חוויות משתמש בהוט אחרי יומיים.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
meninblack פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 203

שליחה

החלטתי לנסות לחסוך בכמה שקלים בהוצאות הביתיות הרבות שלנו ואמרתי בוא ניתן צ׳אנס להוט. המחיר של הטריפל היה טוב מאוד, הגיע מתקין דווקא מקצועי והתקין הכל לשביעות רצוני.
נתחיל מהחיובי:
איכות התמונה בהוט הרבה יותר טוב מיס. בתור אחד שיש לו עין די חדה ההבדלים מיד נראו לעין ואפילו ערוץ 2 נראה פתאום כמו hd לעומת יס. כנ״ל לגבי ערוצי ה-hd הם נראים הרבה יותר חדים לעומת יס.
הממיר פייבר הוא נחמד מאוד, משלב הכל בתוך קופסא אחת, הערוצים עוברים מהר ביחס לממירים של יס.

חסרונות שבגינם הובילו אותי לחזור ליס בחזרה:
סידור הערוצים. אין שום הגיון שיהיה מליון ערוצים בלי סדר הגיוני. ערוצי hd עם sd ביחד, פתאום יש ערוצי hd שנמצאים בערוץ מספר 600 ומשהו . יס לדוגמא פתרו את הבעיה הזאת מזמן. ביס טוטאל מה שצריך להיות hd הוא hd ואין כפילות של ערוצים.
חיסרון אחר זה ה-vod. בהוט הוא מבולגן, לא ברור, למה לא לעשות vod אחד מבלי לחלק אותו לקטגוריות?
והחיסרון האחרון הוא השלט של הפייבר, המקשים קטנים ואין תאורה על השלט. מה יותר כיף לשבת בחושך בערב ולזפזפ בערוצים?

בקיצור, חוזרים ליס ואני מאמין שאוטוטו משאיר בבית רק עידן פלוס עם קודי וזהו, חבל על הכסף.חוויו

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077

שליחה

נראה לי שפשוט היית רגיל לממשק של יס, לסידור הערוצים, והvod. תן לזה קצת זמן אני בטוח שתתרגל להוט..

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

חווית השימוש במוצרי הוט היא נוראית וחבל על כך... באמת אין סיבה להוציא מוצר נחות מבחינת שימוש.
מבחינת איכות, נקודה גדולה מאוד עבור יס לשיפור.
גם לי יצא לאחרונה לראות, זה לא היה בבית, כך שיש יותר משתנים. אבל היתה לי תחושה שהוט עדיפים במעט
העם דורש..... כל מיני דברים

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”