שלום לכולם,
התחברתי היום ל100 מגה של הוט (עם ספק של הוט נט) וכדי לבדוק האם אני מקבל באמת 100 מגה, התחלתי לבדוק בכל מיני אתרים של בדיקת מהירות ומצאתי ויש הבדלים משמעותיים בין אתרי בדיקת מהירות שאני תוהה אם מישהו יודע ויכול להסביר לי למה זה.
באתרי בדיקה של speedtest ושל הוט, אני מקבל מהירות של 70 מגה לערך ואילו בשל 012 ובזק בינלאומי, זה מגיע לי לאזור ה95 מגה.
יש לדעתכם סיבה, משהו שיכול להסביר למה זה? מסקרן אותי גם רעינוית וגם אולי יש אולי משהו פונקציונאלי שאני יכול לעשות כדי שבכל האתרים אקבל קרוב ל100 מגה.
תודה!
הבדלים בין אתרי בדיקת מהירות
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הבדיקה של 012 ושל 014 הם משתמשים בבדיקה ישנה שמאחורי הקלעים זה מוריד קובץ תמונה.
הבדיקה של הוט והרוב המוחלט של שרתי הSPEEDTEST בודקים בצורה חדשה יותר שאותו שרת שולח ABCDEFGHIJ בלופ ולאורך הרבה יותר זמן.
טוב עשיתי בדיקה בעצמי לראות האם יש הבדלים חוץ מהקטע של התמונה לעומת המידע אבל אני לא רואה שוני לא בWINDOW SIZE ולא בשום דבר אחר, אז מה שאמרתי מקודם הוא לא נכון.
צריך פשוט לשבת ולבדוק מה באמת ההבדל.
עם איזה מערכת הפעלה אתה?
הבדיקה של הוט והרוב המוחלט של שרתי הSPEEDTEST בודקים בצורה חדשה יותר שאותו שרת שולח ABCDEFGHIJ בלופ ולאורך הרבה יותר זמן.
טוב עשיתי בדיקה בעצמי לראות האם יש הבדלים חוץ מהקטע של התמונה לעומת המידע אבל אני לא רואה שוני לא בWINDOW SIZE ולא בשום דבר אחר, אז מה שאמרתי מקודם הוא לא נכון.
צריך פשוט לשבת ולבדוק מה באמת ההבדל.
עם איזה מערכת הפעלה אתה?
נערך לאחרונה על ידי Class889 ב 12/06/2015 0:25, נערך פעם 1 בסך הכל.