למישהו יש המלצה לטוב או לרע על חברת דלתות אלון ?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8132
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
משדרגים את הדלתות בבית,
נבדקו החשודים המידיים :
פנדור
חמדיה
דלתות אורן
פרפקט ליין
ודלתות אלון
נשארנו עם פנדור ודלתות אלון ( כל השאר היו מעצבנים או ללא מלאי לדגמים ולצבעים שרצינו ).
פנדור חברה ידועה וגדולה לטוב ולרע ( ויש רע ) ההצעה שלהם מעט יותר יקרה אבל זה לא ממש חשוב. דלתות אלון מאוד התרשמנו אבל אני לא מוצא בגוגל חוות דעת רלוונטית עליהם.
אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.
ליאור
נבדקו החשודים המידיים :
פנדור
חמדיה
דלתות אורן
פרפקט ליין
ודלתות אלון
נשארנו עם פנדור ודלתות אלון ( כל השאר היו מעצבנים או ללא מלאי לדגמים ולצבעים שרצינו ).
פנדור חברה ידועה וגדולה לטוב ולרע ( ויש רע ) ההצעה שלהם מעט יותר יקרה אבל זה לא ממש חשוב. דלתות אלון מאוד התרשמנו אבל אני לא מוצא בגוגל חוות דעת רלוונטית עליהם.
אם מישהו מכיר אשמח לשמוע.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ZeevSmolanski
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
@Lior_M
·אל תעשה את הטעות ואל תתקרב לדלתות אלון. שירות מזעזע . שילמת שכחו ממך ויוציאו לך את כל הכוחות וגם בסוף לא תקבל שירות.
·אל תעשה את הטעות ואל תתקרב לדלתות אלון. שירות מזעזע . שילמת שכחו ממך ויוציאו לך את כל הכוחות וגם בסוף לא תקבל שירות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הודעה ראשונה בפורום. מעניין.ZeevSmolanski כתב:@Lior_M
·אל תעשה את הטעות ואל תתקרב לדלתות אלון. שירות מזעזע . שילמת שכחו ממך ויוציאו לך את כל הכוחות וגם בסוף לא תקבל שירות....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
דלתות אלון לדעתי היא החברה הטובה ביותר לקנות דלתות פנים ואני אסביר. עשינו סקר שוק רחב מאוד. בדלתות אלון קיבלנו את היחס הכי טוב מכולם. הוסברו לנו הדברים כראוי ובמילים פשוטות להבנה. ביצענו עסקה של 6 דלתות פנים. המחיר היה אטרקטיבי יחסית לשוק. הכי חשוב היה שלב ההתקנה. הגיעו מתקינים מקצועיים ועשו עבודה נפלאה. גימורים כמו שצריך ואף ניקו אחריהם. לאחר מספר ימים הייתה תקלה בדלת שלא נסגרה כראוי. מיד הם שלחו מתקין (רמי) שיסדר את הבעיה וכך היה.
חבל שיש פה אנשים שלא מפרגנים. בעולם השיפוצים קשה למצוא חברות ובעלי מקצוע טובים. בדלתות אלון קיבלנו שירות מעולה יחס נפלא ומחיר הוגן. אנחנו מפרגנים!!!
חבל שיש פה אנשים שלא מפרגנים. בעולם השיפוצים קשה למצוא חברות ובעלי מקצוע טובים. בדלתות אלון קיבלנו שירות מעולה יחס נפלא ומחיר הוגן. אנחנו מפרגנים!!!
אם זה כמות של מעל 5/6, לרוב החברות יש מבצעים שיוצאים דיי משתלמים וקרובים, יש פער של כ-300שח +- לדלת, כשהיקרות הן האיכותיות,
מציע לך לעושת עץ מלא או אם אני לא טועה קוראים לזה פלקסבורד, משמעותית יותר מבודד רעשים, דלתות כוורת שעושים היום, יותר זולות,
אבל לא מבדדות כמה דלת פלקסבורד או עץ מלא, בנוסף, יש סגירה מגנטית, *** של דבר, אם הייתי יכול הייתי מחליף את זה, זה אמור לספק טריקה שקטה בלי לסובב את הידית, בפועל זה עושה יותר רעש.
חוץ מזה, תתחדשו!
עריכה:
עכשיו אני שם לב לתאריך, קניתם כבר?
מציע לך לעושת עץ מלא או אם אני לא טועה קוראים לזה פלקסבורד, משמעותית יותר מבודד רעשים, דלתות כוורת שעושים היום, יותר זולות,
אבל לא מבדדות כמה דלת פלקסבורד או עץ מלא, בנוסף, יש סגירה מגנטית, *** של דבר, אם הייתי יכול הייתי מחליף את זה, זה אמור לספק טריקה שקטה בלי לסובב את הידית, בפועל זה עושה יותר רעש.
חוץ מזה, תתחדשו!
עריכה:
עכשיו אני שם לב לתאריך, קניתם כבר?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני פתחתי את השרשור.
התקינו אצלי 10 דלתות. אכלתי להם את הראש עוד לפני שהם הגיעו על זה שאני לקוח פדנט ובעיתי.
הגיעו שני חברה , עשו אחלה עבודה ובסה"כ אנחנו מאוד מרוצים.
גם המחיר היה תחרותי ביחס למתחרים.
ליאור
התקינו אצלי 10 דלתות. אכלתי להם את הראש עוד לפני שהם הגיעו על זה שאני לקוח פדנט ובעיתי.
הגיעו שני חברה , עשו אחלה עבודה ובסה"כ אנחנו מאוד מרוצים.
גם המחיר היה תחרותי ביחס למתחרים.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Re: עשה לעצמך טובה אל תתקרב בשום אופן לדלתות אלון
@Dotanhaim
שמת לב שהשרשור נפתח לפני למעלה משנה, וכבר בנובמבר 2015 כתב פותח השרשור שהתקינו אצלו?
שמת לב שהשרשור נפתח לפני למעלה משנה, וכבר בנובמבר 2015 כתב פותח השרשור שהתקינו אצלו?
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אני פותח השרשור,
תכלס כל הדלתות אותו הדבר. אף אחד לא המציא את הגלגל.
שני פרמטרים קובעים את שביעות רצון הלקוח.
1. רמת המתקין ואיכות העבודה שלו
2. שירות הלקוחות
לדעתי פשוט נפלת על מתקין גרוע. אני יכול להעיד על עצמי שכבר מהרגע הראשון חפרתי למנהל הסניף על המתקין שאני רוצה שיגיע לי הביתה.
שמתי את זה במקום הראשון ולמזלי הגיע אלי מתקין סבבה לגמרי שעשה עבודה יפה ואני מאלה שמאוד מאוד מקפידים.
ליאור
תכלס כל הדלתות אותו הדבר. אף אחד לא המציא את הגלגל.
שני פרמטרים קובעים את שביעות רצון הלקוח.
1. רמת המתקין ואיכות העבודה שלו
2. שירות הלקוחות
לדעתי פשוט נפלת על מתקין גרוע. אני יכול להעיד על עצמי שכבר מהרגע הראשון חפרתי למנהל הסניף על המתקין שאני רוצה שיגיע לי הביתה.
שמתי את זה במקום הראשון ולמזלי הגיע אלי מתקין סבבה לגמרי שעשה עבודה יפה ואני מאלה שמאוד מאוד מקפידים.
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי