raspberry pi model b לא מזהה sd card

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
niv1234 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את הצעצוע מאיביי,
אך כרגע נתקלתי בבעיה- הוא לא מזהה לי את הכרטיס SD

הורדתי את החבילה של noobs מהאתר הרשמי לכרטיס ומשום מה הוא לא מזהה אותו. עשיתי את אותה הפעולה על כרטיס SD ישן יותר בגודל 2GB והוא זיהה והצלחתי להתקין openelec. השאלה מדוע את הכרטיס הראשון הוא לא מזהה? יש לציין שהכרטיס תקין ונקרא במחשב...

niv1234 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

עדכון:
ניסיתי את המדריך הבא במספר אופציות Win32DiskImager עם קובץ IMG וגם SDFormatter ושום דבר לא הניב הצלחה. יש למישהו מושג מה הבעיה? להערכתי הSD CARD פשוט לא מוגדר כ-BOOTS ואני לא מצליח לפתור את הבעיה...

http://elinux.org/RPi_Easy_SD_Card_Setup

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4892
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #3 

@niv1234
·
באיזה כרטיס מדובר?
נתקלתי (די מזמן) בכרטיס שרכשתי באיביי והוא התגלה כמזוייף (משהו בתפקוד שלו לא נראה לי אז חפרתי בו לעומק). כעיקרון הוא היה מזוהה ע"י המחשב ושמר קבצים אבל היה מתנתק תדירות והיה מאוד איטי. בבדיקה מול איביי (מסתבר שיש להם פרק שלם לזיהוי כרטיסי sd מזוייפים), הוא אכן התגלה כמזוייף.
תבדוק... אולי זה כל הסיפור.

niv1234 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

ufffnick כתב:@niv1234
·
באיזה כרטיס מדובר?
נתקלתי (די מזמן) בכרטיס שרכשתי באיביי והוא התגלה כמזוייף (משהו בתפקוד שלו לא נראה לי אז חפרתי בו לעומק). כעיקרון הוא היה מזוהה ע"י המחשב ושמר קבצים אבל היה מתנתק תדירות והיה מאוד איטי. בבדיקה מול איביי (מסתבר שיש להם פרק שלם לזיהוי כרטיסי sd מזוייפים), הוא אכן התגלה כמזוייף.
תבדוק... אולי זה כל הסיפור.
...
·מדובר בכרטיס שנרכש מאייבי. ייתכן כי זו הבעיה, למרות שכפי שציינת מדובר בכרטיס שהיה פעיל הן בצורת דיסקאוןקיי והן במכשירי פלאפון שונים

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”