שלום,
יש לי כמה שאלות לגבי הדגם UA48H6400
1. האם הדגם מומלץ?
2. לגבי האחריות, האם מומלץ להביא עם אחריות רשמית של סמליין או לקחת אחריות אחרת (הפרש מחירים כ 700 שקל +-)
3. איך לדעת איפה לקנות ומה מומלץ לבדוק בעת הקניה.
תודה רבה מראש לכל העוזרים!
כמה שאלות לגבי דגם: UA48H6400
- winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום לך,
אני קניתי אותו מסך 50" לפני כ3 שבועות ( שלי UE, תוצרת אירופה )
1- מומלץ בחום.
2- לגבי אחריות שאלה טובה, אני רכשתי לא דרך סמליין. קראתי בפורום וראיתי שהם לא משהו לגבי אחריות....
3- עשיתי חיפוש בזאפ, לא הלכתי על ההכי זול כיוון שחלקם מכרו את הטלויזיה רק עם שלט אחד ( הטלויזיה מגיעה עם שני שלטים: אחד רגיל והשני חכם), אחרים ללא משפקי תלת מימד- אם אתה רוצה משקפי תלת מימד ישנו מחיר אחר...
אם חשוב לך תפריט בעברית, תבדוק שיש.
אז תשים לב...
בהצלחה.
1- מומלץ בחום.
2- לגבי אחריות שאלה טובה, אני רכשתי לא דרך סמליין. קראתי בפורום וראיתי שהם לא משהו לגבי אחריות....
3- עשיתי חיפוש בזאפ, לא הלכתי על ההכי זול כיוון שחלקם מכרו את הטלויזיה רק עם שלט אחד ( הטלויזיה מגיעה עם שני שלטים: אחד רגיל והשני חכם), אחרים ללא משפקי תלת מימד- אם אתה רוצה משקפי תלת מימד ישנו מחיר אחר...
אז תשים לב...
בהצלחה.
winer-r כתב:שלום לך,
1- מומלץ בחום.
אז תשים לב...
בהצלחה....