גרנדוויו מתיחה 120" - מסך מעולה, היבואן גולדטק - קצת פחות
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מי שעקב אחרי השרשור של ההתחדשתי שם לב שעל חווית ההתקנה לא פרטתי כי היה בה חלק לא נעים שחשבתי שייפתר לשביעות רצוני אך לצערי זה לא קרה.
בסגירת העסקה על רכישת המסך החלטתי בהמלצת חבר האתר Sufgi לרכוש את המסך כולל הובלה והתקנה בכדי למנוע מצב שבו אחרי שהמסך יותקן אני אגלה בעיה ואז יש סיכוי שהיבואן יאשים את ההתקנה ולא ייתן אחריות.
סגרתי עם חברת גולטק תשלום של 600 ש"ח לביצוע ההתקנה (התקנה ללא הובלה שעליה שילמתי בנפרד).
הבהרתי לגולטק וגם למתקין שאמנם המחיר נראה לי קצת גבוה אבל ע"ב העובדה שלדעתי העבודה תיקח זמן ממושך בגלל הצורך להוציא וויים קיימים ולהזיז אותם למקום אחר המחיר מקובל עליי.
אני הבהרתי בסגירה שזה מחיר להתקנה מלאה ואם יש צורך שהמתקין יגיע לוודא שזה אכן המצב הוא יכול להגיע (אפילו שלחתי לו תמונות).
סיכמתי עם המתקין על התקנה בשבוע לאחר הגעת המסך (כי הבהיר שאין לו זמן בשבוע הקודם) אך רק לאחר לחצים משמעותיים מצידי על גולדטק (לאחר שבכל מקרה לא הסכימו לאופציה אחרת לאחריות על המסך כולל התקנה עם מתקין אחר) בסופו של דבר המסך הותקן ביום חמישי שעבר (לפני גמר ליגת האלופות).
אחרי שהמסך הקודם נפרק והמסך החדש הותקן הבנתי שכל העברה של הווים לא בוצעה בגלל שלמסך יש אפשרות התקנה גמישה - חיסכון של לא מעט זמן עבודה.
מה שכן התברר כי החשמל שלו בכיוןן ההפוך וכן המסך לא הכי יציב.
המתקין הבהיר שניתן לפתור את בעית היציבות ע"י הכנסה של תומכים בצדדים ולטובת זה סיפקתי לו חתיכת עץ.
את בעיית החשמל ההפוך הציע לפתור ע"י הארכת החשמל ועל הדרך גם לחבר את הטריגר.
להפתעתי הרבה הוא דרש על התוספות האלה 400 ש"ח נוספים שהביאו את עלות ההתקנה ל-1,000 ש"ח (עד לעבודה על התוספת הוא היה בביתי כשעתיים והתוספת הוסיפה לזמן עוד כחצי שעה).
אמרתי לו שזה נראה לי הזוי והוא אמר שאני אפתור את זה מול גולדטק.
לא ידעתי בכלל שיש לי אופציה לבטל את ההתקנה (למרות שגם אם הייתי יודע לא הייתי מבטל).
עבר שבוע מההתקנה ולכן חשבתי שגולטק חשבו על העניין והחליטו בסוף לא לחייב תוספת.
לצערי הופתעתי והיום הגיעה הדרישה לתשלום.
כשביקשתי שאם כבר אני משלם עוד 400 ש"ח אז לפחות יועיל המתקין להגיע שוב ולדאוג שהמסך יהיה באמצע הנישה (יש סטייה של כ-4 ס"מ) נעניתי בסירוב.
אמנם הבעיה על פניו היא מול המתקין ולא מול גולטק אבל מבחינתי ברגע שגולטק חייבו אותי לעבוד עם המתקין המדובר אם אני מעוניין באחריות מלאה מחובתם לדאוג שהמתקין יהיה הגון (ולפחות לדעתי הדרישה לתוספת לא הגונה).
הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא שהמסך עשה את מה שהוא היה אמור לעשות ואני מאוד מרוצה.
אין ספק שחוויית ההתקנה קצת פגמה אבל לא יותר מידי.
בסגירת העסקה על רכישת המסך החלטתי בהמלצת חבר האתר Sufgi לרכוש את המסך כולל הובלה והתקנה בכדי למנוע מצב שבו אחרי שהמסך יותקן אני אגלה בעיה ואז יש סיכוי שהיבואן יאשים את ההתקנה ולא ייתן אחריות.
סגרתי עם חברת גולטק תשלום של 600 ש"ח לביצוע ההתקנה (התקנה ללא הובלה שעליה שילמתי בנפרד).
הבהרתי לגולטק וגם למתקין שאמנם המחיר נראה לי קצת גבוה אבל ע"ב העובדה שלדעתי העבודה תיקח זמן ממושך בגלל הצורך להוציא וויים קיימים ולהזיז אותם למקום אחר המחיר מקובל עליי.
אני הבהרתי בסגירה שזה מחיר להתקנה מלאה ואם יש צורך שהמתקין יגיע לוודא שזה אכן המצב הוא יכול להגיע (אפילו שלחתי לו תמונות).
סיכמתי עם המתקין על התקנה בשבוע לאחר הגעת המסך (כי הבהיר שאין לו זמן בשבוע הקודם) אך רק לאחר לחצים משמעותיים מצידי על גולדטק (לאחר שבכל מקרה לא הסכימו לאופציה אחרת לאחריות על המסך כולל התקנה עם מתקין אחר) בסופו של דבר המסך הותקן ביום חמישי שעבר (לפני גמר ליגת האלופות).
אחרי שהמסך הקודם נפרק והמסך החדש הותקן הבנתי שכל העברה של הווים לא בוצעה בגלל שלמסך יש אפשרות התקנה גמישה - חיסכון של לא מעט זמן עבודה.
המתקין הבהיר שניתן לפתור את בעית היציבות ע"י הכנסה של תומכים בצדדים ולטובת זה סיפקתי לו חתיכת עץ.
להפתעתי הרבה הוא דרש על התוספות האלה 400 ש"ח נוספים שהביאו את עלות ההתקנה ל-1,000 ש"ח (עד לעבודה על התוספת הוא היה בביתי כשעתיים והתוספת הוסיפה לזמן עוד כחצי שעה).
לא ידעתי בכלל שיש לי אופציה לבטל את ההתקנה (למרות שגם אם הייתי יודע לא הייתי מבטל).
כשביקשתי שאם כבר אני משלם עוד 400 ש"ח אז לפחות יועיל המתקין להגיע שוב ולדאוג שהמסך יהיה באמצע הנישה (יש סטייה של כ-4 ס"מ) נעניתי בסירוב.
אמנם הבעיה על פניו היא מול המתקין ולא מול גולטק אבל מבחינתי ברגע שגולטק חייבו אותי לעבוד עם המתקין המדובר אם אני מעוניין באחריות מלאה מחובתם לדאוג שהמתקין יהיה הגון (ולפחות לדעתי הדרישה לתוספת לא הגונה).
הדבר החשוב ביותר מבחינתי הוא שהמסך עשה את מה שהוא היה אמור לעשות ואני מאוד מרוצה.
אין ספק שחוויית ההתקנה קצת פגמה אבל לא יותר מידי.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
שמח שאתה מרוצה מהמוצר, פחות שמח לקרוא על התניה של אחריות בהתקנה ע"י גורם ספציפי (שהיא בתשלום !!).
לגבי המחיר - 350 ש"ח לשעה זה מה ששילמתי על התקנה אצלי (מקרן, מסך חשמלי) - יאמר לזכות החנות שבשעת עבודה של אותו מתקין ההספק היה מאוד גבוה וכך גם איכות הביצוע
לגבי המחיר - 350 ש"ח לשעה זה מה ששילמתי על התקנה אצלי (מקרן, מסך חשמלי) - יאמר לזכות החנות שבשעת עבודה של אותו מתקין ההספק היה מאוד גבוה וכך גם איכות הביצוע
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
שילמת 600 ש"ח על התקנה (וזה עוד בנוסף להובלה,) ועוד היית צריך לספק לו חתיכת עץ ?!. זה מכשיר חשמלי אז ברור שצריך לחבר לחשמל ולא תמיד החשמל יהיה בדיוק כמו שצריך. אם לא צויין במפורש לפני סגירת העיסקה של 600 ש"ח כי חיבור חשמל בעייתי יהיה בתוספת תשלום אין להם זכות לדרוש תוספת, מה גם שההתקנה שלהם לא לשביעות רצונך. אני לא הייתי משלם ונותן לבית משפט להחליט.
הבעיה היא לא מול המתקין. הבעיה היא מול גולנטק. הם דרשו את המתקין, הם סגרו את כל התנאים והם גם דורשים עכשיו תוספת תשלום.
שלח את תגובתך, המציינת את כל השתלשלות העניינים ואת השגותיך, בכתב, וחכה לתגובתם. תתעד כל שיחה ואם אפשר תקליט.
הבעיה היא לא מול המתקין. הבעיה היא מול גולנטק. הם דרשו את המתקין, הם סגרו את כל התנאים והם גם דורשים עכשיו תוספת תשלום.
שלח את תגובתך, המציינת את כל השתלשלות העניינים ואת השגותיך, בכתב, וחכה לתגובתם. תתעד כל שיחה ואם אפשר תקליט.
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
סתם מתוך עניין...
על מה שולם ה 600 שקל ולמה זה לקח שעתיים?
כי לפי התיאור שלך המתקין פתח את האריזה של המסך החדש, הוריד את המסך הישן מהווים, ואז תלה את החדש.
אחרי שתליתי את המסך שלי לפחות 3 פעמים במעברי דירה שונים, נשמע כמו עבודה של חצי שעה לכל היותר (כולל קפה שאולי הגשת לו, ופילוס המסך)
על מה שולם ה 600 שקל ולמה זה לקח שעתיים?
כי לפי התיאור שלך המתקין פתח את האריזה של המסך החדש, הוריד את המסך הישן מהווים, ואז תלה את החדש.
אחרי שתליתי את המסך שלי לפחות 3 פעמים במעברי דירה שונים, נשמע כמו עבודה של חצי שעה לכל היותר (כולל קפה שאולי הגשת לו, ופילוס המסך)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
מכוון שאנו לא מכירים את הסיפור של הצד השני של העסקה אך מכוון שאני בצעתי אצליך עבודה דומה בעבר איני חושב שיש לך סמכות להגיב על התמחור של המתקין (וזה עוד זול מה ששילמת)... אתה יכול לא להסכים ולבדוק עוד אפשרויות מול מתקינים מקומיים אך לחתור ולנסח נוסחאות שיכולות לתת לך אומדן זמן ומחיר בין אם זה לפי שעה בין אם זה גלובאלי... נו באמת...idan309 כתב:מי שעקב אחרי השרשור של ההתחדשתי שם לב שעל חווית ההתקנה לא פרטתי כי היה בה חלק לא נעים שחשבתי שייפתר לשביעות רצוני אך לצערי זה לא קרה.
אין ספק שחוויית ההתקנה קצת פגמה אבל לא יותר מידי....
כולם גיבורי מקלדת אך לא כולם מכירים את הציוד, אופי ביצוע התקנה ואת עניין התמחור של העבודה.
מקובל שהמתקין מחבר את המסך לשקע חשמל הקרוב (או הוכן מראש) ואם יש צורך בשינוי אביזר חשמל מקורי בהחלט הוא יכול לדרוש תשלום נוסף על כך. ההפך, אתה הוא זה שצריך לדאוג לתשתית קדם התקנה. (החשמל של המסך בצידו השמאלי ולך יש תעלת PVC בצידו הימני) ובכלל המסך בתוך נישה אז גם לא רואים שום כבל...
לגבי אופי התקנה, להגיב שהמסך "לא יציב" זה משהו כללי שלא ניתן לבסס על זה כלום... תצלם, תצרף תמונות ותביא דעת מומחה בעניין "יציבות"...
לגבי מתלי התקנה של המסך אכן זה פרקטי, נוח להתקנה ואכן לא דורש הרבה מכוון שגם כיוון המסך ניתן לעשות אחרי שהוא תלוי ללא צורך בכוח עזר נוסף...
לגבי המרחק של 4 ס"מ, אתה באמת חושב שבשביל להזיז 2 ס"מ הוא יבוא אליך הביתה?, לא הגיוני וייתכן וזו סתייה בתחום הסביר בזמן התקנה, דבר שיכלת לפתור אם היית בודק במהלך התקנה. בכל אופן אתה תמיד יכול לפתוח את הברגים בחלקו התחתון של המתלה ולהזיז בעצמך.
אני בטוח שגולדטק לא חייבו אותך לעבוד עם המתקין שלהם. אין חובה בתחום זה, אתה יכול לרכוש את המסך אצלם, להוביל עם אדם X, להתקין עם אדם Y...
לפני כמה שנים אני בצעתי אצליך התקנה דומה והכל היה לשביעות רצונך.
אחרי שבוע התקשרת שיש לך בעיה ברשת תקשורת ודרשת שאבוא לתקן, לאחר בירור טלפוני הבנתי שהכבל שמחבר את הראוטר לשאר הבית לא תקין וככל הנראה נמחץ על ידי שידה בחדר, אבל בכל זאת בחרתי לנכון לשלוח לך כבל חדש.
לאחר כמה חודשים התקשרת אלי ודרשת שאבוא לסדר לך משהו בהתקנה כאשר לאחר בירור מולך נודע לי שבכלל החלפת את הציוד וכבר ביצעת חלק מהשינוים בעצמך, כמובן שלא הסכמתי לבוא אליך אלא בתשלום קריאת שירות.
לא מזמן דיברנו שיש לך בעיה ברשת בבית ולאחר בירור הבנתי שהנזק נגרם מרשת החשמל, הצעתי לך לשלוח את הציוד לבדיקה ותיקון כי יש לך עדיין אחריות אך בחרת במקום לרכוש ציוד חדש.
שים לב שלכל דבר יש פתרון והוא באמצעות אינטראקציה מול בן אדם ולא מקלדת. לא צריך לרוץ הישר למקלדת כי זה הכי נוח וקל, ראינו בפורום מקרה שנגמר לא טוב (שכבר הוסר).
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

JEXY,
תאמין לי שלפני שרשמתי את הסיפור בפורום ניסיתי לפתור את העניין בצורה תרבותית (אמנם בתכתובות עם גולדטק ולא בשיחה מהעדפה שלי).
אני חושב שאין בתכתובת שפה לא נאותה ואם יש דברים שהם לא מדויקים מבחינת הצד השני הוא מוזמן לתקן.
מה הקשר בין מה שקרה בהתנהלות בינינו (שאני יכול לסכם אותה בשירות סביר ולא מעבר) לעניין הזה?
אם גולדטק היה מאפשר לי לקחת מתקין אחר אך מבטיח לי שלא יקרה מצב שיגיד שיש בעיה במסך בגלל ההתקנה הייתי עושה זאת.
אין שום סיכוי שאי משקיע כ-5,000 ש"ח בשדרוג מסך שאני לקוח סיכון כזה.
אם המתקין היה דורש 2,000 ש"ח להתקנה מראש לא היתה לי שום בעיה.
לדעתך 1,000 ש"ח להתקנה של מסך זה מחיר סביר, לדעתי לא.
shayhe
ה-600 ש"ח שסוכם עליהם היה עבור פירוק המסך הקודם והתקנה של החדש.
עד שהמסך הישן ירד + המסך החדש נפתח והותקן במקומו עברו לכל היותר שעתיים.
מה שאני יודע שהתוספות שאחרי ההתקנה של המסך (חיתוך הקרש, הערכת כבל החשמל וחיבור הטריגר) לקחו פחות משעה.
אני חושב שבנתונים האלה לא היה שום מקום לדרוש תוספת ל-600 ש"ח (ובטח לא 400 ש"ח).
elrom,
התשלום בוצע רק לאחר שהתכתבתי עם גולדטק מהבוקר. ברגע שהתעקשו החלטתי לשלם וזהו.
MarioMan
אין לי בעיה עם הסכמה על 350 ש"ח לשעה או כל מחיר אחר. מה שהרגיז אותי זה שסגרנו על מחיר של 600 ש"ח ואח"כ באה תוספת שגם אין לה הצדקה הגיונית (אם היה משקיע 3 שעות בקדיחות בקיר הבטון היה לזה יותר הגיון).
new-guy
סיכמת את העניין בצורה מצוינת.
הדבר הכי חשוב זה שהמסך מעולה ואם יחזיק שנים באותה רמה אז באמת עניין ההתקנה הוא לא קריטי.
תאמין לי שלפני שרשמתי את הסיפור בפורום ניסיתי לפתור את העניין בצורה תרבותית (אמנם בתכתובות עם גולדטק ולא בשיחה מהעדפה שלי).
אני חושב שאין בתכתובת שפה לא נאותה ואם יש דברים שהם לא מדויקים מבחינת הצד השני הוא מוזמן לתקן.
מה הקשר בין מה שקרה בהתנהלות בינינו (שאני יכול לסכם אותה בשירות סביר ולא מעבר) לעניין הזה?
אם גולדטק היה מאפשר לי לקחת מתקין אחר אך מבטיח לי שלא יקרה מצב שיגיד שיש בעיה במסך בגלל ההתקנה הייתי עושה זאת.
shayhe
ה-600 ש"ח שסוכם עליהם היה עבור פירוק המסך הקודם והתקנה של החדש.
עד שהמסך הישן ירד + המסך החדש נפתח והותקן במקומו עברו לכל היותר שעתיים.
מה שאני יודע שהתוספות שאחרי ההתקנה של המסך (חיתוך הקרש, הערכת כבל החשמל וחיבור הטריגר) לקחו פחות משעה.
אני חושב שבנתונים האלה לא היה שום מקום לדרוש תוספת ל-600 ש"ח (ובטח לא 400 ש"ח).
elrom,
התשלום בוצע רק לאחר שהתכתבתי עם גולדטק מהבוקר. ברגע שהתעקשו החלטתי לשלם וזהו.
MarioMan
אין לי בעיה עם הסכמה על 350 ש"ח לשעה או כל מחיר אחר. מה שהרגיז אותי זה שסגרנו על מחיר של 600 ש"ח ואח"כ באה תוספת שגם אין לה הצדקה הגיונית (אם היה משקיע 3 שעות בקדיחות בקיר הבטון היה לזה יותר הגיון).
new-guy
הדבר הכי חשוב זה שהמסך מעולה ואם יחזיק שנים באותה רמה אז באמת עניין ההתקנה הוא לא קריטי.
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3748
- נתן תודות: 253 פעמים
- קיבל תודות: 216 פעמים
שלום עידן,
ראשית אני שמח שאתה מרוצה מהמסך (וסוף סוף תוכל להינות ממשחקי כדורגל
), רק חבל שהתבאסת מהשירות.
שגם אצלי החשמל בצדו הימני של המסך, והטכנאי תוך כדי עבודה ומבלי לבקש תוספות האריך את הכבל לצד השני (משהו שהייתי עושה בעצמי אם הוא היה "מדבר" על זה) - כנראה שלא מדובר באותו טכנאי.
לגבי יציבות המסך, לא הבנתי, יש אצלך בעיית מיוחדת שגורמת לבעייה ביציבות המסך ודורשת התקנה חריגה ?
בכל מקרה, מציע לך לא להתעסק בזה יותר מידי.
ניסית, לא הלך, תתקדם.
ה 400 ש"ח לא שווים את הפגיעה בהנאה שלך מהמסך.
JEXY ,
בתור נותן שירותים הייתי מצפה ממך לשמור על קצת יותר דיסקרטיות בהתנהלות שלך מול הלקוחות.
ראשית אני שמח שאתה מרוצה מהמסך (וסוף סוף תוכל להינות ממשחקי כדורגל
שגם אצלי החשמל בצדו הימני של המסך, והטכנאי תוך כדי עבודה ומבלי לבקש תוספות האריך את הכבל לצד השני (משהו שהייתי עושה בעצמי אם הוא היה "מדבר" על זה) - כנראה שלא מדובר באותו טכנאי.
לגבי יציבות המסך, לא הבנתי, יש אצלך בעיית מיוחדת שגורמת לבעייה ביציבות המסך ודורשת התקנה חריגה ?
בכל מקרה, מציע לך לא להתעסק בזה יותר מידי.
ניסית, לא הלך, תתקדם.
ה 400 ש"ח לא שווים את הפגיעה בהנאה שלך מהמסך.
JEXY ,
בתור נותן שירותים הייתי מצפה ממך לשמור על קצת יותר דיסקרטיות בהתנהלות שלך מול הלקוחות.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
אז אם אתה מצפה שאנו העם נשפוט את הנעשה רצוי שתציין גם עובדות מהצד השני ולא רק מהצד שלך, כי בנתיים זה נשמע כמו תלונות בעקבות משהו שאינו ברור...idan309 כתב:JEXY,
new-guy
הדבר הכי חשוב זה שהמסך מעולה ואם יחזיק שנים באותה רמה אז באמת עניין ההתקנה הוא לא קריטי....
לא רשמתי שום דבר על שפה אלא על צורה שבה כל זה נכתב.
מותר ולגיטימי לגולדטק לומר שאם תהיה תקלה בהתקנה שאינה בוצעה לא על ידם הם לא יהיו אחראים על הציוד וזה נכון ומקובל אך יחד עם זאת יש דרכים להוכיח שהתקלה הייתה בציוד או בהתקנה.
אומנם תמיד יהיה חשש שידפקו אותנו אבל ככה זה, אנו ישראלים שאוהבים לקבל עבודה מלאה ולצפות גם לא לשלם על כך.
אם לדעתך התקנה הייתה "סבירה" אז או שיש לך ציפייה גבוהה מאוד מכוון שאתה מכיר לבוריו את התחום או שאינך בקיא בתחום מבחינה טכנית ולוגיסטית, אך יחד עם אמירה זו אתה צריך להגדיש מה היה לא סביר ומה לדעתך היה צריך להיות אחרת האמירה היא לא יותר ממילה שכתובה על קרח.
בסופו של דבר רשמת שבעניין המסך אתה מרוצה ומבחינת התקנה זה לא קריטי, אז מה הייתה מטרה של כל השרשור הזה?
·מאוד פשוטJEXY כתב:
בסופו של דבר רשמת שבעניין המסך אתה מרוצה ומבחינת התקנה זה לא קריטי, אז מה הייתה מטרה של כל השרשור הזה?...
מי שפונה לגולטק שלא יצפה לשרות של דור מפיוצ'ר או יגאל מסטריאוסקופ
נ.ב.
חבל שאתה "שורף" לקוחות שלך בפורום לא מבין מה יוצא לך מזה..
40 שנה לך תיזכור..
עידן, בקשר ל 4 ס"מ סטיה, עד כמה שאני זוכר, המסך עצמו אינו מתחבר ישירות לוו שעל הקיר, אלא יש לו מחברים שניתן להוזיז אותם,או את קורת המסך, ימינה או שמאלה כמה שרוצים. לכן תנסה לשחרר קצת את ההברגה שלהם ותיזהר שקורת המסך לא תשתחרר לגמרי ותיפול, ואז תכוון את הקורה לאן שתרצה...בהצלחה ובברכה..
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

JEXY,
השרשור אמנם לא עוסק בהתקנה שעשית לי אלא בהתקנה של גולדטק.
אבל אם שאלת אני אענה.
מההתקנה שעשית הייתי מאוד מרוצה (וגם מההתקנה של המתקין של גולדטק).
הבעיה היא לא עם ההתקנה, אלא אם הדרך.
אני בטוח שאם זה לא היה החשמל / היציבות זה היה משהו אחר שמאפשר למתקים לחלוב ממני עוד 400 ש"ח.
sufgi,
זה אכן בדיוק מה שאני מתכוון לעשות (השרשור נפתח בדיוק מהסיבה שציין שלומי).
אני לא מצליח להבין איך חיכיתי עם השדרוג של המסך כל כך הרבה זמן. הצפייה בגמר ליגת האלופות היתה חוויה אחרת.
לגבי היציבות בגלל שמסך יושב על וווים אזי הוא נרא לא כל כך יציב, כאשר המתקין הכניס 2 קורות עץ כקונטרה נפתרה הבעיה.
IGAL4d,
אין שום סיכוי שאני נוגע במסך בעצמי. אם ה-4 ס"מ האלה היו מפריעים לי הייתי משלם למתקין של גולדטק עוד 500 ש"ח בכדי שיבוא לסדר.
השרשור אמנם לא עוסק בהתקנה שעשית לי אלא בהתקנה של גולדטק.
אבל אם שאלת אני אענה.
מההתקנה שעשית הייתי מאוד מרוצה (וגם מההתקנה של המתקין של גולדטק).
הבעיה היא לא עם ההתקנה, אלא אם הדרך.
אני בטוח שאם זה לא היה החשמל / היציבות זה היה משהו אחר שמאפשר למתקים לחלוב ממני עוד 400 ש"ח.
sufgi,
זה אכן בדיוק מה שאני מתכוון לעשות (השרשור נפתח בדיוק מהסיבה שציין שלומי).
אני לא מצליח להבין איך חיכיתי עם השדרוג של המסך כל כך הרבה זמן. הצפייה בגמר ליגת האלופות היתה חוויה אחרת.
לגבי היציבות בגלל שמסך יושב על וווים אזי הוא נרא לא כל כך יציב, כאשר המתקין הכניס 2 קורות עץ כקונטרה נפתרה הבעיה.
IGAL4d,
אין שום סיכוי שאני נוגע במסך בעצמי. אם ה-4 ס"מ האלה היו מפריעים לי הייתי משלם למתקין של גולדטק עוד 500 ש"ח בכדי שיבוא לסדר.
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
האם הסכמת או סיכמת על התוספת לפני שהיא בוצעה? אם כן אז איפה הבעיה? אם לא אתה עדיין לא מוגן על ידי משהו מסכום הנוסף שיתווסף לסכום המקורי, אך זה מילה כנגד מילה.
במקומך לא הייתי רושם לגבי הדרך שבה גבו ממך תוספת של 400 שח, מילה שלא משרתת אף אחד.
בסופו של דבר התקנה בוצעה, לא פרטת את התנהלות של הצד השני וחשבת לקבל כאן גיבוי ממשתמשי הפורום ועדיין לא הבנתי מה הייתה מטרת השרשור שלא נכתב בשלמותו אלא רק מצד אחד.
תהנה מהשדרוג של המסך והמקרן ולדעתי האישית כל הסיפור הזה היה מיותר כי אתה מראה כאן צדדים שלך שלא היית רוצה שכולם יכירו כי זה לא תורם לאף אחד
במקומך לא הייתי רושם לגבי הדרך שבה גבו ממך תוספת של 400 שח, מילה שלא משרתת אף אחד.
בסופו של דבר התקנה בוצעה, לא פרטת את התנהלות של הצד השני וחשבת לקבל כאן גיבוי ממשתמשי הפורום ועדיין לא הבנתי מה הייתה מטרת השרשור שלא נכתב בשלמותו אלא רק מצד אחד.
תהנה מהשדרוג של המסך והמקרן ולדעתי האישית כל הסיפור הזה היה מיותר כי אתה מראה כאן צדדים שלך שלא היית רוצה שכולם יכירו כי זה לא תורם לאף אחד
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
·יבגני אתה מוציא כאן קיטור ולא נראה לי שבצדק,JEXY כתב: מכוון שאנו לא מכירים את הסיפור של הצד השני של העסקה אך מכוון שאני בצעתי אצליך עבודה דומה בעבר איני חושב שיש לך סמכות להגיב על התמחור של המתקין (וזה עוד זול מה ששילמת)... אתה יכול לא להסכים ולבדוק עוד אפשרויות מול מתקינים מקומיים אך לחתור ולנסח נוסחאות שיכולות לתת לך אומדן זמן ומחיר בין אם זה לפי שעה בין אם זה גלובאלי... נו באמת...
כולם גיבורי מקלדת אך לא כולם מכירים את הציוד, אופי ביצוע התקנה ואת עניין התמחור של העבודה.
מקובל שהמתקין מחבר את המסך לשקע חשמל הקרוב (או הוכן מראש) ואם יש צורך בשינוי אביזר חשמל מקורי בהחלט הוא יכול לדרוש תשלום נוסף על כך. ההפך, אתה הוא זה שצריך לדאוג לתשתית קדם התקנה. (החשמל של המסך בצידו השמאלי ולך יש תעלת PVC בצידו הימני) ובכלל המסך בתוך נישה אז גם לא רואים שום כבל...
לגבי אופי התקנה, להגיב שהמסך "לא יציב" זה משהו כללי שלא ניתן לבסס על זה כלום... תצלם, תצרף תמונות ותביא דעת מומחה בעניין "יציבות"...
לגבי מתלי התקנה של המסך אכן זה פרקטי, נוח להתקנה ואכן לא דורש הרבה מכוון שגם כיוון המסך ניתן לעשות אחרי שהוא תלוי ללא צורך בכוח עזר נוסף...
לגבי המרחק של 4 ס"מ, אתה באמת חושב שבשביל להזיז 2 ס"מ הוא יבוא אליך הביתה?, לא הגיוני וייתכן וזו סתייה בתחום הסביר בזמן התקנה, דבר שיכלת לפתור אם היית בודק במהלך התקנה. בכל אופן אתה תמיד יכול לפתוח את הברגים בחלקו התחתון של המתלה ולהזיז בעצמך.
אני בטוח שגולדטק לא חייבו אותך לעבוד עם המתקין שלהם. אין חובה בתחום זה, אתה יכול לרכוש את המסך אצלם, להוביל עם אדם X, להתקין עם אדם Y...
לפני כמה שנים אני בצעתי אצליך התקנה דומה והכל היה לשביעות רצונך.
אחרי שבוע התקשרת שיש לך בעיה ברשת תקשורת ודרשת שאבוא לתקן, לאחר בירור טלפוני הבנתי שהכבל שמחבר את הראוטר לשאר הבית לא תקין וככל הנראה נמחץ על ידי שידה בחדר, אבל בכל זאת בחרתי לנכון לשלוח לך כבל חדש.
לאחר כמה חודשים התקשרת אלי ודרשת שאבוא לסדר לך משהו בהתקנה כאשר לאחר בירור מולך נודע לי שבכלל החלפת את הציוד וכבר ביצעת חלק מהשינוים בעצמך, כמובן שלא הסכמתי לבוא אליך אלא בתשלום קריאת שירות.
לא מזמן דיברנו שיש לך בעיה ברשת בבית ולאחר בירור הבנתי שהנזק נגרם מרשת החשמל, הצעתי לך לשלוח את הציוד לבדיקה ותיקון כי יש לך עדיין אחריות אך בחרת במקום לרכוש ציוד חדש.
שים לב שלכל דבר יש פתרון והוא באמצעות אינטראקציה מול בן אדם ולא מקלדת. לא צריך לרוץ הישר למקלדת כי זה הכי נוח וקל, ראינו בפורום מקרה שנגמר לא טוב (שכבר הוסר)....
ראשית - לגבי מחיר:
אני חושב ש600 ש"ח עבור התקנה של מסך זה מחיר לא זול בטח אם זו התקנה שסגרת במעמד קנייה המסך עצמו,
בדר"כ שאתה קונה מוצר במחיר כזה יש הנחה על התקנה,
אבל גם אם לא...זה מחיר מכובד לגמרי,
אתה יכול להיות מומחה לענייני מסכים והתקנות אבל אם אתה חושב ש1000 שח זה מחיר ראוי
אתה טועה (בעדינות) או אם באמת בא לך לשמוע ...חי בסרט,
ותאמין לי כל לקוח פוטנציאלי ירים גבה על מחיר כזה -ואגב יכול להיות שאחד כזה בדיוק כותב לך.
ועוד משהו - אני חושב שההתנהלות שלך כאן לא לעניין,
או קי אז אתה כנראה עובד איכשהו עם גולדטק ואתה מצודד בהם ....
אבל למה אתה מפרסם דברים בינך לבין לקוח שלך?מה אתה נותן עדות אופי כדי להחליש
את הטעונים שלו?
מכל השרשור הזה אני הבנתי שני דברים:
1.עידן מבסוט המסך וכנראה שזה באמת מה שמעניין אותו,
2.ההתקנה לא 100% ובטח לא הגישה של גולדטק,
לאנשים כמוני חשוב לשלם למי שיודע לתת שירות ובגלל זה אני יותר משמח
שלא רכשתי אצלהם את המסך למרות שעידן המליץ בחום.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
·יבגני ....JEXY כתב: ולדעתי האישית כל הסיפור הזה היה מיותר כי אתה מראה כאן צדדים שלך שלא היית רוצה שכולם יכירו כי זה לא תורם לאף אחד...
אתה עוסק בתחום,אני משער שבתחום הזה - ולכן, דעתך האישית בטח כשנכתבת בצורה כזאת
עבור לקוח (שהיה?) שלך, פוגעת בך יותר מאשר תורמת לו....
או לכל אחד אחר,
בקיצור לא לעניין ,
נערך לאחרונה על ידי צפיד ב 11/06/2015 17:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
יבגני, אם היה כפתור Unlike אתה בהחלט היית מוביל בפורום. 
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מיותר לציין שזאת לא פעם ראשונה שיבגני(JEXY) מתנהל בצורה כזאת לא הולמת וכשאני אומר לא פעם ראשונה אני לא מתכוון שזאת רק פעם שנייה....
ד"א: אני מתפלא שיואב (istarmini) עדיין לא הגיב כאן בשרשור...
יבגני, קבל
ד"א: אני מתפלא שיואב (istarmini) עדיין לא הגיב כאן בשרשור...
יבגני, קבל
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
JEXY,
"מקובל שהמתקין מחבר את המסך לשקע חשמל הקרוב (או הוכן מראש) ואם יש צורך בשינוי אביזר חשמל מקורי בהחלט הוא יכול לדרוש תשלום נוסף על כך. ההפך, אתה הוא זה שצריך לדאוג לתשתית קדם התקנה."
מצטער אם מה שאני רושם אולי לא משקף את האינטרסים שלך בתור עוסק בענף, אך אין פה עניין של מקובל או לא מקובל.
כשלקוח מבקש התקנה התשלום יכול להיות מבוצע בשני אופנים:
א. לפי מחיר שעתי
ב. לפי מחיר גלובלי (מן הסתם כאן בהחלט חובה שיהיה מפרט מלא של ההתקנה ומחירון שהגודר מראש לכל תוספת שלא סוכם עליה במסגרת התשלום הגלובלי).
ב-2 המקרים אין ויכוח על מהות התוצאה - ההתקנה צריכה להיעשות בשלמותה כל עוד היא כוללת מטלות שהן בסל השירותים של המתקין (ועובדה שהמטלות עליהן סובב הדיון הן כן - אחרת כיצד לקח ממנו תוספת כסף עבורן?).
מה שלא הגיוני זה תוספת של 400 ש"ח עבור חצי שעה.
"מקובל שהמתקין מחבר את המסך לשקע חשמל הקרוב (או הוכן מראש) ואם יש צורך בשינוי אביזר חשמל מקורי בהחלט הוא יכול לדרוש תשלום נוסף על כך. ההפך, אתה הוא זה שצריך לדאוג לתשתית קדם התקנה."
מצטער אם מה שאני רושם אולי לא משקף את האינטרסים שלך בתור עוסק בענף, אך אין פה עניין של מקובל או לא מקובל.
כשלקוח מבקש התקנה התשלום יכול להיות מבוצע בשני אופנים:
א. לפי מחיר שעתי
ב. לפי מחיר גלובלי (מן הסתם כאן בהחלט חובה שיהיה מפרט מלא של ההתקנה ומחירון שהגודר מראש לכל תוספת שלא סוכם עליה במסגרת התשלום הגלובלי).
ב-2 המקרים אין ויכוח על מהות התוצאה - ההתקנה צריכה להיעשות בשלמותה כל עוד היא כוללת מטלות שהן בסל השירותים של המתקין (ועובדה שהמטלות עליהן סובב הדיון הן כן - אחרת כיצד לקח ממנו תוספת כסף עבורן?).
מה שלא הגיוני זה תוספת של 400 ש"ח עבור חצי שעה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
עידן - מה שלא ברור לי זה האם במידה והיית מביא מתקין משלך האחריות על המסך לא הייתה תופסת??
זה עצוב שאין פה טיפת אמון בלקוח מצד היבואן.. אחד השיקולים שלי מאיפה לקנות את המסך היה בגלל שרכשתי אותו דרך פיוז וידעתי שבכל בעיה אני אתנהל מול ספיר ולא מול היבואן.
ולגבי עלויות התקנה - זכותו של כל מתקין לדרוש איזה סכום שהוא רוצה, אני יכול להגיד שאצלי עלות ההתקנה של המקרן + המסך (ללא שום הכנות מצדי וכולל כל מני "הפתעות") היתה נמוכה ממה שעידן שילם ואני מאד מרוצה
זה עצוב שאין פה טיפת אמון בלקוח מצד היבואן.. אחד השיקולים שלי מאיפה לקנות את המסך היה בגלל שרכשתי אותו דרך פיוז וידעתי שבכל בעיה אני אתנהל מול ספיר ולא מול היבואן.
ולגבי עלויות התקנה - זכותו של כל מתקין לדרוש איזה סכום שהוא רוצה, אני יכול להגיד שאצלי עלות ההתקנה של המקרן + המסך (ללא שום הכנות מצדי וכולל כל מני "הפתעות") היתה נמוכה ממה שעידן שילם ואני מאד מרוצה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
כפי שכבר כתבתי לא פעם... ההתנהלות מול גולדטק חא היתה טובה, בלשון המעטה.
וזה היה בשלב ההזמנה/ אספקה.
לכן ביטלתי עיסקה איתם ומצאתי חלופה.
חשבתי שהם משפרים שרות, היה כאן מישהו בפורום מטעמם, אבל זה הסיפור הרביעי שאני שומע עליו.
לא מצפה לשירות של דור מפיוצר או ישראל מאניגמה, יאללה בסדר, מצפה להגינות ולשרות.
מסכים, לא שמעתי את הצד השני בסיפור, אבל התמונה שמצטיירת היא לא טובה, חבל מאוד
וזה היה בשלב ההזמנה/ אספקה.
לכן ביטלתי עיסקה איתם ומצאתי חלופה.
חשבתי שהם משפרים שרות, היה כאן מישהו בפורום מטעמם, אבל זה הסיפור הרביעי שאני שומע עליו.
לא מצפה לשירות של דור מפיוצר או ישראל מאניגמה, יאללה בסדר, מצפה להגינות ולשרות.
מסכים, לא שמעתי את הצד השני בסיפור, אבל התמונה שמצטיירת היא לא טובה, חבל מאוד
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 12/06/2015 0:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים