מקומות מומלצים לקניית Vera Edge ומודולים נכון ל2015
@דורדור27
הכי מומלץ דרך vesternet.
תפנה אליהם במייל. תגיד מה אתה רוצה לקנות ויתנו לך הצעת מחיר ללא מיסים (20% פחות) ובדרך כלל גם הנחה נוספת.
משלוח לארץ זה בערך 15 פאונד. תבקש לשלוח בדואר רגיל ככה שהסיכוי שיתפס במכס נמוך יותר.
בהצלחה.
הכי מומלץ דרך vesternet.
תפנה אליהם במייל. תגיד מה אתה רוצה לקנות ויתנו לך הצעת מחיר ללא מיסים (20% פחות) ובדרך כלל גם הנחה נוספת.
משלוח לארץ זה בערך 15 פאונד. תבקש לשלוח בדואר רגיל ככה שהסיכוי שיתפס במכס נמוך יותר.
בהצלחה.
לאחרונה גם קניתי ב
EuroX10.com
גם הם מורידים את המע"מ האירופי, במידה ושולחים לארץ (או לכל מקום מחוץ לאיחוד האירופי) והם מאוד שירותיים (החליפו לי מודול, למרות שעברו יותר מ14 יום ממועד הרכישה (אם אני לא טועה בVesternet אפשר להחזיר עד שנה לאחר הרכישה), היו מחוברים איתי בצ'אט המון זמן, כולל שיתוף מסך, בשביל לנסות לפתור איזו בעיה שהיתה אצלי.
מבחינת מחירים - תמיד צריך להשוות, אבל לאחרונה נוכחתי לגלות שלרוב הם זולים יותר מVesternet.
EuroX10.com
גם הם מורידים את המע"מ האירופי, במידה ושולחים לארץ (או לכל מקום מחוץ לאיחוד האירופי) והם מאוד שירותיים (החליפו לי מודול, למרות שעברו יותר מ14 יום ממועד הרכישה (אם אני לא טועה בVesternet אפשר להחזיר עד שנה לאחר הרכישה), היו מחוברים איתי בצ'אט המון זמן, כולל שיתוף מסך, בשביל לנסות לפתור איזו בעיה שהיתה אצלי.
מבחינת מחירים - תמיד צריך להשוות, אבל לאחרונה נוכחתי לגלות שלרוב הם זולים יותר מVesternet.
נערך לאחרונה על ידי cafri ב 05/07/2015 18:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
http://www.eurox10.com/Products/ZWave.htmmorgi23 כתב:@cafri
·
יש להם מגוון של מוצרים מעבר למה שקיים בvesternet?...
תודה @cafri....
במעבר מהיר נראה שיש כמה דברים שלא קיימים בvesternet. לדוגמא מודולי דימר וריליי של aeon-labs.
גם מחיר הבסיס (לפני הורדת מיסים והנחות) של מספר דברים שדגמתי, נראה זול משמעותית. לדוגמא fibaro wall plug: עולה 65 אירו לעומת 77 ב-vesternet, מודול דימר של פיבארו עולה 60 אירו לעומת 67.5 ב-vesternet.
שתי שאלות:
1. מה אחוז המס שמורדים? ב-vesternet יורד אוטומטית 20% VAT ובדר"כ עוד 5-10% הנחה.
2. איך הם שולחים את החבילה? שילוח או רגיל?
1. אם אני לא טועה הם מורידים 20% (אולי 18%?)morgi23 כתב:תודה @cafri.......
במעבר מהיר נראה שיש כמה דברים שלא קיימים בvesternet. לדוגמא מודולי דימר וריליי של aeon-labs.
גם מחיר הבסיס (לפני הורדת מיסים והנחות) של מספר דברים שדגמתי, נראה זול משמעותית. לדוגמא fibaro wall plug: עולה 65 אירו לעומת 77 ב-vesternet, מודול דימר של פיבארו עולה 60 אירו לעומת 67.5 ב-vesternet.
שתי שאלות:
1. מה אחוז המס שמורדים? ב-vesternet יורד אוטומטית 20% VAT ובדר"כ עוד 5-10% הנחה.
2. איך הם שולחים את החבילה? שילוח או רגיל?...
2. הם יכולים לשלוח את החבילה בדואר רגיל (רשום, עם מספר מעקב) או עם שילוח (מאוד יקר).
כמו-כן שמתי לב שאם במקום להזמין באתר פונים אליהם במייל ומקבלים הצעת מחיר, מקבלים הצעה טובה יותר: גם הנחה כלשהי על המוצרים, וגם על המשלוח הם לוקחים פחות ממה שהאתר מוסיף להזמנה.
אני לא יודע אם הם נוהגים כך תמיד, או בגלל שאני כבר "לקוח חוזר", אבל שווה לנסות.
cafri כתב:1. אם אני לא טועה הם מורידים 20% (אולי 18%?)......
2. הם יכולים לשלוח את החבילה בדואר רגיל (רשום, עם מספר מעקב) או עם שילוח (מאוד יקר).
כמו-כן שמתי לב שאם במקום להזמין באתר פונים אליהם במייל ומקבלים הצעת מחיר, מקבלים הצעה טובה יותר: גם הנחה כלשהי על המוצרים, וגם על המשלוח הם לוקחים פחות ממה שהאתר מוסיף להזמנה.
אני לא יודע אם הם נוהגים כך תמיד, או בגלל שאני כבר "לקוח חוזר", אבל שווה לנסות....
תודה @cafri
הזמנתי מהם בשבוע שעבר. מקווה שהחבילה תגיע ללא בעיות.
המחירים באמת נמוכים יותר מvesternet אבל המשלוח יקר יותר (30 אירו).
בvesternet השירות באמת מצויין ואני מתייעץ איתם תמיד בכל נושא אבל eurox10 זולים יותר.
סבבה. גם אני הזמנתי אתמול.morgi23 כתב:......
תודה @cafri
הזמנתי מהם בשבוע שעבר. מקווה שהחבילה תגיע ללא בעיות.
המחירים באמת נמוכים יותר מvesternet אבל המשלוח יקר יותר (30 אירו).
בvesternet השירות באמת מצויין ואני מתייעץ איתם תמיד בכל נושא אבל eurox10 זולים יותר....
בפעם הבאה תשלח מייל לRui לפני שאתה מזמין ותבקש הצעת מחיר. הוא לקח לי רק 10 אירו על המשלוח.....
מישהו יכול לספר מנסיונו כמה זמן לקח משלוח מ vesternet?
הזמנתי מהם שני מודולים של קובינו (כל אחד 40 ליש"ט + 10 ליש"ט משלוח, סה"כ 90 ליש"ט), משלוח יצא ב 29.6 ואין שום תיעוד בדואר ישראל למספר מעקב.
האם פרק הזמן הזה הגיוני? (אני רגיל לפרקי זמן ארוכים יותר במשלוחים מסין אבל חשבתי שזה אחרת מבריטניה...)
הזמנתי מהם שני מודולים של קובינו (כל אחד 40 ליש"ט + 10 ליש"ט משלוח, סה"כ 90 ליש"ט), משלוח יצא ב 29.6 ואין שום תיעוד בדואר ישראל למספר מעקב.
האם פרק הזמן הזה הגיוני? (אני רגיל לפרקי זמן ארוכים יותר במשלוחים מסין אבל חשבתי שזה אחרת מבריטניה...)
בדרך כלל לוקח להם בין 10 ימים לשבועיים.MorHimi כתב:מישהו יכול לספר מנסיונו כמה זמן לקח משלוח מ vesternet?
האם פרק הזמן הזה הגיוני? (אני רגיל לפרקי זמן ארוכים יותר במשלוחים מסין אבל חשבתי שזה אחרת מבריטניה...)...
הם שולחים בדואר רגיל כדי להקטין את הסיכוי להיתפס במכס.
יש סייל ב- vesternet על המודולים של פיברו http://www.vesternet.com/blog/2015/07/vesternet-mondays-13th-july-20-savings/
יש הנחה של כ 9 ליש"ט על:
יש הנחה של כ 9 ליש"ט על:
- Fibaro Universal Dimmer - Save £9.12
- Fibaro Relay (2 * 1.5 Kw) - Save £9.12
- Fibaro Relay (1 * 2.5 Kw) - Save £9.12