ייעוץ לגבי טלויזיה לסלון גדול, תקציב 4K
שלום,
אני עובר דירה והסלון שם די גדול...מרחק הצפייה הוא 5 מטר.
עברתי על כל המדריכים וברור לי שצריך טלויזיה בגודל מטורף למרחק כזה, אבל אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף בנושא.
כמה שאלות:
1. האם טלויזיה 48ֿ/50/55 ״תספיק״ ? ברמה כזו שנכון שלא יהיה גודל מטורף אך מצד שני אני חושב על כך שלפני 15 שנה לא היו גדלים כאלו ואנשים הסתפקו גם ב 29 אינץ.
2. האם יותר משתלם לקנות מקרן ואז גודל הצפייה יהיה גדול יותר?
חשבתי על תקציב של סביב ה 4000 שקל(אני יודע שזה די נמוך) על הנושא ואין לי בעיה להביא מקרן מארה״ב במידה ויצא משתלם יותר.
לגבי טלויזיה חשבתי על ה UA48H6300.
מה אומרים המומחים?
אני עובר דירה והסלון שם די גדול...מרחק הצפייה הוא 5 מטר.
עברתי על כל המדריכים וברור לי שצריך טלויזיה בגודל מטורף למרחק כזה, אבל אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף בנושא.
כמה שאלות:
1. האם טלויזיה 48ֿ/50/55 ״תספיק״ ? ברמה כזו שנכון שלא יהיה גודל מטורף אך מצד שני אני חושב על כך שלפני 15 שנה לא היו גדלים כאלו ואנשים הסתפקו גם ב 29 אינץ.
2. האם יותר משתלם לקנות מקרן ואז גודל הצפייה יהיה גדול יותר?
חשבתי על תקציב של סביב ה 4000 שקל(אני יודע שזה די נמוך) על הנושא ואין לי בעיה להביא מקרן מארה״ב במידה ויצא משתלם יותר.
לגבי טלויזיה חשבתי על ה UA48H6300.
מה אומרים המומחים?
נערך לאחרונה על ידי נירט ב 11/06/2015 22:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4218
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
רק מקרן
יש כאן בחור בפורום שמוכר בנקיו 107 ב-3000 שקלים אז תוריד אותו קצת ,תוסיך מסך חשמלי במחיר של עד 1000 שקלים ואתה מסודר.
תוסיף כבלים ומתקן תליה ואתה מסודר.
מקסימום עוד 500 שקלים
תוסיף כבלים ומתקן תליה ואתה מסודר.
מקסימום עוד 500 שקלים
אם המטרה היא לראות סרטים כמו שצריך, לדעתי גודל חשוב. אתה יכול לעשות סימולציה: גזור נייר או קרטון בגודל הנכון ותראה איך זה נראה לך. 
מקרן לא נראה טוב אם יש אור בחדר, וב-4000 ש"ח אני לא בטוח עד כמה הוא יהיה איכותי. מקרן גם דורש השקעה לאורך זמן כי נורות מקרן לא מחזיקות הרבה.
מקרן לא נראה טוב אם יש אור בחדר, וב-4000 ש"ח אני לא בטוח עד כמה הוא יהיה איכותי. מקרן גם דורש השקעה לאורך זמן כי נורות מקרן לא מחזיקות הרבה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מהתרשמותי הצרכים שלך מינימאליים כמו גם הרצון שלך לבזבז על זה כסף. לכן נראה לי שהדגם שציינת בהחלט מספיק וייספק אותך. מקסימום תוסיף עוד 500 ש״ח וקנה 58H5200 ואז גם תרוויח גודל על חשבון ירידה קטנה באיכות.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·השרשור הזה כבר קיים מילה במילה. לדעתי לך על ה58 אינטש שאותה אפשר להשיג גם ב4500 (לפי אותו שרשור מהימים האחרונים)נירט כתב:אני רואה ש UA55H6400 ו 58H5200 עולים בערך אותו הדבר(סביב ה 4800 להכי זול בזאפ.. יבוא מקביל).
האם עדיף לרדת 3 אינץ ולקבל איכות יותר טובה או ה 5200 יספיק?...