אמנם ההודעה טיפה ארוכה, אבל בבקשה תקראו את הכל.
אז ככה יש לי בסלון 2 מערכות טלוויזיה נפרדות, אבל אני רוצה שה-HTPC יהיה מחובר לשתיהם:
1. פלזמה 42" של Fujitsu ( לא HD) נמצאת במרחק של 8-9 מטר מהמחשב.
2. מקרן ( לא HD) שמחובר לרסיבר שממנו יש חיבורים (כלומר, אין אפשרות להתחבר ישירות למקרן - מסיבות טכניות) - הרסיבר מרוחק 2 מטר מהמחשב.
* אין לי צורך ב-PVR (כי יש לי YesMax).
* יש לי חיבור של כבל רשת באזור המחשב.
* המקום של המחשב לא מאוורר (בתוך מגירה!, דיי גדולה אבל עדיין מגירה...).
* השימוש העיקרי ב-HTPC יהיה: סרטים (בפורמטים הנפוצים - בעיקר XVID), ומוזיקה (מן הסתם גם בעברית). - ולכן אני רוצה מערכת שתומכת בעברית (שמות קבצים + כתוביות).
* כמו שציינתי, המחשב נמצא בתוך מגירה, ולכן אני אצטרך להתקין Flasher על העיינית של המחשב (ולחבר אותה לעינית שתמצא על הפלזמה)
שאלות:
א.
ב. איך אני יכול לחבר גם את הפלזמה וגם את המקרן למחשב (עדיף בלי לקנות כ. מסך מטורף)
ג. תוכנה \ מערכת הפעלה מומלצת ? (אני חושב על MCE, האם היא נחשבת ידידותית גם למשתמש הפשוט?)
ד. שלט (שיתמוך בתוכנה, מן הסתם), אין צורך בשלט מטורף ויקר.. רק משהו שמתממשק טוב עם התוכנה. - כדאי ללכת על IR פשוט ולעשות את הקומבינה עם המשדר IR (שיש לי כבר בבית) או להשקיע בשלט תומך RF או BT ?
ה. מה עדיף - לקנות HardDisk 360GB ולשים אותו ב-HTPC או לשים אותו במחשב בחדר ולשים ב-HTPC איזה HD של 10GB רק בשביל ה-Buffer...?
בעקרון אני מעוניין שכל העיניין יהיה כמה שיותר זול...
קוד: בחירת הכל
CPU Type Intel Pentium 4, 2000 MHz (20 x 100)
Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio)
Memory 128MB
Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (Microsoft Corporation) (64 MB)
Audio Adapter Analog Devices AD1885 @ Intel 82801BA ICH2 - AC'97 Audio Controller [B-4]
Audio Adapter SigmaTel STAC9708/11 @ Creative SB Live! 5.1 Sound Card
מארז: סטנדרטי.
תודה רבה,