שלום יש לי מסך LG 42px4rv והוא מחובר כרגע למחשב דרך יציאת VGA,
והוא עובד ברזולוציה של 852X480 בתדר של 75Hz, האם התדר תקין?
השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה דרך מתאם HDMI To Dvi, כי שמעתי פה באתר שאי אפשר לשים רזולוציה יותר גבוהה מ800X600, האם אני אוכל להשתמש ברזולוציה של 852X480 כפי שהשתמשתי בחיבור הVGA?
מישהוא ניסה כבר?
(אם מישהוא ירצה אני יגיד לו את ההגדרות ששמתי בPowerstrip כדי להגיע לרזולוציה של 852X480, רואים ברזולוציה הזאת פשוט מדהים, פשוט 1:1!!! הכרטיס מסך שהשתמשתי הוא של Nvidia בכרטיס של Ati לא הצלחתי להגיע לרזולוציה הזאת.)
תודה לעוזרים.
חיבור מחשב לפלזמה דרך כבל HDMI to DVI
ככה:
1. אם יש לך DVI או HDMI בטלויזיה אז תחבר ככה ולא דרך VGA אלא ב-DVI של הכרטיס מסך עם מתאם בהתאם
2. לא צריך POWER STRIP פשוט שים בהגדרות של נווידיה על 1280X720 ותשחק עם ה-HDTV OVERSCAN CONFIGURATION
אצלי כרגע הוא על 1216X684
2. לא צריך POWER STRIP פשוט שים בהגדרות של נווידיה על 1280X720 ותשחק עם ה-HDTV OVERSCAN CONFIGURATION
אצלי כרגע הוא על 1216X684
שמת 1216X684 במסך של 42px4rv? או מסך אחר?
כי אני יודע שהרזולוציה הטיבעית של המסך הזה זה 852X480 ורואים ברזולוציה הזאת הכי טוב.
אז אתה אומר שלא תהיה לי שום בעיה בחיבור הזה?
האם יהיה שיפור משמעותי באיכות של התמונה או שלא שווה להשקיע בזה ולהשאר עם חיבור VGA.
תודה.
כי אני יודע שהרזולוציה הטיבעית של המסך הזה זה 852X480 ורואים ברזולוציה הזאת הכי טוב.
אז אתה אומר שלא תהיה לי שום בעיה בחיבור הזה?
האם יהיה שיפור משמעותי באיכות של התמונה או שלא שווה להשקיע בזה ולהשאר עם חיבור VGA.
תודה.
לא... אני עם Toshiba 32WL66
לגביי הרזולוציה של המסך שלך אני לא יודע אבל תנסה להשיג כבל ולחבר DVI-HDMI ולשחק עם הרזולוציות כמו שהסברתי... ותראה אם זה מסתדר לך