יש טעם לחכות ? ?
היי לכולם , אני מחכהל804 של אונקיו שייצא כבר די הרבה זמן כי חשבתי לקנות אותו . . .
אבל אחרי שיטוט קצר באתר של אונקיו לדעתי אין לו RC בכלל ולא UPSCALLING . . .
תקנו אותי אם אני טועה . . .
במידה ואני צודק המליצו בהמוניכם על רסיברים דומים או על קונפיגורציות שדלעתכם יתאימו במסגרת תקציב של עד 15K
אבל אחרי שיטוט קצר באתר של אונקיו לדעתי אין לו RC בכלל ולא UPSCALLING . . .
תקנו אותי אם אני טועה . . .
במידה ואני צודק המליצו בהמוניכם על רסיברים דומים או על קונפיגורציות שדלעתכם יתאימו במסגרת תקציב של עד 15K
אם אתה רוצה את הטוב מכל העולמות
אני הייתי קונה את הפיוניר AX-5 המצוין שבלוחות האתר
ביתרת הכסף אני הייתי קונה CDP שינדק או קאמברידג' 640
או את המרנץ 17 המצוין שבלוחות כעת ואיזה אינטגרייטד טוב -גם כן שינדק או קאמברידג'
או משהו ביד שניה
ויש לך סט שיעשה אותך
כל היום
אני הייתי קונה את הפיוניר AX-5 המצוין שבלוחות האתר
ביתרת הכסף אני הייתי קונה CDP שינדק או קאמברידג' 640
או את המרנץ 17 המצוין שבלוחות כעת ואיזה אינטגרייטד טוב -גם כן שינדק או קאמברידג'
או משהו ביד שניה
ויש לך סט שיעשה אותך
052-4200610
- Eli_HiFi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 119
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
cola, האם שמעת את ה 804 עם הרמקולים שלך?
מדוע אתה פוסל את הימהה 2700 ?
יש לי את ה B&W 804 , שמעתי אותם עם ה 2700 וכלל לא הרגשתי שקשה לו להוציא מהם את המייטב.
באם אתה הולך על אינטגרייטד סטריאו מאוד ממליץ לשמוע או הרמקולים שלך עם MUSICAL FIDELITY A 3.5
לא תאמין מה המגבר הזה מסוגל לעשות ל b&w .
מדוע אתה פוסל את הימהה 2700 ?
יש לי את ה B&W 804 , שמעתי אותם עם ה 2700 וכלל לא הרגשתי שקשה לו להוציא מהם את המייטב.
באם אתה הולך על אינטגרייטד סטריאו מאוד ממליץ לשמוע או הרמקולים שלך עם MUSICAL FIDELITY A 3.5
לא תאמין מה המגבר הזה מסוגל לעשות ל b&w .
אלי.
לגבי CDP אני לא סגור במאה אחוז. . . יש לי DVD פיוניר 757 שהוא לא רע באודיו בכלל . . אני לא בטוח שהם יותר טובים , לגבי אינגרייטד סטריאו תקנו אותי אם אני טועה . . .האיגרייטד משמש בקולנוע כמגבר כוח לקדמיים , ככה שמה שאני מקבל זה בעצם הסאונד של הרסיבר + הגברה של האינטגרייטד , נכון ? ובמוסיקה אני מקבל את האינטגרייטד . . .