ענייני פשפשים
שלום לכל חובבי הטחב..
בשישי האחרון נתקלתי ב dynaco a25 ב500 ש"ח , נראו לי מאוד אבל לא הייתי במוד קניה , יותר חיפוש מצ יאות.
אחרי קצת בירורים באיחור קראתי חוות דעות בסגנון של "אחד הרמקולים המוצלחים של שנות ה-70 " ו- "אחד הנמכרים בכל הזמנים" ועוד מהללים על הבאס וכו' .
האם הייתי צריך לקפוץ עליהם ?
בשישי האחרון נתקלתי ב dynaco a25 ב500 ש"ח , נראו לי מאוד אבל לא הייתי במוד קניה , יותר חיפוש מצ יאות.
אחרי קצת בירורים באיחור קראתי חוות דעות בסגנון של "אחד הרמקולים המוצלחים של שנות ה-70 " ו- "אחד הנמכרים בכל הזמנים" ועוד מהללים על הבאס וכו' .
האם הייתי צריך לקפוץ עליהם ?
נערך לאחרונה על ידי eliad2 ב 19/06/2015 11:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
dynaco
אהלן אליעד,מה שלומך?קודם כול לגבי הדיינקו,ההפסד כולו שלך נראה לי.רמקול מדפי מאוד מעניין ששווה את הסכום המדובר.לגבי הפישר,עזוב.מילא זוג אבל בודד?פישר?8O עזוב.נראה לי שבחיפה יש לכם פשפשוק יותר טוב מאשר אצלנו ביפו.בשישי הזה תיכננתי להתחיל בשיפוץ חיצוני לרמקולים שברשותי אבל אני דוחה את זה כבר כחודשיים בגלל אילוצים כאלו ואחרים.אם אתה מתכנן להגיע ליפו ותרצה איזושהיא הדרכה למקומות טובים לאכול וסתם בכלל תשאיר לי הודעה בפרטי.אשמח לעזור.נדמה לי שדיברנו פעם בטלפון על רמקולים לא זוכר כרגע בדיוק.בכול מקרה בהצלחה וערב טוב.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
הי
ה DYNACO 25 מבוסס על יחידות של SEAS וכלל ןןפר 10 אינטש, דום טוייטר ופילטר אקוסטי שהדגיש חלק מתדרי הבאס.
הטוויטר כיכב בנפרד באותן שנים בלא מעט SETUPS של התקופה ("טוויטר הדמעות" על שום הגבשושיות על ה face plate).
אני חושב שהיצור של הדגם הזה החל עוד בסוף שנות ה שישים והכוכב שניהל את היצור של הרמקלים היה Ed Laurent, שכיכב גם בתחומים אחרים בחברה.
דיינקו / DYNACO היא מאבני הדרך של האודיו האמריקאי וידועה גם במגברי מנורות ובמורשת ההמשכת של HAFLER שהיה אחד ממיסדיה, בעקר סביב מגבירי מוספט (MOSFET)..החברה (דינקו וגם הפלר אחריה), שהציעה רכיבים רבים כ KIT לבנייה עצמית, עם מדריכים מפורטים, דבר שהיה פופולרי באותן שנים.. (כמו גם SCOTT HK ואחרות), וזאת בכדי להנגיש אודיו איכותי במחיר שווה לכל נפש.
על ההסטוריה המפוארת ניתן לקרוא כאן
היחידה של הווופר נחשבה ונחשבת עד היום כיחידה מצויינת והרמקול הזה נמכר בחול ב ~200 דולאר בממוצע לזוג.
עוד דגם מעניין מאותה תקופה היה ה "50" שהיה כפול וופרים (10 אינטש היחידה) עם אותו טוויטר בדיוק, בארגז כפול נפח.
עוד על ההיסטוריה של החברה כאן
אחלה רמקול בסה"כ.! בהצלחה
ה DYNACO 25 מבוסס על יחידות של SEAS וכלל ןןפר 10 אינטש, דום טוייטר ופילטר אקוסטי שהדגיש חלק מתדרי הבאס.
הטוויטר כיכב בנפרד באותן שנים בלא מעט SETUPS של התקופה ("טוויטר הדמעות" על שום הגבשושיות על ה face plate).
אני חושב שהיצור של הדגם הזה החל עוד בסוף שנות ה שישים והכוכב שניהל את היצור של הרמקלים היה Ed Laurent, שכיכב גם בתחומים אחרים בחברה.
דיינקו / DYNACO היא מאבני הדרך של האודיו האמריקאי וידועה גם במגברי מנורות ובמורשת ההמשכת של HAFLER שהיה אחד ממיסדיה, בעקר סביב מגבירי מוספט (MOSFET)..החברה (דינקו וגם הפלר אחריה), שהציעה רכיבים רבים כ KIT לבנייה עצמית, עם מדריכים מפורטים, דבר שהיה פופולרי באותן שנים.. (כמו גם SCOTT HK ואחרות), וזאת בכדי להנגיש אודיו איכותי במחיר שווה לכל נפש.
על ההסטוריה המפוארת ניתן לקרוא כאן
היחידה של הווופר נחשבה ונחשבת עד היום כיחידה מצויינת והרמקול הזה נמכר בחול ב ~200 דולאר בממוצע לזוג.
עוד דגם מעניין מאותה תקופה היה ה "50" שהיה כפול וופרים (10 אינטש היחידה) עם אותו טוויטר בדיוק, בארגז כפול נפח.
עוד על ההיסטוריה של החברה כאן
אחלה רמקול בסה"כ.! בהצלחה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
אז כפי שהבנת מדובר ברמקולים של סיז עם מדבקת דיינקו,גם שם הדגם A25 נובע מדגם הוופרים.
.יש לי את הוופרים הללו A25 ושניהם זקוקים למרכוז.
.יש לי את הוופרים הללו A25 ושניהם זקוקים למרכוז.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
וואו שבת שלום.מצטער אבל לא הסתדר לי הקטע עם שוק הפישפשים וגם לא השיפוץ החיצוני לklh model 5.מה שקרה הוא שכבל הaux שלי נדפק וכול מה שניסיתי בליילה לא צלח לי.הייתי שפוך מת מעבודה קשה בתיקוני טיח חוץ בחום אימים והחלטתי לטפל בזה בבוקר,בקיצור,בבוקר הוצאתי את הcelestion לסלון,לעזאזל הם כבדים נורא אבל בסלון הכול נשמע אחרת כנראה שהם לא נועדו לחדר קטן כמו שלי.לא הוצאתי את הklh כי הגיעו חברים והייתי גם צריך לעזור להוריי שאותם אני מאוד אוהב.כביסה קניות ושטיפת הבית תוך כדי הספקתי לקנות שני תיבות וינטאג שבתוכם היו אלמנטים של סיס full range כתוב עליהם 25 tv ed בשקלים בודדים הייתי חייב לפרק את גב הרמקול(לשבור):oops: באסה.מה ששונה הפעם זה שיש לי מגבר נחמד mac 4100 והוא נשמע על הכיפאק,הגיעו אורחים לארוחת ערב וכמובן שהייתי צריך להחזיר הכול לחדרי.בעוד כחודשיים נוסע לקנדה לתקופה של חודש לאחי הקטן.לבת שלו יש בת מצווה ואחרי כן אשכיר לי חדר ואז החיים שלי ייראו אחרת אני מקווה.שבת שלום וכיף של וינטאג.אעלה תמונות בקרוב או אם מישהוא ייתן לי את הemail שלו ויעלה את התמונות כאן בפורום אהיה אסיר תודה.
- capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
Re: קצת פשפשים מבלגיה
·ההיצע דווקא גדול.RAMIRAMI68 כתב:·......
על פי היצע מדובר בפשפשון...
לא צילמתי יותר משלוש תמונות.
מה שכן המחירים מצחיקים. למשל הרדיו הגדול , גרמני 40 ארו לפני מיקוח.
היום אני בניו יורק. ניראה אם יש דברים מענינים אשלח תמונות.
שבת שלום