Hellblade - משחק חדש מבית Ninja Theory
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73250
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
המפתחת Ninja Theory שהביאה לנו משחקים יחודיים כגון Heavenly Sword ו Enslaved: Odyssey to the West הנפלאים מכריזה על משחק חדש בשם שיצא ב 2016 ל PS4 ול PC. המשחק יהיה מבוסס על מנוי ה Unreal Engine 4 ויכיל משחק יחיד בלבד (תודה לאל):
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
סרטון טריילר חדש למשחק:
*ממליץ מאד לצפות בו.
כאן אפשר למצוא "יומן פיתוח" של NINJA THEORY עם לא מעט סרטונים על אספקטים שונים ביצירת המשחק:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... oUOQ6BJRXp
*ממליץ מאד לצפות בו.
כאן אפשר למצוא "יומן פיתוח" של NINJA THEORY עם לא מעט סרטונים על אספקטים שונים ביצירת המשחק:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... oUOQ6BJRXp
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

המשחק יגיע ב 8/8/17. הנה טריילר נוסף:
-
Huber
- חבר במועדון HT

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

רק אוסיף כאן משהו לגבי המשחק, לצורך "תיאום ציפיות".
בזמנו עקבתי חזק מאד אחרי הפיתוח של המשחק. הסטודיו המפתח (Ninja Theory) מאד מאד פתוח ומשתף בתהליך הפיתוח והוא פרסם סרטוני מאחורי הקלעים וכו' בערך מהיום הראשון שהם התחילו בפיתוח.
לנקודה שלי - זה סטודיו קטן (כ- 20 מפתחים בלבד). המשחק מוגדר כ- "AAA Indie", דהיינו משחק אינדי עם ערכי הפקה ופיתוח של משחק AAA. הם מנסים ליצור סוג של מודל עסקי חדש. (למי שמעוניין אפשר להתעמק בזה יותר במאמר שהם פרסמו כאן). המשחק עצמו קטן באורך שלו, ונע איפשהו סביב ה- 7-9 שעות בלבד. השקה דיגיטלית בלבד (שוב, לפי ההסברים שלהם זה נותן להם אפשרות אדירה לצמצם בעלות ההשקה ולשלוט במחיר כך שישקף את ערך המשחק) המחיר של המשחק בהתאם ויותר קרוב למחירי DLC והרחבות מאשר למחיר של משחק חדש, 30 דולר. (30 אירו באירופה ו- 25 פאונד באנגליה).
בזמנו עקבתי חזק מאד אחרי הפיתוח של המשחק. הסטודיו המפתח (Ninja Theory) מאד מאד פתוח ומשתף בתהליך הפיתוח והוא פרסם סרטוני מאחורי הקלעים וכו' בערך מהיום הראשון שהם התחילו בפיתוח.
לנקודה שלי - זה סטודיו קטן (כ- 20 מפתחים בלבד). המשחק מוגדר כ- "AAA Indie", דהיינו משחק אינדי עם ערכי הפקה ופיתוח של משחק AAA. הם מנסים ליצור סוג של מודל עסקי חדש. (למי שמעוניין אפשר להתעמק בזה יותר במאמר שהם פרסמו כאן). המשחק עצמו קטן באורך שלו, ונע איפשהו סביב ה- 7-9 שעות בלבד. השקה דיגיטלית בלבד (שוב, לפי ההסברים שלהם זה נותן להם אפשרות אדירה לצמצם בעלות ההשקה ולשלוט במחיר כך שישקף את ערך המשחק) המחיר של המשחק בהתאם ויותר קרוב למחירי DLC והרחבות מאשר למחיר של משחק חדש, 30 דולר. (30 אירו באירופה ו- 25 פאונד באנגליה).
-
Huber
- חבר במועדון HT

Ninja Theory תמיד היו סטודיו קטן יחסית, אבל משחקי העבר שלהם לטעמי היו ממש מיוחדים ומהנים. שיחקתי גם ב Heavenly Sword על ה PS3 וגם ב Enslaved: Odyssey to the West גם על ה PS3 ושניהם היו ממש מושקעים ומהנים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

http://wccftech.com/hellblade-run-1440p-ps4-pro/
[left]Hellblade To Run at 1440P on PS4 Pro; 4K@60 on PC Will Require an “Absolute Beast”, Says Ninja Theory
[/left]
[left]Hellblade To Run at 1440P on PS4 Pro; 4K@60 on PC Will Require an “Absolute Beast”, Says Ninja Theory
[/left]
-
Huber
- חבר במועדון HT

המשחק שוחרר ומקבל ביקורות חיוביות. כרגע ממוצע של 81:
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews
http://www.metacritic.com/game/playstat ... ic-reviews
-
Huber
- חבר במועדון HT

-
Huber
- חבר במועדון HT

מתתם יותר מידי פעמים במשחק? השמירה שלכם תמחק ותצטרכו להתחיל את המשחק מחדש
http://www.pcgamer.com/hellblade-senuas ... _pcgamerfb
http://www.pcgamer.com/hellblade-senuas ... _pcgamerfb
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·Huber כתב:מתתם יותר מידי פעמים במשחק? השמירה שלכם תמחק ותצטרכו להתחיל את המשחק מחדש![]()
http://www.pcgamer.com/hellblade-senuas ... _pcgamerfb...
הוזמן.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כשיהיה לי זמן אזמין אותו גם, אהבתי את המשחקים האחרים של הסטודיו הללו. ד"א, הוא נחשב למועמד למשחק השנה לפי IGN:
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

איפשהו באמצע המשחק.
סה"כ היה נחמד עד עכשיו. הפאזלים קצת מעצבנים ומבלבלים אבל המשחק עצמו נחמד. שונה.
גרפיקה טובה ואודיו מעולה. הקרבות גם כן מהנים רק נראה שיש מעט מידי מהם ושהם קלים לי מידי.
כרגע אני סוג של תקוע. נראה שהמשחק לא חוזר בדיוק לנקודה בה יוצאים ממנו. מצאתי את עצמי פעם אחת ממשיך מנקודה שאני בכלל לא מכיר ופעם שניה (כרגע) המשחק נטען לסוג של באג בו אין בעולם תאורה. הכל שחור לגמרי, רואים פה ושם כמה אלמנטים אבל לא מבינים כלום ויזואלית. שומעים הכל כרגיל. אין לי מושג אין לבלוע את זה. נסיתי לצאת ולהיכנס מספר פעמים וזה תמיד נטען אותו דבר. כיבוי והדלקה של ה- PS4 גם כן לא צלחו.
אז זה סוג של או להמתין אולי לפאץ' או להתחיל אותו מההתחלה ביום חופשי אחד ולא לעצור באמצע כדי לא להסתכן.
באסה של דבר.
עריכה,
בסופו של דבר הבאג המדובר הסתדר מעצמו. פשוט המשכתי ללכת בחושך איזה חצי דקה ופתאום חזרה התאורה והיה אפשר לראות את העולם ולהמשיך כרגיל.
סיימתי את המשחק וסה"כ מאד אהבתי. המשחק נותן חוויה שונה מהרבה משחקים בהם שיחקתי. יש חיבור מעניין בין השחקן, לדמות, לעולם ולסיפור. יש מקום לשיפור והמשחק מאוד קצר, אבל כשהמחיר שלו הוא חצי מחיר אז אני מרגיש שזה סה"כ די הוגן.
חשוב חשוב חשוב -
את המשחק צריך לשחק עם אוזניות איכותיות ומומלץ מאד להגדיר את האודיו כסטריאו. כן, גם אם יש לכם חדר קולנוע ייעודי, עם רסיבר מטורף וסט רמקולי סראונד מפוצץ וסאב מרעיד עולמות - את המשחק הזה צריך לשחק עם אוזניות סטריאו. אחרת מאבדים חלק די מהותי מהחוויה. האודיו במשחק הוא binaural audio ולכן כל תצורה שהיא לא אוזניות סטריאו היא פשרה ופספוס של כוונת היוצר.
סה"כ היה נחמד עד עכשיו. הפאזלים קצת מעצבנים ומבלבלים אבל המשחק עצמו נחמד. שונה.
גרפיקה טובה ואודיו מעולה. הקרבות גם כן מהנים רק נראה שיש מעט מידי מהם ושהם קלים לי מידי.
כרגע אני סוג של תקוע. נראה שהמשחק לא חוזר בדיוק לנקודה בה יוצאים ממנו. מצאתי את עצמי פעם אחת ממשיך מנקודה שאני בכלל לא מכיר ופעם שניה (כרגע) המשחק נטען לסוג של באג בו אין בעולם תאורה. הכל שחור לגמרי, רואים פה ושם כמה אלמנטים אבל לא מבינים כלום ויזואלית. שומעים הכל כרגיל. אין לי מושג אין לבלוע את זה. נסיתי לצאת ולהיכנס מספר פעמים וזה תמיד נטען אותו דבר. כיבוי והדלקה של ה- PS4 גם כן לא צלחו.
אז זה סוג של או להמתין אולי לפאץ' או להתחיל אותו מההתחלה ביום חופשי אחד ולא לעצור באמצע כדי לא להסתכן.
באסה של דבר.
עריכה,
בסופו של דבר הבאג המדובר הסתדר מעצמו. פשוט המשכתי ללכת בחושך איזה חצי דקה ופתאום חזרה התאורה והיה אפשר לראות את העולם ולהמשיך כרגיל.
סיימתי את המשחק וסה"כ מאד אהבתי. המשחק נותן חוויה שונה מהרבה משחקים בהם שיחקתי. יש חיבור מעניין בין השחקן, לדמות, לעולם ולסיפור. יש מקום לשיפור והמשחק מאוד קצר, אבל כשהמחיר שלו הוא חצי מחיר אז אני מרגיש שזה סה"כ די הוגן.
חשוב חשוב חשוב -
את המשחק צריך לשחק עם אוזניות איכותיות ומומלץ מאד להגדיר את האודיו כסטריאו. כן, גם אם יש לכם חדר קולנוע ייעודי, עם רסיבר מטורף וסט רמקולי סראונד מפוצץ וסאב מרעיד עולמות - את המשחק הזה צריך לשחק עם אוזניות סטריאו. אחרת מאבדים חלק די מהותי מהחוויה. האודיו במשחק הוא binaural audio ולכן כל תצורה שהיא לא אוזניות סטריאו היא פשרה ופספוס של כוונת היוצר.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
משחק מעולה, נראה אדיר על הפרו ועם מסך האולד, מאוד אהבתי את הקצב האיטי, שמאפשר לי לנוח מעט מסיום המשחק GOW האגדי.
אהבתי את החיבור שלו למיתולוגיה הנורדית יחד עם GOW, ובכלל האווירה עצמה שהיא יותר קודרת.
מי שישב על הגדר עד עכשיו (כמוני) יכול לרכוש בחצי מחיר בחנות האנגלית/ישראלית.
בחנות האנגלית המחיר הוא 15 פאונד, ומי שרוכש דרך CDKEYS זה בפועל 14 פאונד, שהם 67 שקלים בלבד.
אהבתי את החיבור שלו למיתולוגיה הנורדית יחד עם GOW, ובכלל האווירה עצמה שהיא יותר קודרת.
מי שישב על הגדר עד עכשיו (כמוני) יכול לרכוש בחצי מחיר בחנות האנגלית/ישראלית.
בחנות האנגלית המחיר הוא 15 פאונד, ומי שרוכש דרך CDKEYS זה בפועל 14 פאונד, שהם 67 שקלים בלבד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני אישית לא הצלחתי להתחבר למשחק.
בנימה יותר אופטימית, מי שרכש את המשחק יקבל שידרוג חינם לגירסת ה VR:
בנימה יותר אופטימית, מי שרכש את המשחק יקבל שידרוג חינם לגירסת ה VR: