מערכת של 5.2 או 5.1 לחדר
אז ככה אני צריך מערכת 5.2 או 5.1 לחדר
אני קונה את הטלוויזיה SAMSUNG UE50H6400
בתכנון זה לתלות אותם בכל החדר כל פינה רמקול ואחד מתחת לטלוויזיה
אז צריך שהם יהיו קטנים וחזקים
השימושים זה סרטים, וטלוויזיה ולפעמים גם שירים אם באסים או בלי באסים תלוי בשיר ( רצוי בס נקי וחזק )
תקציב ? 2000 פלוס מינוס לא יותר
אני קונה את הטלוויזיה SAMSUNG UE50H6400
בתכנון זה לתלות אותם בכל החדר כל פינה רמקול ואחד מתחת לטלוויזיה
אז צריך שהם יהיו קטנים וחזקים
השימושים זה סרטים, וטלוויזיה ולפעמים גם שירים אם באסים או בלי באסים תלוי בשיר ( רצוי בס נקי וחזק )
תקציב ? 2000 פלוס מינוס לא יותר
·בוא נעשה סדר קטן בשביל כולנו...alcd כתב:רסיבר של דיוטי ורמקולים של דיוטי? (אין במלאי כרגע..)...
אין לי שמץ של מושג בחברות ברמקולים, אחרי בדיקה קטנה הבנתי שרסיבר זה לחיבור של רמקולים שדורשים מתח גבוה ואני מאמין שרמקולים וסאב בתקציב הזה לא דורשים רסיבר כי בתאכלס כל רמקול זה 50~100W וגם זה המון אני טועה ?
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
אין לך אפשרות ל5.2 תשכח משני סאבים. מאיפה הרעיון?
5.1 אתה יכול לקנות, אבל רק מערכת שלמה שנמכרת באתרי אינטרנט או בדיוטי פרי.
אתה גם יכול לקנות סט של 5.1 למחשב, אלו רמקולים קטנים(סאטאליטים) שמתחברים לסאב, ומשם למחשב. של חברת לוג'יטק למשל..
כל מה שאתה יכול לקנות הוא ברמה כניסה ראשונית, והאיכות לא תהיה בשמיים,
ולגבי "כל רמקול זה 100W-50" אל תערבב חלב ובשר, לא המחשב ולא הממיר יודעים להגביר רמקולים, עזוב את נתוני החשמל בצד.
אתה גם יכול לקנות סט של 5.1 למחשב, אלו רמקולים קטנים(סאטאליטים) שמתחברים לסאב, ומשם למחשב. של חברת לוג'יטק למשל..
ולגבי "כל רמקול זה 100W-50" אל תערבב חלב ובשר, לא המחשב ולא הממיר יודעים להגביר רמקולים, עזוב את נתוני החשמל בצד.
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
·קודם כל רשמתי 3 פעמים שאני לא מבין גדול במערכות, דבר שני מאיפה הבנת שזה הולך להתחבר למחשב ? זה הולך להתחבר לטלוויזיה והדגם שלה רשום למעלהngold7 כתב:אין לך אפשרות ל5.2 תשכח משני סאבים. מאיפה הרעיון?
ולגבי "כל רמקול זה 100W-50" אל תערבב חלב ובשר, לא המחשב ולא הממיר יודעים להגביר רמקולים, עזוב את נתוני החשמל בצד....
עריכה :
אחרי חיפוש קטן חשבתי על רסיבר של פייונר ורמקולים 5.1 של JBL דגם Cinema 601
·Sysnox כתב:·קודם כל רשמתי 3 פעמים שאני לא מבין גדול במערכות, דבר שני מאיפה הבנת שזה הולך להתחבר למחשב ? זה הולך להתחבר לטלוויזיה והדגם שלה רשום למעלה......
עריכה :
אחרי חיפוש קטן חשבתי על רסיבר של פייונר ורמקולים 5.1 של JBL דגם Cinema 601...
ומה יהיה המקור?
מה לגבי
ממיר (הוט/יס/עידן+)
מחשב / סטרימר
קונסולות למניהם
* זה שהרמקולים מוגדרים כ "רמקולים למחשב" (מסיבות שיווקיות בלבד) לא אומר שאי אפשר לחבר את הרמקולים לכל מכשיר אחר
ממיר - yes HD הקטןavilavi כתב:·......
ומה יהיה המקור?
מה לגבי
ממיר (הוט/יס/עידן+)
מחשב / סטרימר
קונסולות למניהם
?
* זה שהרמקולים מוגדרים כ "רמקולים למחשב" (מסיבות שיווקיות בלבד) לא אומר שאי אפשר לחבר את הרמקולים לכל מכשיר אחר...
מחשב
טלוויזיה שהדגם שלה רשום למעלה ואולי סטרימר בעתיד
·
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
האופציה הזולה זה לרכוש סט - או רמקולים של מחשב שכבר מוגברים ולחבר אותם לטלוויזיה (חיבור דיגיטלי באמצעות כבל אופטי) או סט קולנוע ביתי של נגן משולב מגבר (רצוי בלוריי) עם רמקולים תואמים. היתרון חוץ מזה שזה זול זה שזה בא בקופסה אחת. החסרון שזה לא נותן לך גמישות עם חיבורים ויכולות שידרוג או שינוי.
והאופציה היקרה זה להרכיב בחלקים (רסיבר בנפרד ורמקולים בנפרד - וגם כאן ניתן לקנות סט רמקולים 5.1 או ממש לקנות כל רמקול בנפרד). השאלה עד כמה אתה רוצה להשקיע ולהתעסק ולהיכנס לעולם הקולנוע הביתי. אם אנחת לא על הכל אז לך על איזה סט מוגבר ותהנה ממנו.
והאופציה היקרה זה להרכיב בחלקים (רסיבר בנפרד ורמקולים בנפרד - וגם כאן ניתן לקנות סט רמקולים 5.1 או ממש לקנות כל רמקול בנפרד). השאלה עד כמה אתה רוצה להשקיע ולהתעסק ולהיכנס לעולם הקולנוע הביתי. אם אנחת לא על הכל אז לך על איזה סט מוגבר ותהנה ממנו.