עיכוב של 3 שניות בתמונה בpvr 150 mce
שלום
יש לי pvr 150 mce kit ואני משתמש בsagetv 6. עכשיו שמתי לב שיש לי דלי של 3-4 שניות בתמונה. נגיד אני מעביר ערוץ, לוקח איזה 3 שניות עד התגובה. כנ"ל כשאני מכבה, מדליק, או עושה כל שינוי שהוא.
מה אפשר לעשות?
יש לי xp pro עם 1 ג'יגה RAM וp-4 3.2 HT
תודה רבה
יש לי pvr 150 mce kit ואני משתמש בsagetv 6. עכשיו שמתי לב שיש לי דלי של 3-4 שניות בתמונה. נגיד אני מעביר ערוץ, לוקח איזה 3 שניות עד התגובה. כנ"ל כשאני מכבה, מדליק, או עושה כל שינוי שהוא.
מה אפשר לעשות?
יש לי xp pro עם 1 ג'יגה RAM וp-4 3.2 HT
תודה רבה
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אין מה לעשות, זה ככה אצל כולם, בכל הכרטיסים.
מה שקורה הוא שהערוץ הנקלט נשמר בזכרון שעל הכרטיס ומועבר למחשב, המחשב מעביר לזכרון שלו ומשם לכרטיס המסך.
לכל אורך הדרך ישנם buffers ולכן נוצר ה delay
מה שקורה הוא שהערוץ הנקלט נשמר בזכרון שעל הכרטיס ומועבר למחשב, המחשב מעביר לזכרון שלו ומשם לכרטיס המסך.
לכל אורך הדרך ישנם buffers ולכן נוצר ה delay
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
ואי אפשר לצמצם או לבטל את הbuffers?yossigab כתב:אין מה לעשות, זה ככה אצל כולם, בכל הכרטיסים.
לכל אורך הדרך ישנם buffers ולכן נוצר ה delay...
בכרטיס קודם שהיה לי, משהו דפוק בלי שם שעלה 180 ש"ח, לא היתה את הבעיה הזאת
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יתכן והכרטיס הקודם לא הקליט או שהיה משדר ישירות מהכרטיס ושומר בצד למקרה גיבוי
כמו שציינו כבר, העיכוב מתרחש בגלל שהכרטיס מקודד את הסיגנל, שומר אותו ומציג את הקובץ שנשמר
כמו שציינו כבר, העיכוב מתרחש בגלל שהכרטיס מקודד את הסיגנל, שומר אותו ומציג את הקובץ שנשמר
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
droren כתב:יתכן והכרטיס הקודם לא הקליט או שהיה משדר ישירות מהכרטיס ושומר בצד למקרה גיבוי
כמו שציינו כבר, העיכוב מתרחש בגלל שהכרטיס מקודד את הסיגנל, שומר אותו ומציג את הקובץ שנשמר...
מצחיק שכרטיסים יקרים הרבה יותר לפעמים עושים עבודה פחות טובה מכרטיסים זולים
טוב, תודה רבה לכולם בכל מקרה
תודה גם על התגובה המהירה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה טועה
הכרטיסים היקרים יותר מבצעים את פעולת הקידוד על הכרטיס עצמו ללא ניצול המעבד של המחשב מה שחוסך במשאבים רבים
הכרטיסים היקרים יותר מבצעים את פעולת הקידוד על הכרטיס עצמו ללא ניצול המעבד של המחשב מה שחוסך במשאבים רבים
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
ראה קישור לפורום:
http://forums.sagetv.com/forums/showthr ... lay+livetv
http://forums.sagetv.com/forums/showthr ... lay+livetv
When using the LiveTV mode, there is a 2 to 3 second delay when switching channels. Now, my understanding is that SageTV will start writing the data stream immediatley to disk as soon as the channel is switched, but there is a delay before it starts reading the stream and decoding it so the user can watch it. Upon doing some research, I changed the following two SageTV config options to the following( hoping it would reduce the delay between changing channels) :
videoframe/local_encoding_to_playback_delay = 0
videoframe/time_to_start_into_tv_file_playback = 0...