שלום, לפני מספר חודשים נעזרתי בחברי הפורום בבחירת רסיבר ואני מוכרח לומר שאני מרוצה מהקנייה בצורה בלתי רגילה.
על פי התוכנית, לאחר שימוש של מספר חודשים ברסיבר ורמקולים זמניים, המלצתי לאבא שלי לשדרג את הרמקולים וכרגע יש לי הזדמנות לבצע רכישה בארה"ב ולייבא את זה ללא מיסים ומכס.
אשמח להמלצה לשני רמקולים רצפתיים, סנטר וסאבוואפר בתקציב הנ"ל, רצוי מאתר אמאזון מהעובדה הפשוטה שרכשתי משם לא מעט פעמים, ואני סומך על האתר הזה, אבל אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע.
הרסיבר שברשות אבא שלי כרגע: Pioneer 922-K, השימוש הוא כללי (מוזיקה וסרטים).
תודה רבה, נדב.
בקשה להמלצה שני רמקולים רצפתיים, סנטר וסאבוואפר - מאתר Amazon US תקציב 800$
-
NadavDavid
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- eyali123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
רק מה אמאזון האמרקאי?
אגב לא הבנתי את מה שכתבת אודות הפטור מהמס והמכס.
אם אתה רוכש משם סכום המיסים מגולם במחיר הכולל של ההזמנה.
אגב לא הבנתי את מה שכתבת אודות הפטור מהמס והמכס.
אם אתה רוכש משם סכום המיסים מגולם במחיר הכולל של ההזמנה.
-
NadavDavid
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
מעדיף מאמאזון US אבל פתוח להצעות אחרות... ואני מתכוון שללא עניין המע"מ בישראל או מכס.. משתמש בזכות עולה חדש.
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
בגדול הייתי שם בערך חצי מהתקציב על הקדמיים ($400), כשליש על סאב ($250) והשאר על הסנטר ($150).
תבדוק רמקולים מכל הסוגים של חברות כמו פולק אודיו, JBL, סרווין וגה וקליפש, והמלצה אישית שלי: לך על מדפיים במקום רצפתיים כדי למקסם תמורה למחיר או לפנות עוד קצת תקציב לסאב איכותי (למשל: Hsu Research STF-2).
תבדוק רמקולים מכל הסוגים של חברות כמו פולק אודיו, JBL, סרווין וגה וקליפש, והמלצה אישית שלי: לך על מדפיים במקום רצפתיים כדי למקסם תמורה למחיר או לפנות עוד קצת תקציב לסאב איכותי (למשל: Hsu Research STF-2).
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
קצת באיחור אבל אם אתה יכול להגדיל את התקציב - תעשה את זה. שלא תתחרט אחרי זה שיכולת לחסוך הרבה יותר על רמקולים יותר רציניים. אתה גם בטח מודע לזה שסאב צריך לחבר לחשמל אבל אני מדגיש את זה ליתר ביטחון.