מחפש סטרימר טוב !!!
בוקר טוב לכולם !
אני מעוניין לקנות סטרימר על בסיס אנדרואיד .
שיריץ לי KODI ופופקורן טיים ושיריץ סרטים מדיסק חיצוני WD שעובד ברשת,
יש לי את ה XTREAMER הראשון שיצא ועדיין עובד טוב אבל איטי ואין לו אנדרואיד,
אני פשוט רוצה להתחדש במכשיר טוב /
קניתי את הסרימר Rikomagic RKM MK902 RK3188 ומכרתי אותו בגלל שלא היה לו דולבי דיגיטל ו - 5.1
גם התמונה שלו לא הייתה כל כך חדה בוא נגיד שב XTEAMER הישן ראו יותר טוב ,
הייתה עוד בעיה היות והיה לסטרימר רק 8 גיגה מובנה כשהייתי מפעיל סרט בפופקורן מעל 4.5 GB הייתי מקבל הודעת שגיעה שאין מקום (למרות שהיה לי כרטיס מיקרו SD של 32 גיגה) המערכת הפעלה עם האפליקציות לוקחת בסביבות 3 גיגה ונשאר פחות מ 5 גיגה פנוי, ואז בסטרימינג אי אפשר לראות סרטים באיכות גבוהה ששוקלים מעל 4 גיגה.
אבל מה שאהבתי בו זה שהוא בא עם ROOT ואפשר היה להתקין DSP MENAGER של CM ולקבל סאונד מדהים במערכת קולנוע ביתי. ולהתקין כל אפליקציה שרוצים.
ראיתי המון דגמים באינטרנט עם 4 גיגה רם 16 ו - 32 גיגה מובנה דואל בוט עם וינדוס ואנדרואיד ,
בקיצור חברים הבנתם בערך מה אני מחפש אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על סטרימר טוב.
תודה
אני מעוניין לקנות סטרימר על בסיס אנדרואיד .
שיריץ לי KODI ופופקורן טיים ושיריץ סרטים מדיסק חיצוני WD שעובד ברשת,
יש לי את ה XTREAMER הראשון שיצא ועדיין עובד טוב אבל איטי ואין לו אנדרואיד,
אני פשוט רוצה להתחדש במכשיר טוב /
קניתי את הסרימר Rikomagic RKM MK902 RK3188 ומכרתי אותו בגלל שלא היה לו דולבי דיגיטל ו - 5.1
גם התמונה שלו לא הייתה כל כך חדה בוא נגיד שב XTEAMER הישן ראו יותר טוב ,
הייתה עוד בעיה היות והיה לסטרימר רק 8 גיגה מובנה כשהייתי מפעיל סרט בפופקורן מעל 4.5 GB הייתי מקבל הודעת שגיעה שאין מקום (למרות שהיה לי כרטיס מיקרו SD של 32 גיגה) המערכת הפעלה עם האפליקציות לוקחת בסביבות 3 גיגה ונשאר פחות מ 5 גיגה פנוי, ואז בסטרימינג אי אפשר לראות סרטים באיכות גבוהה ששוקלים מעל 4 גיגה.
אבל מה שאהבתי בו זה שהוא בא עם ROOT ואפשר היה להתקין DSP MENAGER של CM ולקבל סאונד מדהים במערכת קולנוע ביתי. ולהתקין כל אפליקציה שרוצים.
ראיתי המון דגמים באינטרנט עם 4 גיגה רם 16 ו - 32 גיגה מובנה דואל בוט עם וינדוס ואנדרואיד ,
בקיצור חברים הבנתם בערך מה אני מחפש אשמח אם תעזרו לי ותמליצו לי על סטרימר טוב.
תודה