המלצה לדונגל DVBT לקליטת עידן פלוס

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mattR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25

שליחה

שלום,

חיפשתי הרבה בפורום ולדעתי אין מדריך אחד מקיף (ועדכני, ל-2015)
שגם מציע המלצות ספציפיות לדונגל.

אני מחפש המלצה לדונגל איכותי שיקלוט עידן+ וגם...
מדריך לאיך מתקינים הכל בצורה נעימה וחלקה שתאפשר הקלטה.

תודה

mattR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אגב..
אני מריץ בwindows 8.1
Learn how to create websites easily with Simbla
http://www.simbla.com/how_to_create_a_website

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

כל דונגל. אין הבדל באיכות בין דונגלים מהסיבה הפשוטה שדונגל לא עושה כלום חוץ מלקלוט ביטים מהאוויר ולהעביר למחשב. כל עבודת הפענוח וההצגה של הוידאו נעשית על-ידי המחשב ולכן האיכות נקבעת בעיקר עפ"י תוכנת הצפיה והקודקים המותקנים במחשב.
הבדל בין דונגלים יהיה קיים רק אם הקליטה ממש גבולית (במקרה כזה אתה תרצה לשדרג את האנטנה שלך בכל אופן) ואם אתה רוצה לקלוט את ערוצי עידן פלוס החדשים (אם וכאשר יהיו) ו/או שידורי הנסיון אז אתה צריך דונגל תומך DVB-T2. כמו-כן תבדוק שלדונגל שאתה קונה יש דרייברים ל-Windows 8.1 אחרת הוא פשוט לא יעבוד.
עשיתי כבר בדיקות עם כמה וכמה דונגלים החל מסינים ועד מותגים יוקרתיים ואני יכול להעיד שכשמדובר באותו מחשב עם אותה תוכנה אין שום הבדל באיכות, אז מעבר למה שרשמתי לעיל אין המלצה.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

חפש פה בפורום ArgusTV

שליחה

כתבתי מדריך מפורט (אך ארוך יחסית) איך להתקין שרת BACKEND של ARGUS TV על המחשב כדי לצפות בעידן+ בתוך קודי (או XBMC).

mattR פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה על העזרה :)
Learn how to create websites easily with Simbla
http://www.simbla.com/how_to_create_a_website

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567

שליחה

הבדיקה שיש תמיכה ב-8.1 היא קריטית - הדונגל שאני קניתי בזמנו מאיביי באיזה 5$ עובד מושלם ב-7 אבל לא ב-8.1, הדרייברים פשוט לא עובדים.
אני מניח שדונגלים סינים של 5$ שנמכרים היום כבר מגיעים עם דרייברים ל-8.1, אבל זה משהו שחשוב לוודא.

Amstel
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
שם מלא: in

שליחה

אפשר לינק לאיזשהו דונגל שיעבוד לי טוב עם OE?

תודה.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485

שליחה

Amstel כתב:אפשר לינק לאיזשהו דונגל שיעבוד לי טוב עם OE?

תודה.
...
לינוקס זה סיפור עצוב כי רוב היצרנים לא טורחים לפתח לזה דרייברים בכלל, רוב מה שקיים זה פיתוחי צד ג'. יש כמה דונגלים שעובדים ויש גם רשימה יחסית מלאה שלהם. תקנה מה שכתוב שנתמך.
רוב הדונגלים הם ל-DVB-T בלבד וגם האלה שתומכים DVB-T2 לרוב הדרייבר ללינוקס תומך רק T. כרגע זה עוד לא חשוב כי אין שידורי T2 רשמיים בארץ. ברגע שיהיו זה יהיה יותר בעיה. כרגע הכרטיסים היחידים שתומכים בקליטת T2 בלינוקס הם אלה של PCTV (דגמים 290e ו-292e), שהם יקרים ולא נמכרים בארץ.

חזור אל “תוכנה - KODI”