שלום,
אז מסתבר שיש עוד פרמטר שלא לקחתי בחשבון - מרחק הצפיה.
מרחק הצפיה שלי מהטלויזיה יהיה 3 מטר, וממה שאני מבין מכל מיני מדריכים\תרשימים, המקסימום המומלץ הוא 42 אינץ'.
1. האם נכון?
2. איזה 42 מומלצת ב3000-4000 (4000 גג של הגג)? סמארט לא כ"כ חשוב, אם כי אני רואה שרובן מגיעות כבר עם סמארט. תלת מימד גם לא ככ חשוב.
תודה
גודל הטלויזיה לפי מרחק הצפיה
-
יואש-בן-טולילה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
אני לא רואה שום סיבה הגיונית ללכת לפי המדריכים האלה ואני לא רואה שום הגיון בהמלצה של מקסימום 42. גודל מינימלי זה גודל שפחות ממנו כבר לא תצליח לקרוא כתוביות (מי שניסה לפתוח דפדפן בטלוויזיה יבין את זה מצויין) וגודל מקסימאלי זה גודל שכבר לא נוח לך ולא מאפשר לך לצפות בנוחות (מחייב הרבה תנועות ראש וניסיון לקרוא כתוביות גורם לך לפספס את המתרחש. מי שישב בשורה הראשונה בקולנוע, יבין על מה אני מדבר).
אתה כבר יכול להבין ש42 נמצאת הרבה יותר קרוב למינימום מהמקסימום. אם תעלה מ42 ל50 רק תרוויח. אם תעלה ל60 תרוויח יותר. זה מחוץ לתקציב שלך אומנם אבל בטוח לא גדול מדי!
אתה כבר יכול להבין ש42 נמצאת הרבה יותר קרוב למינימום מהמקסימום. אם תעלה מ42 ל50 רק תרוויח. אם תעלה ל60 תרוויח יותר. זה מחוץ לתקציב שלך אומנם אבל בטוח לא גדול מדי!
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
מסכים ש- 42 זה חד משמעית קטן מידי למרחק הזה.
אני עם 60 אינץ' על מרחק דומה וזה לא מרגיש גדול מידי, בטח שלא לחווית קולנוע בסרטים. עברתי לגודל הזה אחרי ש 50 אינץ' פשוט הרגיש קטן מידי ולא סיפק את הסחורה.
אני עם 60 אינץ' על מרחק דומה וזה לא מרגיש גדול מידי, בטח שלא לחווית קולנוע בסרטים. עברתי לגודל הזה אחרי ש 50 אינץ' פשוט הרגיש קטן מידי ולא סיפק את הסחורה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
יואש-בן-טולילה
-
- חבר שרק התחיל

טוב אני כבר מבולבל
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
אין מה להתבלבל. קנה מה שהתקציב מאפשר לך ותהיה בטוח אם כבר זה יהיה לא גדול מספיק ובטח לא גדול מדי.
-
יואש-בן-טולילה
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי. שכנעתם אותי. תודה.