לא מצליח להתחבר עם השלט של yatse!! לפני הסרת התוכנה אתמול עבד!
-
Shlomy870
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- שם מלא: Shlomy Shirazi
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
לפני יומיים דווקא הצלחתי להתחבר (עם גלקסי 5 ל kodi שמותקן על win 8.1) אחרי שרשמתי את ה ip וא ה port ידנית ב yatse. מאז לצערי הספקתי אתמול למחוק את kodi בטעות ונאלצתי להתקין אותו מחדש. כשניסיתי היום להתחבר עם yatse הוא לא מצליח להתחבר. yatse מזהה לי אותו אוטומטית ב host ומזין את הנתונים של ה ip וה port (כמו שצריך) אבל כשאני לוחץ על התחבר הוא נכשל בבדיקה של json-rpc. אני מתחבר ב port 80 גם היום כשלא התחבר וגם לפני יומיים כשהתחבר. ניסיתי גם להסיר את ההתקנה שלו מהפלאפון ולהתקין שוב אך זה לא עזר.
עברתי על כל ההגדרות וכולם מסומנות כמו שצריך.
ב upnp אפשר שליטה על קודי- מסומן.
בשרת אינטרנט אפשר שליטה על קודי- מסומן.
שליטה מרחוק אפשר שליטה מרחוק במערכת זו- מסומן. ואפשר שליטה מתוכנות במערכת זו- מסומן.
zeroconf- פרסם שירותים למערכות אחרות- מסומן.
הזנתי ב kodi גם שם משתמש וסיסמה.
רשום בהרבה מקומות שזה אולי בגלל ה firewall, אנטי וירוס או הראוטר - אצלי זאת לא הבעיה כי לפני שמחקתי את התוכנה אתמול הוא התחבר לי ועבד מעלה ומאז לא שיניתי שום דבר במחשב או בראוטר.
חיפשתי מלא באינטרנט ובפורומים ויש לעוד כמה אנשים את הבעיה הזאת לא ראיתי בשום מקום שמישהו הצליח לפתור את זה. אולי פה תצליחו?
עברתי על כל ההגדרות וכולם מסומנות כמו שצריך.
שליטה מרחוק אפשר שליטה מרחוק במערכת זו- מסומן. ואפשר שליטה מתוכנות במערכת זו- מסומן.
רשום בהרבה מקומות שזה אולי בגלל ה firewall, אנטי וירוס או הראוטר - אצלי זאת לא הבעיה כי לפני שמחקתי את התוכנה אתמול הוא התחבר לי ועבד מעלה ומאז לא שיניתי שום דבר במחשב או בראוטר.
חיפשתי מלא באינטרנט ובפורומים ויש לעוד כמה אנשים את הבעיה הזאת לא ראיתי בשום מקום שמישהו הצליח לפתור את זה. אולי פה תצליחו?
-
Shlomy870
- חבר פעיל

·CaTz כתב:תשים פורט גדול, לדוגמא 8989, פורט 80 בדרך כלל תפוס לתעבורת אינטרנט...
התקנתי מחדש את kodi באמת עם port 80 זה לא עובד החלפתי פורט ל 8080 הפעם הוא לא מכשיל את הבדיקה הראושנה יש עיגול ירוק
-
Shlomy870
- חבר פעיל

·CaTz כתב:@Shlomy870
·
תראה שהיוזר והסיסמא נכונים...
אם היוזר או הסיסמה לא נכונים הוא רושם הודעה בצבע אדום ולא נותן להתחבר.. לא זאת הבעיה.
שמתי לב עכשיו שבהוראות אחרי שהוא נכשל בבדיקה השנייה של event server הוא רושם לי שאם אני רוצה בכל מקרה להתחבר ללחוץ ושהוא יתעלם מזה לבצעה לחיצה ארוכה על add host עשיתי את זה אבל השלט שולט רק חלקית. למשל הכפתוריםשל החצים והווליום לא עובדים בעוד חלק מהפונקציות האחרות בשלט כן עובדות.. מישהו?
-
Shlomy870
- חבר פעיל

@CaTz
ציינתי בהודעה הראשונה איזה הגדרות הפעלתי ושהפעלתי את כל ההגדרות גם ע"פ הסירטון הדרכה שמגיע עם האפליקצה של השלט.
אלה ההגדרות שהפעלתי:
ציינתי בהודעה הראשונה איזה הגדרות הפעלתי ושהפעלתי את כל ההגדרות גם ע"פ הסירטון הדרכה שמגיע עם האפליקצה של השלט.
אלה ההגדרות שהפעלתי: