כפר סבא הירוקה

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
noamre פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

שלום,
בעקבות כוונה לעבור דירה בשנים הקרובות, אנו בוחנים מעבר לכפר סבא הירוקה, אשמח להמלצות (חיוב ושלילה).
האם יש בפורום דיירי כפר סבא הירוקה?
האם מומלץ לעבור לעומת רעננה או הרצליה?
מתחם 60 או 80?
האם יש קבלנים שכדאי להמנע מהם?
רחובות מומלצים?
האם יש פעילויות לילדים?
וכו' :-)

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241

שליחה

רק מנסיון לקוחות ולא מנסיון מגורים אישי...
שכונה מגוונת מאוד, מרכזית מאוד, בעלת מתחם קניות חדש שנפתח לאחרונה ובית ספר חדש שנבנה בימים אלו.
אומנם אני לא גר שם אבל מנסיוני לכל קבלן יש את היתרונות וחסרונות...

לגבי פעילות ילדים יש הרבה מגרשים בשכונה אך רובם קטן ונגיש רק לאחר מעבר כבישים או מעברי בניינים רבים.

במרבית הבניינים לא מיושמות תקנות בנייה חדשניות ולכן יש שוני בין הרצוי למצוי בשטח ולא בטוח שכולם יחזיקו 50 שנה (בכל זאת זו התחייבות של חברת הבנייה כלפי המדינה ולקוחותיה).

מכווון שמדובר על צעד מאוד גדול בחייך תתיעץ עם עוד אנשים ותכנס לקבוצה בפייסבוק
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

noamre פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

תודה יבגני, אכן הפניה בפורום היא התיעצות עם עוד אנשים 8) וכאלה שאני לא פוגש ביום יום (יש לי במשרד מספר אנשים הגרים בירוקה).
אשמח לעוד תגובות.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

כפר סבא משמעותית זולה יותר מהרצליה ורעננה. אני מעדיף את הבנייה הנמוכה יחסית בכפ"ס הירוקה על פני הבנייה הרוויה המאפיינת בשנים האחרונות את הוד השרון (מתחם 1200), אבל הקרבה של הראשונה לכביש 4 קצת מטרידה אותי באופן אישי. כמו-כן, חברים שגרים שם ממליצים להתמקד במתחם 60, כי בצד השני של השכונה (מתחם 80) יש זיהום רעש וריח מהמפעלים באזה"ת קניאל הצמוד וריחות לא נעימים מהשדות, הרפתות ומכון טיהור השפכים הסמוכים. גם מתחם 60 לא מושלם ויש בו יחסית יותר תנועה עקב הקרבה לבי"ח מאיר ולדרכי הגישה אל ומכביש 4 אשר בשעות העומס מנוצלות ע"י תושבים שלא בהכרח גרים בשכונה.

לפי סקירה שהתפרסמה ממש לפני כמה ימים ב-YNET, מחיר דירה ממוצעת ברעננה ורמת השרון עומד על כ-2.4 מיליון ש"ח, ובהרצליה והוד השרון על כ-2.1 מיליון ש"ח. לעומת זאת, בכפ"ס נתון זה עומד על כ-1.87 מיליון ש"ח, כלומר היא זולה בכ-12% מהממוצע האיזורי.

חזור אל “ללא קשר”