SAMSUNG UA55H6400 בעיית חיפוש
שלום, לאחרונה היה עדכון אוטומטי למכשיר ושמתי לב שעכשיו יש בעייה עם החיפוש
בעבר שהייתי מחפש מחפש משהו (עם הכפתור היעודי) אוטומטית בסרגל החיפוש הוא היה מביא תכנים מיוטוב.... עכשיו לא והוא לא מוצא כלום וישר מקשר לאינטרנט לדפדפן שם. האם משהו נתקל בתופעה?
בעבר שהייתי מחפש מחפש משהו (עם הכפתור היעודי) אוטומטית בסרגל החיפוש הוא היה מביא תכנים מיוטוב.... עכשיו לא והוא לא מוצא כלום וישר מקשר לאינטרנט לדפדפן שם. האם משהו נתקל בתופעה?
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אצלי זה ככה בשבועות האחרונים.
מה אתה מחפש בדיוק ?
למשל אצלי עובד נהדר החיפוש ביוטיוב -
ערוך לך חיפוש דרך גוגל בטלויזה אמור להיות מהיר ומדוייק בדיוק כמו מחשב בערך
ביו טיוב פתח חשבון וזה ירוץ לך מצויין
תעלה צילום נראה מההבעיה
או קרא לטכנאי או התיעץ עם השרות הם פותרים בעיות דרך הטלפון -
למשל אצלי עובד נהדר החיפוש ביוטיוב -
ערוך לך חיפוש דרך גוגל בטלויזה אמור להיות מהיר ומדוייק בדיוק כמו מחשב בערך
ביו טיוב פתח חשבון וזה ירוץ לך מצויין
תעלה צילום נראה מההבעיה
או קרא לטכנאי או התיעץ עם השרות הם פותרים בעיות דרך הטלפון -
מספר גירסא: 6.1701
החיפוש הוא דרך כפתור חיפוש שתמיד היה מקושר לYOUTUBE ולאתרים אחרים
אני לא מצליח לעלות תמונה... לא מבין מה הבעיה באתר.
בשלט יש לחצן של חיפוש. לוחצים עליו ואז נפתחת המקלדת.... רושמים משהו... בעבר היה מביא תוצאות מיוטוב, dailymotion, וכו.. עכשיו לא מביא כלום... גם לעוד מישהו למעלה בשרשור יש את אותה בעיה....
בשלט יש לחצן של חיפוש. לוחצים עליו ואז נפתחת המקלדת.... רושמים משהו... בעבר היה מביא תוצאות מיוטוב, dailymotion, וכו.. עכשיו לא מביא כלום... גם לעוד מישהו למעלה בשרשור יש את אותה בעיה....
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

כמו שרשמתי, אצלי בדיוק אותו סיפור. לי יש גרסה 2604.
·תראה את הצילומים שליshay7181 כתב:מספר גירסא: 6.1701
בשלט יש לחצן של חיפוש. לוחצים עליו ואז נפתחת המקלדת.... רושמים משהו... בעבר היה מביא תוצאות מיוטוב, dailymotion, וכו.. עכשיו לא מביא כלום... גם לעוד מישהו למעלה בשרשור יש את אותה בעיה.......
הגירסה שלי היא UA55H6400
תוכנה מס 2137
המשך של הלחיצות על האיכון של דפדפן אולי לא הגדרת הנכון
מלמעלה עד כאן זה מה שנותן דף גוגל וגם אתה יכול להכנס בהמשך כמו במחשב שלך ליוטיוב
בדף שלך
יש דף גוגל מצד ימין אחרי הX לביטול הדף יש לך סימון של גלגל שניים
לחץ עליו יש לך מלא הוראות כנס לעזרה או לאחד הפרמטרים ותוכל להגדיר שם הכל
ראה תמונה
מלמעלה עד כאן זה מה שנותן דף גוגל וגם אתה יכול להכנס בהמשך כמו במחשב שלך ליוטיוב
בדף שלך
יש דף גוגל מצד ימין אחרי הX לביטול הדף יש לך סימון של גלגל שניים
לחץ עליו יש לך מלא הוראות כנס לעזרה או לאחד הפרמטרים ותוכל להגדיר שם הכל
ראה תמונה
הבעיה היא כזו: בשלט יש לחצן של חיפוש. שלוחצים עליו נפתחת מקלדת, בוחרים ערך מסויים, למשל שם של זמר או משהו אחר. למטה יש BAR ששם מופיעות תוצאות חיפוש מכל מיני אתרים במו YOUTUBE , DAILYMOTION וכו' עכשיו לא מופיעות יותר תוצאות מופיע רק הסימן שלחפש דרך הדפדפן . כלומר בגרסא החדשה אין התממשקות יותר לדברים אחרים וזה באג כי זה לא היה פעם.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

אצלי זה מראה תוצאות חיפוש מהאפליקציות בחנות ומtune in. אבל הפסיק להראות תוצאות מיוטיוב.
·חיפשתי הרצל זה מה שהראה לי שורה של אפשריות הכל ביו -טיובshay7181 כתב:הבעיה היא כזו: בשלט יש לחצן של חיפוש. שלוחצים עליו נפתחת מקלדת, בוחרים ערך מסויים, למשל שם של זמר או משהו אחר. למטה יש BAR ששם מופיעות תוצאות חיפוש מכל מיני אתרים במו YOUTUBE , DAILYMOTION וכו' עכשיו לא מופיעות יותר תוצאות מופיע רק הסימן שלחפש דרך הדפדפן . כלומר בגרסא החדשה אין התממשקות יותר לדברים אחרים וזה באג כי זה לא היה פעם....
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

·איזה דגם מסך יש לך? והאם יש לך עברית?adibek כתב:גם אצלי אותו דבר גירסה 2606 נותן רק דפדפן...
תוכל לעשות איפוס הגדרות יצרן באופן עצמאיshay7181 כתב:פתחתי קריאה של בעיה מול סמסונג. חזרו אלי עכשיו שהנושא בבדיקה ואכן יש באג. אין צפי מתי זה יתוקן....
כנס לתמיכה
כנס אבחון עצמי
כנס איפוס הזן את הPIN שקבעת קודם אם יש לך
זה עלייך לעשות בזמן קבלת המכשיר
אז חוזר להגדרות היצרן
עדכנתי את הגרסא החדשה אתמול. הבאג עדין קיים... לדעתי הבאג נובע שבקטגוריית מולטימדיה לא עולים סרטים מיוטוב וזהמשפיע על כפתור החיפוש. יכול להיות קשור גם שגרסת היוטוב אצלי חדשה... כנראה יש בעיית אינטגרציה בין הגרסאות.