מחפש רמקול מדפי סראונד תודה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
אשמח להצעות חברים
- ZionBrown
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
מדפי או סראונד. אלה 2 דברים שונים. רמקול שמצויין עליו סראונד מועד רק ל סראונד ותווח התדרים שלו הוא צר שבדרך כלל נועד להשמעת אפקטים וצליל אחורי בקולנוע ביתי. רמקול מדפי תכונתיו כמו רמקול רצפתי הכוללים בדרך כלל בס מיד וגבוהים ויודע להפיק צלילים מ 40HZ ו עד 20KHZ והוא רמקול פול רנג' לכל דבר חוץ מגודלו
ציון בראון צילום אופנה ואירועים.
-
GMTK
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1973
כן זה אני יודע ציון אבל אני חושב שסראונד יכול להיות גם רמקול מדפי אין בזה שום רע ברור שלסרטים זה מצויין ואין מה להשקיע על מדפי עוד כסף
אבל שאני חושב על זה רמקול מדפי יכול להפיק תצלילים האלו אם לא יותר אז כרגע אני חושב שמדפי על הפרק.
סראונד הוא רק אפקטים אבל גם מדפי יכול להוציא תאפקטים האלו אז מבחינתי זה סבבה להשים מדפי מאחורה.
אבל שאני חושב על זה רמקול מדפי יכול להפיק תצלילים האלו אם לא יותר אז כרגע אני חושב שמדפי על הפרק.
סראונד הוא רק אפקטים אבל גם מדפי יכול להוציא תאפקטים האלו אז מבחינתי זה סבבה להשים מדפי מאחורה.
- ZionBrown
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 77
מצטער אם בילבלתי אותך. אך זאת היתה הכוונה כי כתבת מחפש סראונד מדפי. רמקול מדפי הוא בדרך כלל רמקול לכל דבר יודע לעבוד ככדמי וגם כסראונד. בניגוד לרמקול סראונד יעודי שלא נועד לשמש כרמקול רגיל
ציון בראון צילום אופנה ואירועים.
- ציוןאריאל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 818
הי
1.מדפיים של וורפידל DIAMOND 8.1 מחיר 500 ש"ח
2.מדפיים של DOME מודל 78-1 מחיר 400 ש"ח.
0528307450
בברכה
1.מדפיים של וורפידל DIAMOND 8.1 מחיר 500 ש"ח
2.מדפיים של DOME מודל 78-1 מחיר 400 ש"ח.
0528307450
בברכה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ציוןאריאל
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 818
בהמשך לשרשור הקודם:
3.מדפיים של וורפידל XARUS 1000 מחיר: 400 ש"ח
3.מדפיים של וורפידל XARUS 1000 מחיר: 400 ש"ח
- ZionBrown
-