איזה עצבים
אתמול התקשרו אלינו נציגים בבזק אמרו יש אפשרות ל 100 מגה
שמחתי ועוד ב 120 כולל ספק היום אבא שלי דיבר עם נציג הוא אמר שזה לא נכון אי אפשר יותר מ חבילה של 40(30 בפועל)
הוא אמר בעתיד יהיה הוא לא יודע מתי חודש חודשיים שנה ובשביל לעבור לאינטרנט של הוט צריך להתנתק מיס ולעבור לטריפל שלהם ואבא שלי נעול על ייס קיצר באסה חחח
אתם אומרים שבזמן הקרוב יהיה 100 אצלי או שרק המרחק מהמרכזיה קובע ובעצם הנציג שלהם חירטט אותנו כדי שנשאר אצלהם?
שמחתי ועוד ב 120 כולל ספק היום אבא שלי דיבר עם נציג הוא אמר שזה לא נכון אי אפשר יותר מ חבילה של 40(30 בפועל)
הוא אמר בעתיד יהיה הוא לא יודע מתי חודש חודשיים שנה ובשביל לעבור לאינטרנט של הוט צריך להתנתק מיס ולעבור לטריפל שלהם ואבא שלי נעול על ייס קיצר באסה חחח
אתם אומרים שבזמן הקרוב יהיה 100 אצלי או שרק המרחק מהמרכזיה קובע ובעצם הנציג שלהם חירטט אותנו כדי שנשאר אצלהם?
·מאיפה אני יכול לדעת איזה מרחק אני ?Class889 כתב:בשביל לקבל 100 מגה אתה צריך להיות במרחק שקטן מ250 מטר מהמודם עד לMSAG....
דרך נתוני סנכרון ?
בזק לא יכולים לתת לי 100 מגה ובשביל לעבור להוט בתור תשתית אינטרנט אני צריך לעבור לטלויזיה של הוט(אני בייס) מה שאבא שלי מתנגד אז אני תקוע עם 30 מגע בפועל
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הוט זה לא דיל
·חחחחחחחחחח שטיות .... לא נכון!theman958 כתב:·הנציג אמר כל עוד יש תשתית של יס בבית אי אפשר לעשות אינטרנט של הוט.........
- uh99
- חבר מביא חבר

זה בכוונה הם רוצים להיות ספק יחיד
איין זאת אשמת הנציג אלא החברה שמעסיקה אותו שכך הנחיות שלהם עבור צרכניםChura כתב:אם היינו מאמינים לכל מה שנציגים אומרים, אתה יודע איפה היינו ? לא רוצה לדעת....
·
עכשיו ממה שהבנתי במדוייק
הנציג אמר לאבא שלי שאי אפשר טלפון של בזק ואינטרנט של הוט בבית זה נשמע יותר הגיוני?
אבא שלי לא רוצה לוותר על הטלפון של בזק למרות שהוא יקר כי הוא טוען ששומעים בו טוב
אבא שלי לא רוצה לוותר על הטלפון של בזק למרות שהוא יקר כי הוא טוען ששומעים בו טוב
- uh99
- חבר מביא חבר

Re: עכשיו ממה שהבנתי במדוייק
עדיין כמו שכתבי שטיות אך אם אבא שלך רוצה על אותו תשתית הנציג צודק באלף אחוז אלא אם מדובר על שני תשתיות במקביל כמו שקיים אצלי טלפון של בזק אינטרנט של הוט אז אפשר אם רוציםtheman958 כתב:הנציג אמר לאבא שלי שאי אפשר טלפון של בזק ואינטרנט של הוט בבית זה נשמע יותר הגיוני?
אבא שלי לא רוצה לוותר על הטלפון של בזק למרות שהוא יקר כי הוא טוען ששומעים בו טוב...
@uh99
מה הקשר בין התשתית של הוט לבזק?
בחיבור של הוט לא נוגעים בכלל בבזק
בחיבור של הוט לא נוגעים בכלל בבזק
- uh99
- חבר מביא חבר

·כך גם עם התשתית של יס ... אך זה יותר נוח למתקניםvic1234 כתב:@uh99
בחיבור של הוט לא נוגעים בכלל בבזק...
@uh99
אתה טועה התשתית של יס היא אותו כבל RG6 או RG59 שאםשר להשתמש בו גם לכבלים וגם ללווין
לאומתם התשתית של בזק בבתים כלל לא על כבלי RG6
אתה טועה התשתית של יס היא אותו כבל RG6 או RG59 שאםשר להשתמש בו גם לכבלים וגם ללווין
לאומתם התשתית של בזק בבתים כלל לא על כבלי RG6
- uh99
- חבר מביא חבר

זה לא אומר שמותר למתקין לגעת בתשתית של הלקוח בתוך הבית לפי חוק ... אצלי יש בזק עם יס וגם הוטvic1234 כתב:@uh99
לאומתם התשתית של בזק בבתים כלל לא על כבלי RG6...