בדיחה. מכירים את The Mighty Boosh? אם בולו ונאבו היו מתכננים פטפון - זה כנראה מה שהיה יוצא. לי הווידאו הזה מזכיר יותר מהכל פרק מ'המשרד'. בכל מקרה הרעיון הוא שויניל הוא כל-כך 'מגניב' להסתכל עליו - הבה ונציג אותו לראווה. החבר'ה עשו עבודה מצוינת והטעינו את הזרוע בקפיץ. מכיוון שההיסטוריה מלמדת שכל מערכת פונוגרפית הכוללת רמקולים בילט-אין בבסיסה הופכת להצלחה מסחררת בן-לילה ואודיופילים 'מתים' עליה - אני צופה לחברים הצלחה גדולה ותגמול הולם על ה-R&D המקיף. כל הכבוד! תכף איך שראיתי את היצירה הזו - חשבתי באופן אינסטינקטיבי על הלקוח הפוטנציאלי הראשון. הנה מישהו שמאוד היה אוהב דבר כזה בסלון שלו:
עכשיו איפה שמתי את הרובה? שמישהו יגאל אותי מהייסורים האלה כבר, לפני שאיזה יזם צעיר ומלא בקרמה (בגלל שאין לו חברה) ימציא פטפון שמנגן הפוך או שאיזה עסק אנגלי יקים מיזם שדרוגים של Debut. אה, רגע אחד... לעזאזל! טוב... אני הולך להביא את הרובה מהאוטו בעצמי.
באפו הרסת אותי!
raniburg
חבר ותיק
תגובות: 1434
שליחה
אני אצטט את עיקר הדברים מהדף שלהם
“We’ll be able to deliver these by the holidays,” he said.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Kosh
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
שליחה
הסירטון של הדואל זאת ממש התעללות בגרמנים זקנים. ולגבי האחרים,זה מראה מה מוח של אנשים ממציא כשיש לו יותר מידי זמן פנוי.ולחתול שלך יש צבע פרווה ממש מיוחד.
האמת קצת מטריד לחבר רמקולים לגוף הפטיפון ועוד בלי שיכוך כלל - נטו גוש אחד של עץ..
מה שמטריד אותי זה נושא המשקל - הרי כדי שהזרוע לא תעוף צריך שיהיה משקל נגדי שיהיה תואם את המסה של הזרוע ואת הסיכוי שרזוננסים סביבתיים יזיזו אותה (מישהו אמור רמקולים רועדים ?)
אשר על כן, לדעתי צריך להיות משקל גדול בהרבה מהמשקל המותר להעמיס על הקנטיליוור.
בקיצור, כמו שמצולם, זה אחלה ללופטים של רווקים / זוגות ללא חתולים, ילדים ואורחים שיכולים להעיף את הזרוע לעזאזל כאשר היא מחוץ לתקליט במצב "המתנה"
מה שכן נחמד ומראה על חשיבה יפה זה הבחירה שלהם להגברה - Tripath TA2024
והכי אהבתי את הבסיס המכורסם - מזכיר לי את הבסיס של הטורנס האהוב שלי...
BennyO
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 972
שליחה
איך אומרת הבת שלי? פחחחח
Rust never sleeps
tnsilver
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
שליחה
yosiaz כתב:מה שמטריד אותי זה נושא המשקל...
...
למה? אתה בידיים הטובות של באפו והחברים שלו ש'הינדסו' פטפון ונעזרו ב'טכנולוגיה'. לפעמים צריך לדעת לסמוך על גאוניותם של אחרים ולא לשאול יותר מידי שאלות. מי ששואל שאלות מטרידות סנטה משאיר לו פחמים בגרב, ועם החגים הקרבים עלינו לטובה (רק עוד חצי שנה... אני לא מאמינה, שיואו, לא יכולה לחכות!) לא היינו רוצים שזה יקרה...
קוש... בחייך... זו תמונה ישנה של 'קיט'. אבא שלו היה סיאמי ואמא שלו היתה תאילנדית ולכן הפרווה שלו ירוקה כמו מסך ה-LCD של הקאנון הדפוקה שבה הוא הצטלם. כאן הוא חולם לקבל את הפטפון של באפו לחגים...
Dannyp1 - פשוט וידאו מחריד !
לרגע חשבתי שהזרוע הקופצנית הולכת לגרד את המחט על שולי התקליט...
אבל עזוב, מה אני מבין בסאונד, איך אמר לי היפסטר חביב - הכיף בסאונד וינטאג' זה הקרחצים הנוסטלגים והרעש של השריטות בתקליט..
לך תבין
אני זוכר שגם ל Technics וגם ל B&O היו פטיפונים אנכיים עם מנגנון ליניארי. הם נראו מעולה על גבי מודעות פרסומת במגזינים של שנות ה 70 אבל לא זכור לי שהם היוו פריצת דרך באודיו בכלל ובתקליטנות בפרט.
מה שאני כן יכול לקבוע הוא שחתול, בהיותו עליון על כל אודיופיל מצוי, רק יכול לשפר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.