שלום לכולם, יש לי בעיה במצלמות אבטחה ואני צריך עזרה.
יש לי מערכת של dvr h.264 עם 4 מצלמות שמחוברות ומקליטות והכל בסדר..
הבעיה הראשונה : איני מצליח לצפות במצלמות דרך פלאפון כשאני מחובר על הרשת הביתית.. אבל כשאני מתנתק ממנה אני כן מצליח לצפות !
הבעיה השנייה : כשאני מסתכל על מסך ה dvr אני רואה את השידור של המצלמות בצורה מהירה וטובה , אך כשאני צופה בפלאפון אני רואה קיטועים , קפיצות של 4 שניות בין קטע לקטע כמו קיטועים כאלו...
יש לי בבית 15 מגה בית אינטרנט... איפי קבוע.
מודה לכם על העזרה !! תודה רבה לכל העונים.
מצלמות אבטחה עזרה דחופה...
-
אליאוריפרח
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: אליאור יפרח
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
ה-H.264 זו איכות הדחיסה של התמונה ולא שם של חברה...
1: אתה כן מצליח לגשת מרשת אינטרנט חיצונית (סלולארית) אך לא ברשת הפנימית מכוון שאתה צריך להגדיר באפליקציה את הכתובת הפנימית בניגוד לכתובת החיצונית שמוגדרת כברירת מחדל...
2: מדובר על דיליי טבעי בגלל שוני ברשתות ומהירות ובנוסף גם הדחיסה משנה את כמות הפריימים שתדגום המערכת לטובת שידור אינטרנטי
אני לא רואה כאן בעיה בכלל...
1: אתה כן מצליח לגשת מרשת אינטרנט חיצונית (סלולארית) אך לא ברשת הפנימית מכוון שאתה צריך להגדיר באפליקציה את הכתובת הפנימית בניגוד לכתובת החיצונית שמוגדרת כברירת מחדל...
2: מדובר על דיליי טבעי בגלל שוני ברשתות ומהירות ובנוסף גם הדחיסה משנה את כמות הפריימים שתדגום המערכת לטובת שידור אינטרנטי
אני לא רואה כאן בעיה בכלל...
-
אליאוריפרח
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: אליאור יפרח
תודה רבה על התגובה המהירה!
אוקי לגבי הדילמה הראשונה בסדר גמור אני מבין אני יגדיר גם באפליקציה את האיפי הפנימי ואני אכן אוכל לראות
לגבי הדילמה השנייה זה לא סביר אני רואה ברמה תקועה לחלוטין לדוגמא אדם נכנס לשער הגינה שבביתי הוא מספיק להיכנס כבר לבית ורק לאחר מכן אני רואה את זה במצלמות ....
השאלה היא אם יש אפשרות לטפל בזה ... אני הורדתי את הרזולוציה להכי נמוכה ואת האיכות להכי נמוכה אבל עדיין תקוע ...
תודה על המענה המהיר
אוקי לגבי הדילמה הראשונה בסדר גמור אני מבין אני יגדיר גם באפליקציה את האיפי הפנימי ואני אכן אוכל לראות
לגבי הדילמה השנייה זה לא סביר אני רואה ברמה תקועה לחלוטין לדוגמא אדם נכנס לשער הגינה שבביתי הוא מספיק להיכנס כבר לבית ורק לאחר מכן אני רואה את זה במצלמות ....
השאלה היא אם יש אפשרות לטפל בזה ... אני הורדתי את הרזולוציה להכי נמוכה ואת האיכות להכי נמוכה אבל עדיין תקוע ...
תודה על המענה המהיר
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
לרוב הגדלת החבילה תאפשר צפייה בפריימים מהירים יותר אך זה תלוי גם במבנה הרשת שלך וצרכנים נוספים שמחוברים (למשל VOD, מחשבים עם משחקי רשת, תחנת הורדה וכו'...)
לפעמים זה תלוי גם במכשיר עצמו.
לפעמים זה תלוי גם במכשיר עצמו.
- nahum2013
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 58
- שם מלא: network solutions
באפליקציה יש לך אופציה לשנמך את האיכות צפיה כדי לקבל שידור "LIVE"