Profitec 500 vs Rocket Giotto Evoluzione V2 vs Giotto Plus v3
הייתי מכולן הולך על הגיוטו, בגלל המשאבה הרוטורית והאפשרות של להחליף בין שימוש לשימוש, ואם כבר ecm אז הייתי הולך על הטכניקה, בגלל הדוד שעשוי מפלדת אל חלד, אבל היא יקרה יותר בכמה מאות דולרים מהאבולוציונה (הדגם המשופר, פרופי סוויצ׳בל).
עצה ידידותית, אם אתה הולך על הecm שים לב למפרט הטכני מהחנות שאתה קונה בה- משאבה רוטורית, פרשורסטאט של סיראיי וכו׳, לפעמים ספקים מוזילים עלויות בכך שהם חוסכים ברכיבים הפנימיים ומזמינים מכונה שונה במקצת מהמפעל, שים לב לפרטים הקטנים.
עצה ידידותית, אם אתה הולך על הecm שים לב למפרט הטכני מהחנות שאתה קונה בה- משאבה רוטורית, פרשורסטאט של סיראיי וכו׳, לפעמים ספקים מוזילים עלויות בכך שהם חוסכים ברכיבים הפנימיים ומזמינים מכונה שונה במקצת מהמפעל, שים לב לפרטים הקטנים.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
דוד נירוסה ב ECM? יש להם דודי נחושת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא נראה לי שהראש מנירוסטה (למרות מה שכתוב באתר). אולי ידית ההפעלה שלו - כולם קונים ראשים יצוקים מוכנים מפליז מצופה כרום.
הגימור של הראשים שם נראה רגיל
הגימור של הראשים שם נראה רגיל
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
מתוך האתר של ECM:
הדגמים ה״פשוטים״ של ה-Technika/Mechanika עם דוד נחושת, דגמי ה-Switchable עם דוד פלדת אל-חלד.
מבין הדגמים שפותח השירשור הציג, לדעתי ה-Evouzione עדיפה: משאבה רוטורית ואפשרות לבחור בין חיבור ישיר למיכל מים.
חוץ מזה שאם אני זוכר נכון ל-Profitec יש דוד עומד, ול-Rocket דוד שוכב שאמור להיות עדיף.
הדגמים ה״פשוטים״ של ה-Technika/Mechanika עם דוד נחושת, דגמי ה-Switchable עם דוד פלדת אל-חלד.
מבין הדגמים שפותח השירשור הציג, לדעתי ה-Evouzione עדיפה: משאבה רוטורית ואפשרות לבחור בין חיבור ישיר למיכל מים.
חוץ מזה שאם אני זוכר נכון ל-Profitec יש דוד עומד, ול-Rocket דוד שוכב שאמור להיות עדיף.