ענייני פשפשים

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #1 

שלום לכל חובבי הטחב..
בשישי האחרון נתקלתי ב dynaco a25 ב500 ש"ח , נראו לי מאוד אבל לא הייתי במוד קניה , יותר חיפוש מצ יאות.
אחרי קצת בירורים באיחור קראתי חוות דעות בסגנון של "אחד הרמקולים המוצלחים של שנות ה-70 " ו- "אחד הנמכרים בכל הזמנים" ועוד מהללים על הבאס וכו' .

האם הייתי צריך לקפוץ עליהם ?
נערך לאחרונה על ידי eliad2 ב 19/06/2015 11:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 198
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 25 פעמים

dynaco

שליחה #2 

אהלן אליעד,מה שלומך?קודם כול לגבי הדיינקו,ההפסד כולו שלך נראה לי.רמקול מדפי מאוד מעניין ששווה את הסכום המדובר.לגבי הפישר,עזוב.מילא זוג אבל בודד?פישר?8O עזוב.נראה לי שבחיפה יש לכם פשפשוק יותר טוב מאשר אצלנו ביפו.בשישי הזה תיכננתי להתחיל בשיפוץ חיצוני לרמקולים שברשותי אבל אני דוחה את זה כבר כחודשיים בגלל אילוצים כאלו ואחרים.אם אתה מתכנן להגיע ליפו ותרצה איזושהיא הדרכה למקומות טובים לאכול וסתם בכלל תשאיר לי הודעה בפרטי.אשמח לעזור.נדמה לי שדיברנו פעם בטלפון על רמקולים לא זוכר כרגע בדיוק.בכול מקרה בהצלחה וערב טוב.

eliad2 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #3 

תודה שמואל , צריך בהזדמנות לקפוץ לשמוע את הKLH
אי אפשר לומר שהפשפים בחיפה יותר טוב מיפו אבל טוב שיש עוד שוק.
אם תהיה מחר ביפו תבדוק לי אם הדיינקו עוד שם :) אולי הם עוד יהיו שלי מתי שהו

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

:lol: נכון צודק.כרגע הklh לא מחוברים אני עובד עם הcelestion diton 66 הפצועים שברשותי אבל כן אתה מוזמן,רק תכין אותי מראש כי בקיץ לעשות תיקוני טיח חוץ מתיש לי את הגוף והנשמה.אני כבר לא צעיר(44)ואני נופל מעיפות כשאני חוזר הבייתה.בעזרת השם זה ייגמר במהרה בכול מקרה הפעם לא אפסיק לעבוד.אמרתי לך אז,אהבתי שאתה אדם שלא מחפש להתעשר ממחירת מוצר אחד ואתה מקיים את האהבה לתחביב הזה של הרבה אנשים טובים.לצערי בארצנו הקטנה השוק לוינטאג הוא קטן וכולנו מתחרים אחד בשני על מעט הציוד הקיים.תבוא בכיף כשתרצה.מחר אשתדל ללכת לשוק.שנים שלא הלכתי,הגיע הזמן.אם אראה את הדיינקו המדוברים במחיר טוב ארכוש אותם ואם תרצה אותם הם שלך באותו הכסף.שתהייה לך שבת שלום.

harel
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
שם מלא: harel
נתן תודות: 559 פעמים
קיבל תודות: 533 פעמים

שליחה #5 

הי
ה DYNACO 25 מבוסס על יחידות של SEAS וכלל ןןפר 10 אינטש, דום טוייטר ופילטר אקוסטי שהדגיש חלק מתדרי הבאס.
הטוויטר כיכב בנפרד באותן שנים בלא מעט SETUPS של התקופה ("טוויטר הדמעות" על שום הגבשושיות על ה face plate).
אני חושב שהיצור של הדגם הזה החל עוד בסוף שנות ה שישים והכוכב שניהל את היצור של הרמקלים היה Ed Laurent, שכיכב גם בתחומים אחרים בחברה.
דיינקו / DYNACO היא מאבני הדרך של האודיו האמריקאי וידועה גם במגברי מנורות ובמורשת ההמשכת של HAFLER שהיה אחד ממיסדיה, בעקר סביב מגבירי מוספט (MOSFET)..החברה (דינקו וגם הפלר אחריה), שהציעה רכיבים רבים כ KIT לבנייה עצמית, עם מדריכים מפורטים, דבר שהיה פופולרי באותן שנים.. (כמו גם SCOTT HK ואחרות), וזאת בכדי להנגיש אודיו איכותי במחיר שווה לכל נפש.

על ההסטוריה המפוארת ניתן לקרוא כאן
היחידה של הווופר נחשבה ונחשבת עד היום כיחידה מצויינת והרמקול הזה נמכר בחול ב ~200 דולאר בממוצע לזוג.
עוד דגם מעניין מאותה תקופה היה ה "50" שהיה כפול וופרים (10 אינטש היחידה) עם אותו טוויטר בדיוק, בארגז כפול נפח.

עוד על ההיסטוריה של החברה כאן
אחלה רמקול בסה"כ.! בהצלחה
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!

capten
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

קצת פשפשים מבלגיה

שליחה #6 

שוק פשפשים של יום שישי בליאז

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

שליחה #7 

אז כפי שהבנת מדובר ברמקולים של סיז עם מדבקת דיינקו,גם שם הדגם A25 נובע מדגם הוופרים.
.יש לי את הוופרים הללו A25 ושניהם זקוקים למרכוז.

RAMIRAMI68
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2548
נתן תודות: 166 פעמים
קיבל תודות: 263 פעמים

Re: קצת פשפשים מבלגיה

שליחה #8 

capten כתב:שוק פשפשים של יום שישי בליאז
...
·

על פי היצע מדובר בפשפשון

SHMUELM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

וואו שבת שלום.מצטער אבל לא הסתדר לי הקטע עם שוק הפישפשים וגם לא השיפוץ החיצוני לklh model 5.מה שקרה הוא שכבל הaux שלי נדפק וכול מה שניסיתי בליילה לא צלח לי.הייתי שפוך מת מעבודה קשה בתיקוני טיח חוץ בחום אימים והחלטתי לטפל בזה בבוקר,בקיצור,בבוקר הוצאתי את הcelestion לסלון,לעזאזל הם כבדים נורא אבל בסלון הכול נשמע אחרת כנראה שהם לא נועדו לחדר קטן כמו שלי.לא הוצאתי את הklh כי הגיעו חברים והייתי גם צריך לעזור להוריי שאותם אני מאוד אוהב.כביסה קניות ושטיפת הבית תוך כדי הספקתי לקנות שני תיבות וינטאג שבתוכם היו אלמנטים של סיס full range כתוב עליהם 25 tv ed בשקלים בודדים הייתי חייב לפרק את גב הרמקול(לשבור):oops: באסה.מה ששונה הפעם זה שיש לי מגבר נחמד mac 4100 והוא נשמע על הכיפאק,הגיעו אורחים לארוחת ערב וכמובן שהייתי צריך להחזיר הכול לחדרי.בעוד כחודשיים נוסע לקנדה לתקופה של חודש לאחי הקטן.לבת שלו יש בת מצווה ואחרי כן אשכיר לי חדר ואז החיים שלי ייראו אחרת אני מקווה.שבת שלום וכיף של וינטאג.אעלה תמונות בקרוב או אם מישהוא ייתן לי את הemail שלו ויעלה את התמונות כאן בפורום אהיה אסיר תודה.(f)

capten
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511
נתן תודות: 105 פעמים
קיבל תודות: 151 פעמים

Re: קצת פשפשים מבלגיה

שליחה #10 

RAMIRAMI68 כתב:
...
...
·

על פי היצע מדובר בפשפשון
...
·ההיצע דווקא גדול.
לא צילמתי יותר משלוש תמונות.
מה שכן המחירים מצחיקים. למשל הרדיו הגדול , גרמני 40 ארו לפני מיקוח.
היום אני בניו יורק. ניראה אם יש דברים מענינים אשלח תמונות.
שבת שלום

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”